SUVALINE PLÄMA

hihi... tundub et KK oli tabeliga kursis enne kui nad uue perevaguni alfa asemele soetasid...

aga hr LL tänan õnnitluste eest - õnne läheb elus ikka tarvis :D

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:
aga hr LL tänan õnnitluste eest - õnne läheb elus ikka tarvis
mässassja :?: :roll: :P

TS õnnitles ET-d Audi, kui meeletult laguneva auto omamise puhul... (oi mulle meeldivad sellised "raudkindlad" tabelid automarkide vastupidavuse kohta :lol: )

Kuna tegemist on OT-ga, siis sisemise kokkuleppe kohaselt kasutame selleks edaspidi lühendit LL

Seega hr.LL on koondnimetus OT kunni kannule pürgivatele offtopperitele näitamaks, kui pikk maa neil veel liikuda on :roll:

Või on juba OT tuumik nii sulandunud, et ei saa enam aru, kes on kes :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

...seega:

TS õnnitles LL'i kuna too olevat ETle õnne soovinud mingi tabeli puhul, mis on offtopperite hulgas just eelkõige LL aga mite TT ega PS ja OT üldiselt on selge, sest ET ütles seda juba varem TSile ja BNDle ka ja mina lihtsalt leppisin enne TSiga kokku, et ta seda BNDile ei ütleks enne PTd jaa-jah...

seda küll...

ahah 8)

SUVALINE PLÄMA

:lol: :lol: :lol:

nooh üldpõhimõtteliselt jah :lol:

lahe -> oleme taas teemas :lol:

Edit: segaduse põhjuseks võib olla ka taastumine :roll:

E.T. wrote:laupäeval tarbisin ennast "ükssarvikuks"

SUVALINE PLÄMA

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜXY

siin on kõik tähed mida vaja, kirjutage neist midagi ilusat
Last edited by E.T. on 05 Dec 2007, 17:36, edited 1 time in total.

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜXY

siin on kõik tähed mida vaja, kirjutage neist midagi ilusat

äge

SUVALINE PLÄMA

LL on päevalehte ka OT nakatanud. Kahtlustan, et 'sheerikama' artiklis nimetatud Laasi Lesner on meie OT kunn ise :twisted:

SUVALINE PLÄMA

:roll:

njaah... :lol: Laasi Lesner :roll:

No kurat küll... Ehe düsgraafia lokkab täielikult meie lgp päevalehtede toimetuses -> siiani ei suutnud nad alguses miskit moodi hakkama saada lausetega, siis juba fraasidega, viimane piisk oli sõnade valik ja õigekiri, nüüd ei suuda ka mitte nimesid enam kirjutada :evil:

artikkel ise http://www.epl.ee/melu/410409

Või siis on meil tõesti sellise nimega isik kah kuskil agentuuris tööl :?

EDIT: võibolla oli see hoopis taotluslik-> tõelise identiteedi varjamiseks :roll: ja jaa... või siis hoopis üritas autor mingit "slängi panna" :roll:
Last edited by ts on 05 Dec 2007, 18:02, edited 1 time in total.

SUVALINE PLÄMA

kõik läheks kohe palju selgemaks kujunenud aina hägustuvas segaduses, kui lisaks deminutiivsetele aliastele (AN, hr LL jne) võetaks kasutusele märgatavalt rohkem akronüüme :D siis saaks koostada akronüümisõnastiku. seda enam, et tähestik meil juba on (aitäh, au ja kiitus ET!) :D :D :D lisan isiklikest tagavaradest mõned komad ka.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pole tänu väärt :P

SUVALINE PLÄMA

:lol:

komad ja tühikud on algajatele-> edasijõudnud kasutavad vaid märke :!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::::::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

lisan ka tühikud

krrt tühikuid vist sai palju :?

EDIT: mõned tühikud kustutatud-> ei ole siin midagi priisata, veebiruum saab muidu otsa: http://www.internetlastpage.com/

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:midagi on rikkis?

Niiii.... :roll: vist ikkagi ei ole... nelja tunniga 16 posti :roll: ja seda kõike nii lihtsa lause peale 8)

Impressive :lol:

SUVALINE PLÄMA

LL on päevalehte ka OT nakatanud. Kahtlustan, et 'sheerikama' artiklis nimetatud Laasi Lesner on meie OT kunn ise

...see ta on :lol: ...mul hommikust saati tilgad püksis, ajakirjaniku fantaasia on ikka piiritu :lol: :lol: :lol: ...nii karmi versiooni ma pole oma nimest veel kuulnud 8)