ts wrote: Kannan ette-> nägin bnd GTA-d mööda vuramas
 Ma isegi ei saa aru, kuidas sa seal suutsid mu ära näha ??? Pärast seal tõkkepuu taga välja saamist oodates vaatasin ja krt, ma küll ei oskaks nii linnapildis üht autot otsida
 Ma isegi ei saa aru, kuidas sa seal suutsid mu ära näha ??? Pärast seal tõkkepuu taga välja saamist oodates vaatasin ja krt, ma küll ei oskaks nii linnapildis üht autot otsida  
 Imeline mees

ts wrote: Kannan ette-> nägin bnd GTA-d mööda vuramas

Christopher Reitz graduated from Art Center Europe in Switzerland, and began his career at VW, before joining Audi in 1996, where he worked on the inthe interior design for the Audi A4, A6, A2 and the AL2 concept. He joined Nissan Europe in 1999, where he led the design of the Crossbow 4x4 concept, unveiled at the Frankfurt Show in 2001.

pisike vihane putukas (lubatavalt Abarth ei hakka iialgi tjuunima muud, kui max väike keskklassi autosid)
 pisike vihane putukas (lubatavalt Abarth ei hakka iialgi tjuunima muud, kui max väike keskklassi autosid) 

tehnikat (või pigem vastupidi) kõike unifitseeritakse, järjepidevalt spekuleeritakse teemal, et VW kasutab sellepärast nii magedat salongimaterjali, et aOOOOdi oma parem paistaks jne jne jne
 tehnikat (või pigem vastupidi) kõike unifitseeritakse, järjepidevalt spekuleeritakse teemal, et VW kasutab sellepärast nii magedat salongimaterjali, et aOOOOdi oma parem paistaks jne jne jne  T
 T  E
 E  K
 K  S
 S  T
 T  I
 I  I
 I  L
 L  materjalist istmekatteid (OMFG -> lähen ostan omale miljoni eest auto ja saan ülikonnariidest istmekatted... samasugused nagu on VW Polos)
 materjalist istmekatteid (OMFG -> lähen ostan omale miljoni eest auto ja saan ülikonnariidest istmekatted... samasugused nagu on VW Polos) ja kallis VW-OOOO on Bentley
 ja kallis VW-OOOO on Bentley

Aitab kaasa ka hele nahk..
 Aitab kaasa ka hele nahk.. See autosse istumise moment võib olla tõesti pisut tuline. Samas on ka tekstiil otse päikese käes üsna tuline.
 See autosse istumise moment võib olla tõesti pisut tuline. Samas on ka tekstiil otse päikese käes üsna tuline. Eriti suur kontrast oli peale auto ostmist, sest eelmine omanik seda kindlasti teinud polnud. pooletunnise vaevanägemise järel muutus nahk äkitsi pehmeks ja mõnusaks..
 Eriti suur kontrast oli peale auto ostmist, sest eelmine omanik seda kindlasti teinud polnud. pooletunnise vaevanägemise järel muutus nahk äkitsi pehmeks ja mõnusaks.. 
  ,kuid huvitab,kus pensionärid raha saavad,nii kalli auto ülalhoidmiseks,sest pensionärid saavad ju väga vähe penssi
 ,kuid huvitab,kus pensionärid raha saavad,nii kalli auto ülalhoidmiseks,sest pensionärid saavad ju väga vähe penssi  
  .Mu vanaisa teenis Nõukogude Liidu armees 4 aastat,sellises külmas kohas nagu Novaya Zemlyal ja neid aastaid ta kirja ei saanud,talle öeldi selle peale,et ta teenis võõrvägedes ja neid aastaid ei loeta
 .Mu vanaisa teenis Nõukogude Liidu armees 4 aastat,sellises külmas kohas nagu Novaya Zemlyal ja neid aastaid ta kirja ei saanud,talle öeldi selle peale,et ta teenis võõrvägedes ja neid aastaid ei loeta  ,kuid need saavad küll endale aastaid kes teenisid kuskil lõunas soojas kandis ja isegi Saksamaal teeninud eestlastele antakse aastad juurde
 ,kuid need saavad küll endale aastaid kes teenisid kuskil lõunas soojas kandis ja isegi Saksamaal teeninud eestlastele antakse aastad juurde  ,see on täiesti häbematu,mis kord penssidega meie riigis toimub
 ,see on täiesti häbematu,mis kord penssidega meie riigis toimub  .Need 4 aastat muudaks pensioni oluliselt vanaisal,aga tundub et seda seadust isegi ei arutata,igatahes ma olen pettunud,sellises olukorras,kus antakse mingitele lebo sõduritele kes teenisid Lätis jne kohtades,aga sellises külmas kohas Põhja Venemaal ei anta
 .Need 4 aastat muudaks pensioni oluliselt vanaisal,aga tundub et seda seadust isegi ei arutata,igatahes ma olen pettunud,sellises olukorras,kus antakse mingitele lebo sõduritele kes teenisid Lätis jne kohtades,aga sellises külmas kohas Põhja Venemaal ei anta