Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

ts wrote:2,0 16V mootor ei tee vist kunagi alla 7-l 100-le keskmist :banned: minu rekord on siiani 7,8

head tulemust teeb jätkuvalt Nord :icon_thumbup:
Just eile arvutasin kokku ja sain endal kuluks 7.7l/100km.. tükk aega otsisin, silm pungis, kus tekkis arvutuslik viga. Kuna ei leidnud, siis peangi vist leppima nii madalate numbritega :oops:

Minu 145 2.0 TS ei võtnud vapsee õli! Uurisin kunagi Kalvo käestki kas mu Alfal midagi viga, et too ei taha õli süüa :lol:
Aga pidi kombes olema. Ma pole kunagi valanud juurde õlivahetus välpade vahepeal (10000 km).Koguaeg MAX taseme lähedal. Bensu võttis kuskil 7.8- 8.0 maanteel. Talvel vähem, suvel rohkem.

Keskmise küttekuluga on nii, et kui naine sõidab on kulu liiter vähem kui ma ise sõidan. Aru ma ei saa miks ta nii on sest ise püüan ka üldjuhul õkolt sõita.

minu 16V ei võtnud kah tilkagi õli :icon_thumbup: kuniks käisin TRK-s rihma vahetamas :icon_thumbdown: igatahes lekib nagu vanakurat (kaanetihend ning lisaks ka balansivõlli simmer) :icon_roll:

aga kulust- 16V teeb parima võimaliku tulemusena trassil 7,1-7,3- linnas alla 10 ei ole reaalne (pigem 11)

keskmine siiski arvestatakse umbes 80-20/70-30

1.7 pritsega 8V on võimeline see eest trassil isegi 6 tegema :icon_thumbup: (4.1 pritsega ei õnnestunud kordagi alla 6,6 saada)
Tegelikult ma olen normaalne....

Vaatan neid numbreid ja mõtlen, et on tore ikka traktorist olla. Mis sest et suti lõigiseb ja pole õige alfa (osade arvates) aga keskmine kulu on normaalselt sõites 7 ja õli juurde ei pea kallama :captain: .

juu sei poteito ai sei potaato :roll: keskmine 7 suurel autol on tubli tulemus igal juhul (olgu ta diisel või bensukas)- üli juurdekallamine on rohkem nagu harjutamise asi

diiselalfade teema on juba väga ära leierdatud, seega sellel enam ei peatuks :thanksspin:

P.S. minu naise jalg küll kergem ei ole :icon_wtf: kuluvahe on pool liitrikest minu kasuks (kuigi ma ei ole eriline ökotaja) :lol:

::itpnt:: :icon_hi:

sihuke lugu et eee...

oskab ehk keegi öelda, kus paganasest see tagatiib pärit võiks olla, mis siin esimesele kahele külge kruvitud on:
Image