Tegelikult ma ei eira fooritulesid... Seekord lihtsalt juhtus kehvade asjaolude kokkusattumusena ning kus tegijaid, seal nägijaid
Müts maha siinkohal politseinike ees- hoiatus mõjub sellisel puhul tõesti oluliselt paremini, kui trahv

Tead see vilkumina ja kollane on kuidas kunagi. Eks õige ole pigem seisma jääda, aga hooga tulles, eriti kui suur auto on siis ei taha järsult pidurdada ka.spark wrote:krt ma kohe tahaks vajelda sellises situatsioonis ...ts wrote:Sain mõni aeg tagasi elu esimese hoiatuse politsei poolt (nende hinnangul juba liiga keelav foorituli)
pole mina sellest viimasest liiklussäädusest leidnud, mitu sekundit vilgub roheline ... ja, kui pikalt põleb kollane!
Ei saa ju olla nii, et kuskil vilgub 3 korda ja kuskil ühe korra ..., kas ennne ristmiku ületamist tuleb veenduda, mitu korda tuli vilgub ja seejärel ristmik ületada...
Ma olen nõukaaja autokooliga ja sealt jäi kulge, et roheline vilgub neli (4) korda ja vahepeal pole seda ju ametlikult muudetud ... või siiski kuskil on see muutus kirjas?
Eks sellega ole ka nii, et kui suur on su kiirus (kas 50 kandis või vähem) ja kaugel sa foorist oled.ts wrote:isiklikult lähtun kah tavaliselt sellest, et kui rohelise vilkuma hakates KUI kedagi selja taga tõmblemas pole, siis jään pigem pidama
RaidoSV wrote:Kas te tunnete ka seda valu....?
http://www.avariilised-autod.ee/vehicle ... =17902&p=2
Kas tõesti keegi vajutas nuppu, et mootorit proovidamootor ei käivitu
veekahjustused (uppunud)