Suvaline PLÄMA vol 2010

pildil foorumikülastaja, kes käis pilotis rehve vahetamas, aga auto läks koduteel pekki ja avastas, et pilot ei olegi talle hädaabipakki autosse pannud, jaanipäeval leiti teeäärest :)
Image

Suvaline PLÄMA vol 2010

Slicer wrote:Üks ütlemata hästi tehtud video. Vähemalt Eesti mõistes.
http://vimeo.com/17046351" onclick="window.open(this.href);return false;

Ning ka jällegi on alfanatico osav käsi ja kõrv kaasa aidanud.
kft toode indiid
minu osa küll paraku v minimaalne :icon_angel:

Suvaline PLÄMA vol 2010

uus Loterii Allegrii!!!

Kes tahab seda oma nimele confirm-ida :icon_hi:
kui papi ära toote andke mulle 20% :wink:

Comfirm oma võit!

See email on teavitada teid, et olete võitnud auhinna summa € 1000,000.00 (üks
miljon eurot) ainult E-mail Sihtnumber Loterij edendamise programmi raames toimus
Amsterdamis Madalmaades. kontakt nõude ohvitser koos oma võit Viidete ja
Lisainformatsiooni.

Viitenumber: NLX42/15/92/11,
Pileti number: SH075/05/002
Partii number: 73521968/PL
Award Number: FB93/98/513IPL

Nimi: Dr.Kees Hazes
Tel: 0031616237220,
E-mail: emailpromoorg@aim.com

(1) Täielik nimi:
(2) Sinu Tel. Number:
(3) Sinu Kodakondsus:
(4) Sinu e-posti aadress:

Palju õnne
Lugupidamisega
Mrs.Saskia Rutger
Operations Manager.
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2010

Slicer wrote::icon_problem:
Näidake mulle inimest, kes sellise asja õnge läheb ja ma söön oma mütsi ära... kui kannaksin mütsi :P
Kahuks on mul infot nende inimeste kohta rohkem kui oleks vaja, ja inimesed saadavad oma andmeid ja siis hakatakse ka raha saatma, et saada kätte see müstiline võit. JA need inimesed ei kuula enam mitte kedagi, ja iga soovi peale kannavad aga juurde, et ju siis vaja. Ja usuvad täiesti tõsimeeli, et näe, saateti kiri eesti keeles ja seega asi õige. Kui proovid nendega rääkida rahulikult, et kus on garantii, et saad selle raha, ja mis alusel ja siis näitab seda sama kirja ja mõnd järgmist kirja, kui oled juba esimesele vastanud ja see on neile juba piisav argument. Aastas korra käib uudistest läbi, et keegi kandis miski x aja jooksul kuni 100k või 250k neile, et raha saada. Aga ajakirjandusse jõuab ainult 1-10%, sest kui lõpuks inimesele kohale jõuab, et talle tõmmati müts ikka väga sügavale pähe, siis lihtsalt häbi ei luba sellest rääkida. Vahel sellist asja jälle nähes, hakkab inimesest lausa kahju, aga kui ta ei kuula enam ka oma peret näiteks, siis pole midagi teha.

Seega, see äriharu ei kao kuhugi, kuni on inimesi, kes on nõus maksma, et saada palju "lotovõitu"

PS- eiei, meie pere pole raha saatmisega kokku puutunud
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

Assa saadanas, kus täna hommikul on postitusi tekkinud, igas teemasse teemasse vähamalt 5-x alateemat :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

Jarmo wrote:Kuidas Tartumaa kandis ilm ka on? Täna on plaan Elva kanti sõita.
Öösel olid teed täiesti läbitavad veel, natuke lõuna pool on siiamaani, ju siis ka Tartus. Külma mingi 8 vist oli viimati.Soola eriti pandud ei ole, auto veel rooste ei lähe.:D
159 2.4 JTDm:
Image

Suvaline PLÄMA vol 2010

:mrgreen:

pole veel talve ollagi (kõigest -16) ja jamad juba hakkavad - roolivõim undab nagu loom, õli on paks nagu tatt ja piduriõli on samuti selline, et... :P

peab vist ikkagi uuetele vedelikele üle minema :arrow: ei oot see on ju juba tehtud :evil:
Tegelikult ma olen normaalne....