Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#631Lasen need koopa ääred osavamal ise ära teha. 40 eurot olid tagumised + 30 euri eesmised, kuid neid ma hetkel ei tee.
ju siis oli vanakooli mees, et esiveolised on hondad ja tagaveolised on volgadJarmo wrote:Seni esimene ja viimane kord kui hääletaja peale võtsin, siis kiideti ka autot ja vana ütles, et tal oli ka kunagi samasugune honda. :icon_problem:
79 civic- palun näita mulle kasvõi kaugelt millisele Alfale see silmad ette teebsupp wrote:PS mis sel hondal viga on, ma kunagi ostsin 79a cicviku, see annab küll paljudele alfadele silmad ette
Enne kui ma hakkaks arvamust avaldama võiks kokku leppida terminid (mõõdikud) mis teeb auto heaks ja mis teeb auto halvaks. Mingite mõõdikute järgi on Skoda jumalast hea auto kindlasti... mõningate mõõdikute järele võib olla jällegi alfa etem... teatud valguses aga on vana civic jummalast timm... aga mis need mõõdikud on ?ts wrote::icon_hi:
no ei saa mitte teisemehe autoteemas vait olla :icon_thumbup:79 civic- palun näita mulle kasvõi kaugelt millisele Alfale see silmad ette teebsupp wrote:PS mis sel hondal viga on, ma kunagi ostsin 79a cicviku, see annab küll paljudele alfadele silmad ettepäriselt- ükskõik millise poole pealt [ts@tegi õppesõitu 162-ga samal ajal 79 civicuga metsade vahel töristades...
variaator oli lahe aga... see oli ka kõik]
Muidu ütleks, et kõige hullem sõiduvahend millega üldse olen kokkupuutunud aga... eelmine nädal sai kümmekond km Octaviaga mõõdetud![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eile poes poes mainis üks umbes 10 aastane tirts täiskasvanute jutule vahele "ähh- osta Alfa Romeo, see ei lagune üldse ja pole kallis pidada"
Las need mõõdikud nüüd jääda ikka äraostmatutele siseministritele, mis meil nendega asja.E.T. wrote:Enne kui ma hakkaks arvamust avaldama võiks kokku leppida terminid (mõõdikud) mis teeb auto heaks ja mis teeb auto halvaks. Mingite mõõdikute järgi on Skoda jumalast hea auto kindlasti... mõningate mõõdikute järele võib olla jällegi alfa etem... teatud valguses aga on vana civic jummalast timm... aga mis need mõõdikud on ?
Ei sobi. Ja soovitan 'tehnilised probleemid' alafoorumi üldse ära kaotada:)E.T. wrote:Ja kas margifännidel (margifoorumi liikmetel) sobib üldse öelda, et kõnealuse kaubamärgiga ehitud tooted mida nad fännavad ei olegi puhas kuld alati ja igas olukorras ?