kuna "wet dreams" oli teemaks ning eelarvetabel on teadmata suunas kadunud, siis alustasin uuesti viimase 2,0 Nordi baasil

(155;164)
Kasutades võimalikult palju Bolt-On juppe
klapindus kokku 8600.- (vedrud, oversize siselase, juhtpuksid, tõukurid, sooveldamine)
Kuna mootor peaks ilusti ja kärmelt liikuma, siis kui vaid saalede ja pumpadega piirduda, lisaks loomulikult ketid ja ka õlijahutus

8011.-
Selleks, et kogu kompott veidi vabamalt edasi astuks

tuleks loomulikult välja vahetada nukid (race) 10170.- kolvigrupp (11:1) 17133.-
Et kõik ilusti töötaks on järgmiseks vaja elimineerida ka kitsaskohad (nagu näiteks liiga pisike TB) sisselasketorustikus ning optimeerida ka ECU ja panna võimalikult hea läbilaskevõimega filter

üle lahe sõbrad pakuvad selle kompoti hinnaks 22700.- (koos ettevalmistusega)
Loomulikult peab ka väljalaskekolle kompotile vastama seega sinna hinnaks arvestaks umbes 6keeksi (letihind).
Ja loomulikult ka tihendid tuleb uuendada 2566.-
Seega hetkel kokku ~74K

hinnanguliselt pakuks, et selle hinna sisse mahuvad ka küünlad, filtrid, andurid ja veel nipet näpet (julgeks pakkuda, et kõigist arvesse võetud pesadest on võimalik mõnigi % säästa-> allikateks siis t.muukonen.fi; alfaholics ja OKParts )
hinnanguliselt julgeks sellisele TS kompotile pakkuda optimistlikult umbes 200bhp

ning tõenäoliselt selle mootoriga enam linnas sõita ei saa
Masendav... ma pole veel mootorist väljapoole jõudnudki
Kuigi see mis seal toimub sõltub rohkem juba mudelist, millele see

süda peale tõsta (105 või 115 parimad muidugi)

Tegelikult ma olen normaalne....