ÜLDISELT on asjalugud sellised, et korraliku hooldusega kestavad diislid väga hästi. Auto, mis seal ümber on vajab natuke hoolt arvatavasti.
minu 1,9 näiteks on sõitnud kella järgi 300 tuh-> veermik on üle vaadatatud, pidurid üle käidud, tegelikult vajaksid amordid vahetamist jne, kuid mootori puhul ei ole tundagi, et oleks hõre.
159-ga võrdlus on natuke kohatu, kuna (ei ole 100% kindel kas ka sellel) enamikul 1,9 156-tel ei ole sellist saatana sigitist nagu DPF. Samuti- kuna sel on boostitud mootor 130kw peale, siis võib arvata, et mootor on testitud ja üle käidud. Kast on suht pommikindel, sidur vajab võib-olla samuti tähelepanu.
küll aga mida võiks aegsasti arvestada - vedrud ja amordid (sportpack annab Sul meie teedel üska kiirelt saba, kuna hollandis ei ole selliseid teid isegi mitte külade vahel) + õõtsad ja muidugi rihmad, vedelikud ja nendega kaasnev.
156 viimane ots ongi 2005 lõpp ju

2006 ja 2007 sai vaid q4-sid (ülejäänud on vist eranditult laoautod-> VÕIBOLLA muidugi mingi piiratud arv universaale veel valmis tehti)
aga tagasi teemasse- IMHO võiks mõelda sellise tehingu puhul näiteks mõne lähemal asuva tavalise sisuga 2,4 peale (2005 aastast)- need on tavaliselt väga heas varustuses ning kui nüüd aus olla, siis ruumi on mitte Ti istmete puhul selles autos ikka palju rohkem (seda enam, et Sul on tegelikult korvidega oluliselt nobedam auto olemas)
Tegelikult ma olen normaalne....