kusjuures...
audi mis oli mesa omand enne rahvavagunile müümist,...
ajalooliselt võiks siis mesa karika oma kapile viia rahvavaguni kontorist, viidates ajaloolisele õigusele.
SUVALINE PLÄMA
#572Mina ei tea, kes need Audimehed on, aga Saabiomanikud ütlevad täiesti otse välja, et nad on Saabipeded..
Mind on kunagi ühe saabimehe lesk peielauas ülejäänutele tutvustanud: "See on pede, SAABIpede..." ..

Mind on kunagi ühe saabimehe lesk peielauas ülejäänutele tutvustanud: "See on pede, SAABIpede..." ..

Alfakass wrote:Tekkis selline küsimus, et kui Alfamehed on alfistid, siis kes on Audimehed?
SUVALINE PLÄMA
#573muuseas
Kaka valiti maailma parimaks jalgpalluriks
Mind alati neid artikleid lugedes huvitab, et kui tal sellist huvitavat
nime poleks kas siis ikka temast kirjutataks 

Kaka valiti maailma parimaks jalgpalluriks
Mind alati neid artikleid lugedes huvitab, et kui tal sellist huvitavat

Tegelikult ma olen normaalne....
SUVALINE PLÄMA
#574...nii nunnu kuidas eesti kommentaatorid üritavad hääldada jube peenelth näguh midäghi "Cachaaaa" vms
...muidu thambz app kaka on kunn, väga viis...

...muidu thambz app kaka on kunn, väga viis...
SUVALINE PLÄMA
#575http://www.youtube.com/watch?v=tQHOeXyvn5s
Loodame, et Alfa tehas nii ei tööta
Mõned muidugi arvavad

Mõned muidugi arvavad

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

SUVALINE PLÄMA
#576bnd wrote:http://www.youtube.com/watch?v=tQHOeXyvn5s
Mõned muidugi arvavad

Kas keegi PÖFFil on ka käind?
Oskab soovitada?
a.k.a Anthrax
SUVALINE PLÄMA
#577Anthrax wrote:Kas keegi PÖFFil on ka käind?
Oskab soovitada?
pöffi kava on juba mitme aasta jooksul hoidnud stabiilselt kõva taset imo. nii et valiku aluseks võib vabalt olla ka sobiv filmi algusaeg

kui üldse täpsemalt, siis julgeks soovitada dokkareid - http://2007.poff.ee/?todo=view_page&lang=1&id=672&st=
ja kui poffi koduka infost otsustamisel väheks peaks jääma, siis ikka imdb.com ja guugl abiks

SUVALINE PLÄMA
#578ts wrote:Kaka valiti maailma parimaks jalgpalluriks
Mind alati neid artikleid lugedes huvitab, et kui tal sellist huvitavatnime poleks kas siis ikka temast kirjutataks
Ha-ha. Roppe/naljakaid nimesid on NII palju. Kes suudaks SEDA unustada...
Me kunagi otsisime imdb-st (see muuvi deitabeis) nalja pärast filmitegelasi, kelle nimi vastab nimmepiirkonnas paiknevatele organitele. Kõik on olemas...
Otsingu highlight:
Ilane Perse (Composer, Ça vaut mieux pour tout le monde (1995))
Ahjaa. Kaka on brasiillane, need kõik ju mingeid perversseid hüüdnimesid kasutavad. Lasteaed, raisk. Aga tegelikult: Kaka ---> Ricardo Izecson dos Santos Leite. Hea pallur, muidugi.
Vabad assotsiatsioonid ekskremenditeemadel:
"In some areas of Argentina 'Kaka' may refer to a male penis."
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
SUVALINE PLÄMA
#579zakalwe wrote:Vabad assotsiatsioonid ekskremenditeemadel:
"In some areas of Argentina 'Kaka' may refer to a male penis."

SUVALINE PLÄMA
#580ts wrote:Huvitav kas siis sealmail on female penis kah olemas
Ei oska öelda, aga pakun et mitte. Tegemist on sealmail väga väärtusliku värgiga, mida kõigile ei jagata: Lõuna-Ameerikas (Kagu-Aasias tegelikult rohkem) on üsna levinud kultuurispetsiifilised foobiaid, mille puhul on tegemist hirmuga suguliikme kaotuse ja/või impotentsuse ees...
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
SUVALINE PLÄMA
#582starfild wrote:What Car koostas vastupidavuse edetabeli.
/../ Tabeli viimasel kohale asetus Alfa Romeo GTV 1996-2003, mille puhul leiti 97 viga 100 toodetud auto kohta. /../

P.S. isiklikult arvan, et igasugused kallutatud ja muidu veidrad uuringud tuleks kus kurat saata. Autobild on vist ainus, kelle hinnangut julgeks natukenegi usaldada (ehk siis tagasikutsumine, rikked TÜV-s, hooldusajalugu, omaniku hinnangud ja ülalpidamiskulud ESINDUSES)

SUVALINE PLÄMA
#584Anthrax wrote:Mina tahtsin midagi küsida aga läks meelest ära.
Krrt... mul oli juba vastus valmis mõeldud