Mul on oma 2 ainsa Alfaga väga ebameeldivaid kogemusi algusest saati, kardan selliseid asju juba :icon_crazy:
Mis teha :icon_shifty:
Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#542MU sõbrake sõitis mitu aastat ilma põhjakatteta, asfaldil, kruusal ja lumes... ei ole need autod nii õrnakesed midagi. Mootoririhm kui selline on ju ka katte taga...
Aga igal mehel oma õigus ja oma arvaus - mida ma ka respekteerin!
:icon_thumbup:
Aga igal mehel oma õigus ja oma arvaus - mida ma ka respekteerin!
:icon_thumbup:
#543Hmm, mis rihma siis mina seal näen jooksmas?
Täiesti vabalt silmaga näha, kui rattakoopast sisse vaadata.

Täiesti vabalt silmaga näha, kui rattakoopast sisse vaadata.
#545Pole seisval kujul vaadanud
raske öelda, kui käib ringi. Aga ma arvan ise, et äkki kliimarihm.

#546:icon_shocked: mis, omal on GTA ja ei tee vahet kiil- , soon- ja hammasrihmal, rihma sellepeale :icon_cop:
#547http://www.youtube.com/watch?v=x3eQjZBQhlc" onclick="window.open(this.href);return false;
#548Rihma jah, kuid siiski arvan, et see oli kliimarihm mis seal allpool oli. Mootori oma peaks olema ikka kõrgemal. Kuid viimati saigi mulle saatuslikuks ribadeks kulunud kliimarihm, mille ribad suutsid leida tee hiljem mootoririhma vahele ja sealt omakorda viskas üle hammaste. Sellist "õnne" kogedes mis juhtub ligikaudu 1:100000'st siis teevad igasugu lahtised rihmad tee/rataste vahel väga ebausklikuks 
Soon ja hammasrihmal ei teeks vast keegi vahet kui see pöörleb nii 1000rpmi peal

Soon ja hammasrihmal ei teeks vast keegi vahet kui see pöörleb nii 1000rpmi peal

#549Lõdvalt teeb - nende kuju on ju nii erinev - kui pea kohal keerutada püksirihma ja suitsuvorsti, siis saad ju ka aru kumb on kumb
Aga jätaks selle rihmateema nüüd... otsi omale need logarid jms kribu krabu, mis su südame maha rahustab ning hakka ometi sõitma oma scarfacega.
:icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:

:icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
#550Loodan tõsiselt, et pakisaatja neljapäevane lubadus paki saabumisest 5 päeva jooksul peab paika. Nad on 2 korda juba valesti saatnud! Varsti saab juba 2 kuud mööda raha maksmisest ja tellimuse tegemisest 

#551Nii, vahepeal otsin teisi juppe ka interjööri jaoks.
Mul oleks vaja paremat C piilari plastkatet:

Kellegil oleks pakkuda?
Ning eriti hädasti oleks tarvis tagumist "armatuurlauda" HI-FI ja 2 peatoe versiooni. Ehk siis kõlari ja võimendikohaga ning augud kahe peatoe jaoks. Värvus võiks olla mingi tumedam, originaal on mul tumehall.
Ja selle armatuuri tootekood on selline:

Mul oleks vaja paremat C piilari plastkatet:

Kellegil oleks pakkuda?
Ning eriti hädasti oleks tarvis tagumist "armatuurlauda" HI-FI ja 2 peatoe versiooni. Ehk siis kõlari ja võimendikohaga ning augud kahe peatoe jaoks. Värvus võiks olla mingi tumedam, originaal on mul tumehall.
Ja selle armatuuri tootekood on selline:

#552täiesti teemaväliselt (156 juppe saab Jano käest)- praegu avastasin, et Sul on signatuuris üleliigne täht- tegemist siiski on lamda anduritega (kuigi silenzio on vaikselt lõppemas... parem hilja, kui ei kedagi)
Tegelikult ma olen normaalne....
#553nii, logardid jõudsid lõpuks kohale. Läks kõigest 2 kuud :banned:
Hind oli muidugi 2 korda odavam ka kui Eestist tellides.
Hind oli muidugi 2 korda odavam ka kui Eestist tellides.