Pildimäng

8)

täiesti päri (prantslaste n.t Figoni et Falaschi või Saoutchik ja ka teiste kerestused mõjuvad tihtipeale hoolimata hoogsusest ning uskumatustest kurvidest natuke liiga pingutatuna)

aga ma (alatult?) ei ütle, mis tähistust imeilus auto on pildilt kannab :icon_roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Pildimäng

:mrgreen:

nagu ilmselt juba oled aru saanud, siis... tegemist on C seeria sõidukiga.

neile AR ise REEGLINA keresid ei ehitanudki :wink: valdav enamus nende keredest tuli AR lemmikult-> Touring'ult :wink:

EDIT: teeme asja veelgi huvitavamaks 8)
ylla ylla.jpg

Pildimäng

kui enne ära ei arvata, siis kojujõudes laadin sobiva pildi üles eriti seksikast rakursist / detailist antud sõiduki juures...
TS - c seeria on muidugi korrektne vastus (kasutame sama saidi pilte) ja ma ei kahtlegi, et sa tead ka ülejäänud osa C taga... aga ootaks veel avalikustamiega eks :)

Pildimäng

:icon_think:

mitte, et ma uhkeldada tahaks aga :mrgreen: ma tegelikult kipun valdavat enamust Alfadest (millel kere paistab vähemalt) hoobilt ära tundma (olgu siis C seeria sõidukid 8) või conceptid :| või tavaautod)

[ja nagu lubatud-> hoian siin edaspidi vaid vihjetena :| ainult pinget]

Pildimäng

antud sõidukil ka väga iseloomulik detail roolil, mis lisaks kerele esimesel pildil paistab ;)
seega usun et hr TS oleks ka interjööri järele täkke pannud...

Pildimäng

Oh neid vallatuid kurve. :D
Pakuks,et masinaks on mingi prantslane,võimalik et ould shkuul Citroeni mudel. :icon_think:
Täpsemat mudelit ei oska paraku nimetada. :(
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Pildimäng

Alfa Romeo 6C 2500SS on õige vastus.
võitja lisab uue pildi!

noh, ise lepite kokku siis kumb õige test vastustest, kas see mis pakkus suuna või see mis nimetas täpse mudeli.

Pildimäng

Proovime selle pildiga siis :icon_roll: Proffidele kindlasti käkitegu, aga auto ise huvitava taustaga.

Ehk nüüd on näha :icon_crazy: , ei ole kodus eriti interneti võimalustega :icon_angel:
Last edited by maits on 13 Feb 2009, 10:05, edited 1 time in total.
Attachments
alfa1.jpg
alfa1.jpg (20.14 KiB) Viewed 6703 times