Suvaline PLÄMA vol 2010

Kas kellelgi oleks ära anda kommiraha eest mingeid pastlaid talvekaid R15 195/55 185/55 195/50? Jääki peaks nii palju olema, et :cop2: näppu ei saaks vibutada. Muu on teisejärguline.
Tunnen eelmise aasta ülejuhtavusest puudust. :icon_shifty:
Edit: kahte on vaja aint.
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2010

KOgu talveka värk on R15?

R14 oleks kommiraha eest ja R15 SUVEKAID ka...
ehkki ma ju mõistan, et praegu on talv
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

ma vist hakkan ka vasti alfaga paarutama jälle, vaja ju ralliks valmistuda, tuleks väheke külma ainult, sest alfaga sõidan ainult siis kui on kas alla või üle 20 kraadi celciust miinust või plussi

Suvaline PLÄMA vol 2010

Nii vaikne

kõik vist kaevavad autosid lumest välja, ma ise mässanud täna u 5h lumega juba, korra ka koralikult kinni istunud.

Äge, võiks veel sadada :icon_thumbup:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

bnd wrote:Nii vaikne

kõik vist kaevavad autosid lumest välja, ma ise mässanud täna u 5h lumega juba, korra ka koralikult kinni istunud.

Äge, võiks veel sadada :icon_thumbup:
ojaa lumega on ikka tore mässata :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

:roll:

mina nt vahetan siduri peasilindrit... varsti saab 8h kokku :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:

no kurat küll- enam hullemini ei suudetud vist seda konstruktsiooni välja mõelda
enamus sellest ajast on kulunud minu uuele lemmikule- see siis on see pisike poldike, mis pedaali ja silindrit ühendab ... no ei ole võimalik seda sinna panna- lihtsalt ei ole võimalik- füüsiliselt ei mahu ühegi tööriistaga seda paigaldama :icon_censored: ja vähe sellest- näppudega ulatab paigale sättida aga pedaali tagasi lastes ei ole seda võimalik mõistlikult paigal hoida.

ja kõik tänu sellele, et erinevalt normaalsetest 164-dest, millel on kaitsmekarbi kaas kruvidega kinni on keegi kuradi tainas minu omal sinna needid pannud :icon_censored: mistõttu on seal liikumisruumi vähem, kui ... ma ei suudagi ühtegi kohta välja mõelda, kuhu normaalne inimene roniks ilma kinnijäämist kartmata :|

Ma pole kunagi varem automaatkasti nii kõrgelt hinnanud :P
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote::roll:

mina nt vahetan siduri peasilindrit... varsti saab 8h kokku :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:

no kurat küll- enam hullemini ei suudetud vist seda konstruktsiooni välja mõelda
enamus sellest ajast on kulunud minu uuele lemmikule- see siis on see pisike poldike, mis pedaali ja silindrit ühendab ... no ei ole võimalik seda sinna panna- lihtsalt ei ole võimalik- füüsiliselt ei mahu ühegi tööriistaga seda paigaldama :icon_censored: ja vähe sellest- näppudega ulatab paigale sättida aga pedaali tagasi lastes ei ole seda võimalik mõistlikult paigal hoida.

ja kõik tänu sellele, et erinevalt normaalsetest 164-dest, millel on kaitsmekarbi kaas kruvidega kinni on keegi kuradi tainas minu omal sinna needid pannud :icon_censored: mistõttu on seal liikumisruumi vähem, kui ... ma ei suudagi ühtegi kohta välja mõelda, kuhu normaalne inimene roniks ilma kinnijäämist kartmata :|

Ma pole kunagi varem automaatkasti nii kõrgelt hinnanud :P
lohuta ennast sellega, et samas sa toodad foorumile sisu, teistel hea soojas toas lugeda :reading: