Re: Suvaline pläma vol 2017

ts wrote:Q4 kohta müüja infot:

- ... alates seisvatest romudest kuni korralike masinateni! Raha kohe kätte. Pakkuge julgelt kõike! Tel 55522223 androlaanemaa@gmail.com ...

kui Pilot muidugi kinnitab, et kõik on OK ja päriselt on samuti asjad äsja tehtud (vin kood ZAR93200001378823 ), siis võiks isegi mõelda AGA

isiklikult pigem sihiks sellest valikust 159 poole (vana auto ostmine on niikuinii risk, kuid niipalju, kui ma selle masina müüjaga olen kokku puutunud, siis need asjad, mis ta ütleb, et on tehtud on alati ka tehtud olnud)

P.S. IMHO- nahksisu on räigelt ülehinnatud, kui väikseid lapsi ei ole või kui kohu aeg koeraga ringi ei sõida (nahksisu hooldamine erinevalt üldlevinud arusaamast on omaette teadus)

Rihmade vahetuse kohta ütles Pilot, et need on sel Q4jal vahetatud täpselt 3 aastat tagasi ja siis tehtud suur hooldus autole.
Ning 2014 aasta Augustis vahetatud tagumine pidurikomplekt. Rohkemat infot hoolduste kohta Pilotis pole.

Sa vist mõtled alfistimani 159t? Hetkel valikus olev 159 ei ole Tema oma. Nimelt sai siin aastake tagasi pandud ühele 159le kojamehe vahele paber ostusooviga, omanik võttis järgmine päev ühendust, kuid siis ei olnud nõus ta autot müüma. Nüüd eelmine nädal võttis uuesti ühendust minuga ning andis teada, et oleks soov auto maha müüa. Tema on autol teine omanik, ostetud uuena Eestist, avariisid pole olnud, tehniline seisukord hea. Ainult kapotil on päris korralik lakikahjustus suurte mõrade näol ning stangel ka õrnad kriimud, lisaks tagumine elektriaken ei toimi. Muidu pidi olema täisvarustuses 159, ainult nahksisu pole.
See kapotil olev värvikahjustus panigi mõtlema, et see vajaks uuesti arvatavasti üle värvimist ja lakkimist, mis on päris mahukas ja kulukas töö.
Millest selline kahjustus üldse tekkida saab? Selliseid väiksemaid lakikoorumise olen kohanud päris vanadel autodel aga, et 10 aasta vanusel masinal veel suurem lakikahjustus tekib - näen esimest korda.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Kas nn autokokkuostjad on teinud endale miski a24 põhise it-lahenduse.
Panin paar nädalat tagasi ühe asja müüki, u 1min peale maksmist ja kuulutus aktiveeritud teadet, tuli sõnum, et ostame hea hinnaga plaaplaaplaaa. Ok joppas, keegi juhtus täpselt õigelt hetkel vaatama ja nägi uut kuulutust ja kohe saatis.
Paar päeva tagasi panin ühe asja veel lisaks, ja sama lugu, kohe tuleb sõnum- see ei saa olla enam juhus. Ju ei viitsita enam ise lapata, las arvuti teeb pakkumise.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Kas nn autokokkuostjad on teinud endale miski a24 põhise it-lahenduse.
Panin paar nädalat tagasi ühe asja müüki, u 1min peale maksmist ja kuulutus aktiveeritud teadet, tuli sõnum, et ostame hea hinnaga plaaplaaplaaa. Ok joppas, keegi juhtus täpselt õigelt hetkel vaatama ja nägi uut kuulutust ja kohe saatis.
Paar päeva tagasi panin ühe asja veel lisaks, ja sama lugu, kohe tuleb sõnum- see ei saa olla enam juhus. Ju ei viitsita enam ise lapata, las arvuti teeb pakkumise.
Mul oli sama ja mu auto eest pakuti 2500€ :D
--
Urmas

Automaatika ikka: tegelikult on see ju lihtne-> paned auto24-l peale automaatse kuulutuste teavituse, seejärel kirjutad meiliserverisse skripti, mis saadab automaatselt meiliaadressile vastuskirja ning jääd ootama.
Kui inimesel on autost kopp ees, siis 10-st 2 vast müüvadki korraga ära ja pole kellegi vaja tegeleda sellise jamaga, nagu isiklik pöördumine vms

kuna autojärelmaks24spessialeditssion töötab hulgiostjana, siis on see igati mõistlik lahendus (kui taustakontrolli niikuinii ei tee, siis 20 auto ostmise pealt on inimese tööajakulu juba mingi 5h )
Tegelikult ma olen normaalne....

See Q4 jäi mulle ka hirmsasti sügelema. Väga ahvatlev.
Aga jah, müüja näol tegemist pmst eraisiku vormis "autojärelmaks24" masti tegelane.
Müüb igasugu susserdisi ja ise ka paras pähkel. Mingihetk pidin talt ühe Jaapani turu Bluebirdi ostma. Kokkulepe oli, et võtan 100% ära ja tulen järgi autole hommikul.
Olin juba treilat haaramas, kutt telefoni ei vasta. Poole päeva peale võtab vastu, auto müüdud ja teeb suuri silmi, et mis ma veel tahan.

Rondiärikas kahjuks.
Alfa Romeo 33 wrote:
ts wrote:Q4 kohta müüja infot:

- ... alates seisvatest romudest kuni korralike masinateni! Raha kohe kätte. Pakkuge julgelt kõike! Tel 55522223 androlaanemaa@gmail.com ...

kui Pilot muidugi kinnitab, et kõik on OK ja päriselt on samuti asjad äsja tehtud (vin kood ZAR93200001378823 ), siis võiks isegi mõelda AGA

isiklikult pigem sihiks sellest valikust 159 poole (vana auto ostmine on niikuinii risk, kuid niipalju, kui ma selle masina müüjaga olen kokku puutunud, siis need asjad, mis ta ütleb, et on tehtud on alati ka tehtud olnud)

P.S. IMHO- nahksisu on räigelt ülehinnatud, kui väikseid lapsi ei ole või kui kohu aeg koeraga ringi ei sõida (nahksisu hooldamine erinevalt üldlevinud arusaamast on omaette teadus)

Rihmade vahetuse kohta ütles Pilot, et need on sel Q4jal vahetatud täpselt 3 aastat tagasi ja siis tehtud suur hooldus autole.
Ning 2014 aasta Augustis vahetatud tagumine pidurikomplekt. Rohkemat infot hoolduste kohta Pilotis pole.

Sa vist mõtled alfistimani 159t? Hetkel valikus olev 159 ei ole Tema oma. Nimelt sai siin aastake tagasi pandud ühele 159le kojamehe vahele paber ostusooviga, omanik võttis järgmine päev ühendust, kuid siis ei olnud nõus ta autot müüma. Nüüd eelmine nädal võttis uuesti ühendust minuga ning andis teada, et oleks soov auto maha müüa. Tema on autol teine omanik, ostetud uuena Eestist, avariisid pole olnud, tehniline seisukord hea. Ainult kapotil on päris korralik lakikahjustus suurte mõrade näol ning stangel ka õrnad kriimud, lisaks tagumine elektriaken ei toimi. Muidu pidi olema täisvarustuses 159, ainult nahksisu pole.
See kapotil olev värvikahjustus panigi mõtlema, et see vajaks uuesti arvatavasti üle värvimist ja lakkimist, mis on päris mahukas ja kulukas töö.
Millest selline kahjustus üldse tekkida saab? Selliseid väiksemaid lakikoorumise olen kohanud päris vanadel autodel aga, et 10 aasta vanusel masinal veel suurem lakikahjustus tekib - näen esimest korda.

Alfa Romeo 33 wrote:Agip mootoriõlid head, halvad võrreldes Castroliga?
Kahjuks agip i kogemus ja teadmine puudub täielikult... Üldiselt tasub vaadata standardeid- peale ühtsete longlife standardite loomist on õlid suhteliselt samasse klassi langenud...
Tegelikult ma olen normaalne....

Mõtled värvi?
147GTA'le sobib selline Lambo Orange. Sest ta on hot hatch. Mingit muud tüüpi (va superautod) autole selline värv ei sobiks väga.

Sutskan vahele teise teema.
Nimelt kunagi halasin siin kojameeste üle, et naksuvad ja häälitsevad. Nüüd alla kuu vanad kojamehed, käisin Jazzi automaatpesulas ja peale seda naksuvad jälle :)
Kirjutan neil ja uurin, kas peaks pesu ajaks kojamehed eemaldama- 159'l on see 5sek per kojamees ;)
--
Urmas

RaidoSV wrote:Osta omale see: http://www.ecocut-pro.de
Kojamehed on uued, mul pole vaja neid kumme korrigeerida. :) Ka minu teised 2 vana paari pühivad hästi, lihtsalt see kumm naksub ja häälitseb.
Jazz Pesulad ütles, et neil Euroopa tippkvaliteet ja nende pesulad minu kojamehi ei riku :)
--
Urmas