Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

otseses, radikaid teevad alati alltöövõtjad, ma ma ei tea kes alfale teeb, kas behr, nissens või keegi muu tuntud radikatootja, igaljuhul ma pole veel kuulnud, et mõni autotootja ise radikaid teeb, nagu ka piduri osasid ja palju muud, auto on nagu lego - emafirma tellib paljudelt muudelt tootjatelt komponendid ja siis maneb kogu kupatuse kokku, väiksesd hiinalsed ju tahavd ka riisi süüa

Sellest ma saan jah aru, et AR kui margi esindus ei tee radikaid kokku vaid ostab tootjatelt tellimuse alusel, kuid see ei tähenda, et minu radikas poleks pidanud kõlbama. Maksis pea 100 euri teine, võiks nagu vedelikku sees hoida selle raha eest :lol:

ainuke rahustus sulle on see, et praagi eest pole keegi kaitsud, loll lugu on see kui uut pead ootama sajandi (mul tööl oli just ühe renoo poolassiga selline teema, tüüp enne jõule masinat igaljuhul sõitma ei saa).
PS kui see sind vähegi röömustab, siis viimaselajal on mul suht tihti juhtunud seda, et on vale asi karbis ja seda ka a-osa puhul - ajab kliendi ikka s.taks närvi küll, kui ootad paarnädalat oma jube kallist juppi ning siis on karbis mingi suvaline seib, siis ootad jälle 2 nädalat

Anthrax wrote:Ma olen päris kindel, et see radikas ei ole Alfa Romeo toodang. :wink:

Tabame ikka irooniat ka eks :D

(nagu juba 1 korüfee siin varasemalt ütles on auto pmst lego, millele pannakse peale koostaja logo /// ja ussiga logo ei pane enamust asju paremini töötama kui propelleripilt vist ?)

Plaanin ükspäev oma GTA rattakoobaste ääri rullima hakata, et ei nühiks vastu rehvi kui rehv alla liigub. On veel tahtjaid?
Päevane rullimismasina laenutus on umbes 20 euri, saaks siis osadeks jagada. Kui tahtjaid pole siis teen ise nagunii ära :)

Ma tean jah, et tehakse raudtorudega jne :P
Aga hetkel veel on lahtine, kas teen ise või lasen teha. Tahtsid saada tagatisraha veel 200 eurot kui välja laenavad. Hetkel mul seda kohe pole, palgapäev alles jõuab. Kui on selgem see, siis annan kohe siia teada.