samas on ka kindel see, et alfa romeo ei tooda ise radikaidAnthrax wrote:Ma olen päris kindel, et see radikas ei ole Alfa Romeo toodang.
Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#617Mis mõttes AR toodang? GTA koodi järgi ju ostetud? Ei ole Nissani radikas seal 

#618otseses, radikaid teevad alati alltöövõtjad, ma ma ei tea kes alfale teeb, kas behr, nissens või keegi muu tuntud radikatootja, igaljuhul ma pole veel kuulnud, et mõni autotootja ise radikaid teeb, nagu ka piduri osasid ja palju muud, auto on nagu lego - emafirma tellib paljudelt muudelt tootjatelt komponendid ja siis maneb kogu kupatuse kokku, väiksesd hiinalsed ju tahavd ka riisi süüa
#619Sellest ma saan jah aru, et AR kui margi esindus ei tee radikaid kokku vaid ostab tootjatelt tellimuse alusel, kuid see ei tähenda, et minu radikas poleks pidanud kõlbama. Maksis pea 100 euri teine, võiks nagu vedelikku sees hoida selle raha eest 

#620ainuke rahustus sulle on see, et praagi eest pole keegi kaitsud, loll lugu on see kui uut pead ootama sajandi (mul tööl oli just ühe renoo poolassiga selline teema, tüüp enne jõule masinat igaljuhul sõitma ei saa).
PS kui see sind vähegi röömustab, siis viimaselajal on mul suht tihti juhtunud seda, et on vale asi karbis ja seda ka a-osa puhul - ajab kliendi ikka s.taks närvi küll, kui ootad paarnädalat oma jube kallist juppi ning siis on karbis mingi suvaline seib, siis ootad jälle 2 nädalat
PS kui see sind vähegi röömustab, siis viimaselajal on mul suht tihti juhtunud seda, et on vale asi karbis ja seda ka a-osa puhul - ajab kliendi ikka s.taks närvi küll, kui ootad paarnädalat oma jube kallist juppi ning siis on karbis mingi suvaline seib, siis ootad jälle 2 nädalat
#621Anthrax wrote:Ma olen päris kindel, et see radikas ei ole Alfa Romeo toodang.
Tabame ikka irooniat ka eks

(nagu juba 1 korüfee siin varasemalt ütles on auto pmst lego, millele pannakse peale koostaja logo /// ja ussiga logo ei pane enamust asju paremini töötama kui propelleripilt vist ?)
#622Plaanin ükspäev oma GTA rattakoobaste ääri rullima hakata, et ei nühiks vastu rehvi kui rehv alla liigub. On veel tahtjaid?
Päevane rullimismasina laenutus on umbes 20 euri, saaks siis osadeks jagada. Kui tahtjaid pole siis teen ise nagunii ära
Päevane rullimismasina laenutus on umbes 20 euri, saaks siis osadeks jagada. Kui tahtjaid pole siis teen ise nagunii ära

#623Slicer wrote:Plaanin ükspäev oma GTA rattakoobaste ääri rullima hakata
Vaata et siis ikka ennem ääred soojaks fööniga lased
155, 2x166, 159 ja 75?
#624Et värvi ei kukuks? Sellepärast ei muretse, auto läheb nagunii ülevärvimisse ja rattakoobastes on juba roostet ka natuke, tüüpiline 156 viga. Rattakoopa äärtest värv maas ja rebane paistab.
#625Räägi lähemalt mingist kuupäevast ja ka kohast kus seda tegema plaanid hakata. Mul omal sama mure et rehv lõhub koopa serva, teeks ära siis hakkaks värvimise peale mõtlema
#626Mis masin - ghetto style ikka
http://www.youtube.com/watch?v=uXjL2G_Q ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=uXjL2G_Q ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

#627Ma tean jah, et tehakse raudtorudega jne 
Aga hetkel veel on lahtine, kas teen ise või lasen teha. Tahtsid saada tagatisraha veel 200 eurot kui välja laenavad. Hetkel mul seda kohe pole, palgapäev alles jõuab. Kui on selgem see, siis annan kohe siia teada.

Aga hetkel veel on lahtine, kas teen ise või lasen teha. Tahtsid saada tagatisraha veel 200 eurot kui välja laenavad. Hetkel mul seda kohe pole, palgapäev alles jõuab. Kui on selgem see, siis annan kohe siia teada.
#628Mulle meeldib see variant
Töötab siis kui ikka kere korras on ja rooste pole läbi närinud. Hea test iseenesest :butt:
http://www.youtube.com/watch?v=1LdDAa6T ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=1LdDAa6T ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;