UUS Alfa Romeo ESINDUS

Mu 145 on ka seal selle kummalise elektriveaga. Eelmine reede sai viidud, kuid siis õhtul helistati, et mehaanik ei jõudnud korralikult vaadata, et jääb tuleva nädala peale. Täna keegi pole helistanud, ei tea kas mehaanik pole ikka veel jõudnud või on tõsisem mure selle autoga :cry: Üldjuhul elektriga seonduvale veale ongi vist kõvasti raskem pihta saada. Kuid loodan, et selle nädala lõpuks on vähemalt mingid ideed olemas, mis minu kaunikest piinab ...

UUS Alfa Romeo ESINDUS

E.T. wrote:bnd pähkel pureti ära aga
miks kl bnd ei taha avaldada tulemust

:P

Palusin siis orig velgede hinnapakkumist. Ja kas üldse ja kui kiiresti saab. Küsisin seda 17.35, st kui auto kätte sain ja vastus st hind koos tarneajaga saadeti mailile järgmine päev 15.25. Tarneaeg 2+ nädalat. Tekib kole kisatus ära tellida, seda enam, et uued tehaseveljed maksavad 22500. khmmmm :lol: siin netis olen leidnud pakutavat 25000 eest ja on ka üks pakkumine 2x suurema summa peale.

Mõtlesin, et telliks ja vaataks kui kiirelt tuleb.......

(ps itaaliaautost sain oktoobris tellitud kliimatoru kätte 2 nädalat tagasi, seega ligi 5 kuud :D)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

UUS Alfa Romeo ESINDUS

Need GTA originaalveljed on ikka väga tõsiselt 8) kahju ainult, et 4x98 auguvahega pole neid originaalis. Oleks ka huvi...

Edit: 11.03.08

Täna siis helistati ja öeldi, et mehhaanik ei suuda seda elektriviga tuvastada. Nagu korra sai käima ja siis uuesti ei käivitu :( Öeldi, et tuleb elektrik ära oodata, kes tuleb tööle siis kui on ametlik avamine 20.märts ja arvatavasti saab minu auto ette võtta 25'ndal. Egas mul muid valikuid pole, tuleb oodata lihtsalt. Loodan, et auto mahakandmisele ei lähe, kuna lõpuks see elektrik ka ei suuda viga tuvastada :lol: Elame näeme.

UUS Alfa Romeo ESINDUS

Täna siis helistati ja öeldi, et mehhaanik ei suuda seda elektriviga tuvastada. Nagu korra sai käima ja siis uuesti ei käivitu Öeldi, et tuleb elektrik ära oodata, kes tuleb tööle siis kui on ametlik avamine 20.märts ja arvatavasti saab minu auto ette võtta 25'ndal. Egas mul muid valikuid pole, tuleb oodata lihtsalt. Loodan, et auto mahakandmisele ei lähe, kuna lõpuks see elektrik ka ei suuda viga tuvastada Elame näeme.

Kas asi korras?