Suvaline PLÄMA vol 2008

Mai-Tea mis värk on aga juba kuu aega järjest näen igal hommikul üht härrasmeest punase nahksisuga musta värvi 159-ga Tallinnast Raplasse vuramas ning õhtul tagasi vuramas...

alates järgmisest nädalast hakkan enne kohakuti jõudmist ka tulesid vilgutama :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:Mai-Tea mis värk on aga juba kuu aega järjest näen igal hommikul üht härrasmeest punase nahksisuga musta värvi 159-ga Tallinnast Raplasse vuramas ning õhtul tagasi vuramas...

alates järgmisest nädalast hakkan enne kohakuti jõudmist ka tulesid vilgutama :lol:

:lol: :lol: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2008

vaatamata et ma sulle linnavahel koguaeg vahele jään on ikka värskendav vahepeal allkirja vahetada. ANilt leiaks ka värskemaid tsitaate.

Ta ise küll vist kevadisest metsast binokliga porri otsimas, aga mine tea :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Kui kanistrid oli TÄPSELT 10 ja 5 liitrit siis küll, tavaliselt on nad aga naatuke suuremad :roll:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Suvaline PLÄMA vol 2008

inz164 wrote:maardu petkamis tankisin 60 L paaki 67 L
kassapidaja ütles, et esitage kaebus 8)
Statoilis sain ka 5-l kanistrisse ca 7 liitrit tangitud :D Kummaline veel see, et Autolehe testis oli see üx täpsematest tanklatest :roll:

Tänane hommik hakkas nii ilusasti: 3 alfat (164 156 gtv) liikusid "kolonnis" ülenurmest Tartu poole. Nagu väike kokkutulek 8)
Alfaholic since 1997

Suvaline PLÄMA vol 2008

just.. kontrollige igaks juhuks üle enne. Sinna jäetakse pisut "hingamisruumi" ka tavaliselt. Kui kõrini täis lasta, siis ilmselt mahub rohkem.
veiks wrote:Kui kanistrid oli TÄPSELT 10 ja 5 liitrit siis küll, tavaliselt on nad aga naatuke suuremad :roll:
Eesti Saabiklubi ja foorum

Suvaline PLÄMA vol 2008

Anthrax wrote:Ühesõnaga ei näe ma siis põhjust, miks peaks oma allkirja muutma.

Maitea misvärk on aga Janese punast suksut näen koguaeg linnavahel. Teisi 159-d kokku näen ka vähem kui seda.

meil on tööl näiteks selline demokraatia, et ainuke vastuhääl on enamus.

st kui keegi kuulab näiteks miskit konkreetset sitta muusikat mis vähemalt ühele toasviibijaist on vastuvõetamatu, siis tehakse vastav märkus ja leitakse ka ühiselt sobiv lahendus.

tagakiusamist ja tühivingumist seni ei ole ette tulnud...

jutu point on selles, et kui su allkiri kellegi veendumuste ja usuga kokku ei lähe, siis ei maksa allkirja muutmises näha isiklikku allaandmist v kaotust

foorumis oleme kõik võrdsed ja vastutulelikkus vaid suurendab ühtekuluvust :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

spark wrote:igaksjuhuks küsin, et vältida tulevikus massirahutusi 8)

kas võib teha juudinalju?
kas võib öelda neeger?

ehk vahetaksid kah igaks juhuks allkirja ära... äkki Su naine juhtub lugema ja saab valesti aru? või mõni mustanahaline (heheee.... mul tuli hää arsti ja nahkdiivani naljalooke meelde aga ei saa rääkida... äkki keegi solvub)

ja E.T. allkiri ajab kindlasti kohutavalt vihale inimesi, kes sõidavad mittesportlike Alfadega (näit 164 diisel) jne...

tegelikult tahtsin siia veel midagi kirjutada aga ei julge-> äkki see arvamus solvab kedagi :mrgreen:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Muudan siis ära. Seekord siis allkirjaks pika vaidluse tulemus.

Loodan, et ei käi kellegi uhkusepihta. :wink:

Arutelu sel teemal on samuti oodatud. :lol:
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2008

:roll:

selle peale ütleks, et maailmas on ÜKS ja ainult ÜKS embleem, mida kandvad sõidukid IIALGI katki ei lähe 8)

see on RR

ametlikult siis:"Rolls-Royce doesn't break down! It failes to proceed."

Sellest annab tunnistust asjaolu, et kindlustuskaitsega olid eelmisel aastal kaetud 80% KÕIGIST kunagi toodetud RR-idest

P.S. jummala teemaväline aga-> eilses topgear'is Mark2 konkurentide osa :lol: oli kahtlemata kõige andekam kild üldse (Audi-> ei vaevunud veel eksisteerimagi :lol: )