Re: Suvaline pläma vol 2017

Nüüd juhtus küll põnevalt. Tõin siduriveaga doonor 166 endale. Aga tuleb nüüd välja, et ei raatsigi teda doonoriks kiskuda ja on 2 x 166 liikuvat looma. Täitsa tore juhus teine :D

Traktor wrote:Nüüd juhtus küll põnevalt. Tõin siduriveaga doonor 166 endale. Aga tuleb nüüd välja, et ei raatsigi teda doonoriks kiskuda ja on 2 x 166 liikuvat looma. Täitsa tore juhus teine :D
Jääme siis teemat ootama ;)
--
Urmas

Slicer wrote:See "GTA" või uus Giulia QV? :D

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... &fnai=next
Samas sellist masinat pole ju võimalik müüa, või nohh peaaegu võimatu
Selle on keegi ehitanud oma maitse järgi ja suht raske on leida rahakat kodanikku, kellele meeldiks sama asi. Reeglina sellise summa eest tellitakse juba enda maitse järgi, sest näiteks meeldib hoopis kollane tikand istmel jne...
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:

Samas sellist masinat pole ju võimalik müüa, või nohh peaaegu võimatu
Selle on keegi ehitanud oma maitse järgi ja suht raske on leida rahakat kodanikku, kellele meeldiks sama asi. Reeglina sellise summa eest tellitakse juba enda maitse järgi, sest näiteks meeldib hoopis kollane tikand istmel jne...
Natuke klotsi juurde ja saab juba midagi veelgi isuäratavamat.
http://www.mobile.ee/et/car?id=218256663&bc=2
:twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

urmask wrote:
Traktor wrote:Nüüd juhtus küll põnevalt. Tõin siduriveaga doonor 166 endale. Aga tuleb nüüd välja, et ei raatsigi teda doonoriks kiskuda ja on 2 x 166 liikuvat looma. Täitsa tore juhus teine :D
Jääme siis teemat ootama ;)
Ega ma siin vaikselt võtan hoogu jah :D

Vähemalt kergitab jõudsalt keskmist GTA'de hinda ülesse :lol: :lol: :lol:

Mobile.de's on hetkel 20 GTA'd müügis. 1 neist siis see "Stradale" :P
Kui see välja jätta siis 19 GTA kogusumma on ~218780 eurot ja jagades 19'ga tuleb keskmine GTA hind 11 515 eurot.
Kui liita see Stradale otsa siis on kogusumma 328 280 eurot ja 20 GTA keskmine hind 16 414 eurot 8-)
100 tuhande eest saaks hoopis põnevamaid masinaid. Näiteks Alfa Montreali. Jääks raha veel ülegi et üks Giulia Veloce kõrvale võtta

Juhtusin miski aeg mingit saadet nägema, ka "grip" käis selle teema kuu-paar tagasi üle. jutuubis ka mingil vennal kanal, kus peab arvestusi superautode ülalpidamiskulude kohta. Ütleme, et aastahooldus maksab keskmiselt uue octavia hinna :) . Oli vist diablo ja f40 välja toodud, 10000km ja see ja see ja kokku nii xxxx eur, aastahooldus, mootor välja jne jama = xxxxx eur jne. ainult õlivahetus miskil oli juba 1500eur.
Ma seepärast ka natuke kartnud S-audisid ja ka M bemme, kuna miskid lollakad nn kuluosad maksavad hingehinda, kasvõi keraamilised pidurikettad. Kuigi mitu korda juba ostmisel väga lähedal olnud ja siis uurinud kuluosade hindu ja võimalikke probleeme ja nende maksumust, siis ei taha enam. Ses suhtes oleks Veloce nagu paras vahelüli nn diiselmetalliku ja superspordi vahel meiesugustele kehvikutele, sealt edasi minnes on seotushind ja võimalikud kuluosad juba teises maailmas.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote: Samas sellist masinat pole ju võimalik müüa, või nohh peaaegu võimatu
SELLE raha eest SEDA masinat arvatavasti pidasid silmas, tegelikult 70+ hinnaklassis tuuninguga masinaid müüakse üpris edukalt... ainult, et need ei ole tavaliselt Alfa 156-d

Olgem ausad- selle kuulutuse mõte on maailmale näidata, kui äge auto kuulutajal on :-)

:köh: @ selline mootorituuning esiveolisel autol (kusjuures vaadates nimekirja ja summasid, siis ma arvan, et seda raha oleks olnud kordi mõistlikum kasutada sama mootoriga 156 ehitamiseks asetades mootor riski keset autot - summa ise oleks samasse suurusjärku jäänud, auto oleks umbes 2 korda kiirem...)
Tegelikult ma olen normaalne....

Oleks võinud teha RWD konversiooni. Pannud sinna vahele 3.8 Twin Turbo charged mootori, Quaife sequential käigukasti. Karbon paneelid jms.
Ja oleks olnud tõesti Stradale... :)
Selle auto kõige jubedam asi on siiski välimus ja sisu... raha on aga maitset mitte. Alati kõige jubedam kombo...

Slicer wrote:Oleks võinud teha RWD konversiooni. Pannud sinna vahele 3.8 Twin Turbo charged mootori, Quaife sequential käigukasti. Karbon paneelid jms.
Ja oleks olnud tõesti Stradale... :)
Selle auto kõige jubedam asi on siiski välimus ja sisu... raha on aga maitset mitte. Alati kõige jubedam kombo...
Ole sa tänatud, et sa minu arvamust kinnitad oma jutuga! :D

Mõni kord on raha liiga palju ja siis lihtsalt tehakse üle asju. Aga on ka neid, kellel raha palju pole. aga tuuningut tehakse ikka. Ei oskagi öelda, kummast mul rohkem kahju on...
IMG_20160619_165042.jpg
IMG_20160619_165042.jpg (176.89 KiB) Viewed 5706 times
--
Urmas

Slicer wrote:Mis kuradi asjad seal stange peal on? :D
Ning kleepsud peeglitel... nice touch!
Need on aknatihendid, mis on kroomvärviga üle piserdatud. Läbimõeldud teema.
--
Urmas

urmask wrote:
Slicer wrote:Mis kuradi asjad seal stange peal on? :D
Ning kleepsud peeglitel... nice touch!
Need on aknatihendid, mis on kroomvärviga üle piserdatud. Läbimõeldud teema.
Ma vist olen juba liiga vana... mingi uus ja pop teema? :D
Milleks?