ts wrote:Q4 kohta müüja infot:
- ... alates seisvatest romudest kuni korralike masinateni! Raha kohe kätte. Pakkuge julgelt kõike! Tel 55522223 androlaanemaa@gmail.com ...
kui Pilot muidugi kinnitab, et kõik on OK ja päriselt on samuti asjad äsja tehtud (vin kood ZAR93200001378823 ), siis võiks isegi mõelda AGA
isiklikult pigem sihiks sellest valikust 159 poole (vana auto ostmine on niikuinii risk, kuid niipalju, kui ma selle masina müüjaga olen kokku puutunud, siis need asjad, mis ta ütleb, et on tehtud on alati ka tehtud olnud)
P.S. IMHO- nahksisu on räigelt ülehinnatud, kui väikseid lapsi ei ole või kui kohu aeg koeraga ringi ei sõida (nahksisu hooldamine erinevalt üldlevinud arusaamast on omaette teadus)
Rihmade vahetuse kohta ütles Pilot, et need on sel Q4jal vahetatud täpselt 3 aastat tagasi ja siis tehtud suur hooldus autole.
Ning 2014 aasta Augustis vahetatud tagumine pidurikomplekt. Rohkemat infot hoolduste kohta Pilotis pole.
Sa vist mõtled alfistimani 159t? Hetkel valikus olev 159 ei ole Tema oma. Nimelt sai siin aastake tagasi pandud ühele 159le kojamehe vahele paber ostusooviga, omanik võttis järgmine päev ühendust, kuid siis ei olnud nõus ta autot müüma. Nüüd eelmine nädal võttis uuesti ühendust minuga ning andis teada, et oleks soov auto maha müüa. Tema on autol teine omanik, ostetud uuena Eestist, avariisid pole olnud, tehniline seisukord hea. Ainult kapotil on päris korralik lakikahjustus suurte mõrade näol ning stangel ka õrnad kriimud, lisaks tagumine elektriaken ei toimi. Muidu pidi olema täisvarustuses 159, ainult nahksisu pole.
See kapotil olev värvikahjustus panigi mõtlema, et see vajaks uuesti arvatavasti üle värvimist ja lakkimist, mis on päris mahukas ja kulukas töö.
Millest selline kahjustus üldse tekkida saab? Selliseid väiksemaid lakikoorumise olen kohanud päris vanadel autodel aga, et 10 aasta vanusel masinal veel suurem lakikahjustus tekib - näen esimest korda.