Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

Tagumised logardid lasen selle pleki vahele voltida, sest praegugi tundub, et need paar mm pikad ja ülemine äär on lahtiselt.
Need tagumised logardid on vildi laadsest seega ei tohiks probleemi olla. Ees on logardid plastikust ja hoiavad oma "vormi".

Täna õhtupoolikul sõidsin koju ja parkisin spordiväljaku kõrvle. Seal samas olid juhuslikult väikesed lapsed ka murupeal kõrval istumas, nii 4-5 aastased äkki. Kohe kui sinna kõrvale autoga tõmbasin siin nägin, et mul oli nende tähelepanu :D
Autost välja astudes, kuulsin kui küsiti, et mis masin see on? Üks ütles, et kas see on BMW? Mõtlesin juba, et ütlen ise mis see on, aga just siis üks laps parandas- "See on Alfa Romeo". Süda läks kohe soojaks tagasi selle peale :thanksspin:

:icon_thumbup:

Ma olin suvel kord Lihula konsumi ees, kui üks väike poiss tuli kaugelt emaga ja järsku minu auto ees pidurdama hakkas, ja emalt valju häälega pärima hakkas, et mis auto see on, mis auto see on :mrgreen:

Ema tuli siis lähemale, uudistas esimest märki ja siis tegi posile selgeks, et tegemist on Alfa Romeoga.

Selline lugu siis minu poolt.
8)
155, 2x166, 159 ja 75?

Veidi "off topic", kuid samas viimaste postitusega läheb teemasse :)

Sõitsin kord Tartusse mingeid kõrvalteid pidi, ei viitsinud selle Tartu maantee liiklusega jamada. Tegin peatuse mingis väikeses külakeses ja käisin poest läbi. Ostu ajal nägin läbi akna, et külarahvas kõik kuhugi kiirustab, kõik samas suunas ja ka poemüüja tahaks kohe jooksu panna. Maksin siis ära ja panin asjad kotti, müüja sel ajal pani kassa kinni ja samuti kiirustas tagaukses välja, samas suunas, kus teised. Mõtlesin, et mis siis nüüd lahti on, kui poest välja astusin. Ja mis sa kostad, ümber nurga keerates nägin kogu seda rahvamassi seismas minu 159'a ümber. Ilm oli ilus ja kuiv ja auto oli enne sõitu pestud, seal ta siis päikese käes säras nagu rubiin ratastel. Ning kogu see rahvas oli tema ümber, uudistamas ja rääkimas-küsimas, et "ooh, mis masin see on?" ja "oled sa midagi sellist varem näinud?" ja nii edasi. Külameestele tundus väga ekstavagantne see tõsiasi, et auto esinumber ei olnud keskel, vaid hoopis servas, muudkui aga imestasid selle üle. Rahva uudishimu oli suur ja siiras, mõnes mõttes oli veidi ebaharilik seda vaadata, samas aga ei saanud muud teha, kui endamisi nende kommentaaridega nõustuda, et ikka tõesti näeb hea välja, disain on ikka midagi erilist.

Eks lasin siis rahval oma 10 minutit asja uudistada ja vaadata, siis võtsin alarmi maha ja ahhetus käis läbi massi, öeldi et "vaata kui vägevalt need lambid ees on, kõik eraldi!". Sai siis külast välja sõidetud, saadetuna rahva pilkudest ning lastekambast, kes järele jooksis. Noh, loodetavasti sai siis Alfa Romeo seeme viljakale põllule paigutatud ning tulevikus tuleb ka sealt "alfiste", loodetavasti :)

Kütame aga offtoppi juurde...

Kunagi kui 156 veel uus ja ilus autu oli Eestimaa peal, siis "mägi-Eestis" sattusin peale pildile, kus "naabrimees" käis mitu tiiru ümber massina... läksin siis ettevaatlikult uurima: "mis lahti?"
Tema aga päris vastu: "Mis autu tu omm?"
Saades teada masina margi kostis mõnda aega ebaselget mõminat ja siis faktikonstanteering: "Kuulnud olin siuksest, näinud es mette!"

Järgnes uurimine, ega mul alkot või sigarette üle ei ole juhuslikult "laenuks" anda ja siis kadus tont taas metsade rüppe koos oma uute teadmistega.

_

Teine lugu pärineb Haapsalu maantee veerest kus päästsin ühe hääletava keskealise naisolevuse jalavaevast ja viisin teda jupi maad edasi. Memm aga läks mingil hetkel kahtalselt kihevile ja hakkas lugema ette oma "lemmiktsitaati" kus raamatu peakangelanna elu armastus saabus Alfa Romeol.

_

Kokkuvõte:
Kuna Alfa tõmbas nagu magnet ligi veidrikke, siis olin sunnitud temast loobuma...
:icon_hi:

Peaks ka hakkama mootorratta poole kiikama (mõned sõbrad teevad üsna tubli lobitööd), tundub võimalus ilma külajoodikute ja vanamuttide tähelepanuta oma mõnutunne kätte saada
:)

Seni esimene ja viimane kord kui hääletaja peale võtsin, siis kiideti ka autot ja vana ütles, et tal oli ka kunagi samasugune honda. :icon_problem: :mrgreen:

Ja seni esimest korda kui mootorrattaga sõitsin, seda omas "hood-is" (garaazide vahel :mrgreen: ) Tulid onud milkud ja sain neid kohe ka sponsoreerida :mrgreen:
155, 2x166, 159 ja 75?

Jarmo wrote:Seni esimene ja viimane kord kui hääletaja peale võtsin, siis kiideti ka autot ja vana ütles, et tal oli ka kunagi samasugune honda. :icon_problem: :mrgreen:
ju siis oli vanakooli mees, et esiveolised on hondad ja tagaveolised on volgad

PS mis sel hondal viga on, ma kunagi ostsin 79a cicviku, see annab küll paljudele alfadele silmad ette

no ei saa mitte teisemehe autoteemas vait olla :icon_thumbup:
supp wrote:PS mis sel hondal viga on, ma kunagi ostsin 79a cicviku, see annab küll paljudele alfadele silmad ette
79 civic- palun näita mulle kasvõi kaugelt millisele Alfale see silmad ette teeb :mrgreen: päriselt- ükskõik millise poole pealt [ts@tegi õppesõitu 162-ga samal ajal 79 civicuga metsade vahel töristades... :roll: variaator oli lahe aga... see oli ka kõik]

Muidu ütleks, et kõige hullem sõiduvahend millega üldse olen kokkupuutunud aga... eelmine nädal sai kümmekond km Octaviaga mõõdetud :shock:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

eile poes poes mainis üks umbes 10 aastane tirts täiskasvanute jutule vahele "ähh- osta Alfa Romeo, see ei lagune üldse ja pole kallis pidada" :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote::icon_hi:

no ei saa mitte teisemehe autoteemas vait olla :icon_thumbup:
supp wrote:PS mis sel hondal viga on, ma kunagi ostsin 79a cicviku, see annab küll paljudele alfadele silmad ette
79 civic- palun näita mulle kasvõi kaugelt millisele Alfale see silmad ette teeb :mrgreen: päriselt- ükskõik millise poole pealt [ts@tegi õppesõitu 162-ga samal ajal 79 civicuga metsade vahel töristades... :roll: variaator oli lahe aga... see oli ka kõik]

Muidu ütleks, et kõige hullem sõiduvahend millega üldse olen kokkupuutunud aga... eelmine nädal sai kümmekond km Octaviaga mõõdetud :shock:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

eile poes poes mainis üks umbes 10 aastane tirts täiskasvanute jutule vahele "ähh- osta Alfa Romeo, see ei lagune üldse ja pole kallis pidada" :mrgreen:
Enne kui ma hakkaks arvamust avaldama võiks kokku leppida terminid (mõõdikud) mis teeb auto heaks ja mis teeb auto halvaks. Mingite mõõdikute järgi on Skoda jumalast hea auto kindlasti... mõningate mõõdikute järele võib olla jällegi alfa etem... teatud valguses aga on vana civic jummalast timm... aga mis need mõõdikud on ?

Ja kas margifännidel (margifoorumi liikmetel) sobib üldse öelda, et kõnealuse kaubamärgiga ehitud tooted mida nad fännavad ei olegi puhas kuld alati ja igas olukorras ?

E.T. wrote:Enne kui ma hakkaks arvamust avaldama võiks kokku leppida terminid (mõõdikud) mis teeb auto heaks ja mis teeb auto halvaks. Mingite mõõdikute järgi on Skoda jumalast hea auto kindlasti... mõningate mõõdikute järele võib olla jällegi alfa etem... teatud valguses aga on vana civic jummalast timm... aga mis need mõõdikud on ?
Las need mõõdikud nüüd jääda ikka äraostmatutele siseministritele, mis meil nendega asja.
E.T. wrote:Ja kas margifännidel (margifoorumi liikmetel) sobib üldse öelda, et kõnealuse kaubamärgiga ehitud tooted mida nad fännavad ei olegi puhas kuld alati ja igas olukorras ?
Ei sobi. Ja soovitan 'tehnilised probleemid' alafoorumi üldse ära kaotada:)

Oh, ja kui alfade vaatamisest veel rääkida. Tulin mina raskete poekottidega mingist keskusest parklasse, mingid sellid vehivad pahaaimamatult ümber auto, et 'oh see on ikka äge ja ilus, blabla'. Mina selja tagant hoiatamata vastu 'nojah, on küll, sellepärast ta mul ju ongi'. Päris naljakas oli vaadata, kuidas tüübid ära ehmatasid. Pärast selgus, et üks neist kunagi kuskil 155-ga ringrada sõitnud ja nii edasi. Ja üldse, ega naljapärast siis 155/159 jne igast autovärvi/autovaha purkidel reklaampildiks ole.

Nojah, offtoppi on hea kütta küll.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)