Re: Suvaline pläma vol 2018

spark wrote:Uudis ZIZETA V16T-st kellel raha on saab tellida :) tutika
https://tekniikanmaailma.fi/cizeta-v16t ... 255fd6-700

alatu käik-> investeerid õudsa hunniku raha arvestades, et tegemist on pensionifondiga ja tadaa... autrosid vorbitakse juurde :)
Traktor wrote:Eestis üks Alfasud üleliigne tundub.
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.h ... icRedirect
veel alatum käik-> kes kurat tuleks saksamaalt eestisse kerevaba sud'i ostma :P
Tegelikult ma olen normaalne....

Aga tegelikult, üks tähelepanek.
Jälgin suht regulaatselt mis Alfasid turul liigub.

Mõni aeg tagasi liikusid Alfad päris odavalt. Aga nüüd, ei teagi kas Giulia tulekuga või mis, aga hinnad oleks nagu kõrgemale läinud.

Giulia nagu meenutas, et Alfa on taas teemas ja kuum ning aitas hindadele kaasa?

Nope

vahepeal oli turg sodi täis (poolsurnud 147;156;166); praegu läheb umbes 1 aasta ning saabuvad 2000-3000 € eest 159-d (tavaline kriitilise hinna ja kasutuse tsükkel autode puhul on 14 aastat- sellest hetkest alates eristuvad korralikud autod ja ülejäänud)

Hetkel on see olukord, kus viimased 156-d on üle 14 aasta vanad, esimesed 159-d on veel alla 14 aasta vanad- odavalt saab praegu veel GT-sid ning 166-tesid :)

Kui see sud 15 aastat seal rapikus seisnud on siis on viis sotti kah suur raha :D Täitsa huvitav kas läheb ka eesti saidile viimaks üles või sõidetakse otse rauda, kui ostjat euroopast ei saabu.
Hindadest veel, kas mulle tundub või hoiavad 159 ja Giulietta paremini hinda, kui varasemad Alfad?
Alfas are for nice people...

albertini wrote: Hindadest veel, kas mulle tundub või hoiavad 159 ja Giulietta paremini hinda, kui varasemad Alfad?

Võibolla veidike küll-> Giulietta puhul on veel natuke vara öelda ja 159-id ei ole veel massiga treileritäiteks tooma hakatud :)

Eile jäi tööle sõites Pirital silma üks ilus musta värvi Alfa Romeo 156 (FL mudel), all olev valuvelg oli ka ilus. Keegi siit foorumist? 8-)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Tere, üle pika aja! :)

Mul ja mu perel jõudis kätte aeg, kus renditud Toyota Avanensis end ammendas.. lihtsalt igav on sõita :) Vaatan jälle Alfade poole :D
Kuniks-seniks aga otsin midagi ajutist.

Mida sellest isendist arvate? Eesmärk oleks mitte uue talveni sõita. Hüdrotõukur tiksub. Võiks see olla auto, millega 1.5-2.5k km kuus sõita saab järgmised pool aastat või vähem?

http://www.auto24.ee/used/2784439

Urmas
--
Urmas

tõkuri tiks ei ole kindlasti asi, millega pikalt sõita tahaks (küll aga on sellel mootoril olemas selline põnev asi, nagu variaator, mis teeb täpselt sama diislihäält, kui ära olev tõukur)

Siiski- suhtu sellisesse väitesse reserveeritud ettevaatusega -> võib olla tõukur, võib olla variaator, võib olla boschi 10mm küünal :mrgreen: aga võib olla ka miskit hullemat.

Üldiselt-> kui rihm on vahetatud, siis ei tohiks väga probleeme tekkida (välja arvatud veermik, mis võib kevadiselt väsida)

ts wrote:tõkuri tiks ei ole kindlasti asi, millega pikalt sõita tahaks (küll aga on sellel mootoril olemas selline põnev asi, nagu variaator, mis teeb täpselt sama diislihäält, kui ära olev tõukur)

Siiski- suhtu sellisesse väitesse reserveeritud ettevaatusega -> võib olla tõukur, võib olla variaator, võib olla boschi 10mm küünal :mrgreen: aga võib olla ka miskit hullemat.

Üldiselt-> kui rihm on vahetatud, siis ei tohiks väga probleeme tekkida (välja arvatud veermik, mis võib kevadiselt väsida)
Ma olen pikemat aega juba vaadanud ja kuni 2000€ eest ajutise auto ostu on ikka väga keeruline teha.. Enne jõuan õige auto valikuni selle ajaga.

Alfad aga on jätkuvalt hingelähedased.

Toyota on nii mõnus sõita- igast asendist läheb tööle, kuni 95km/h on kütusekulu normaalne (sealt edasi võib raha niisama ka aknast välja visata), aga sõiduasend ja mugavus on kesised, tunnetust pole ollagi.. Alfa madal raskuskese oli märkimisväärselt mõnusam liikumisvahend :)

Eks ma nillin edasi ;) :P
--
Urmas

urmask wrote: sõiduasend ja mugavus on kesised, tunnetust pole ollagi..
mulle on mõned korrad teise autosse istudes olnud tunne, et autod on katki... aga näed siis, ka teistele tundub niimoodi :)

urmask wrote:Tere, üle pika aja! :)

Mul ja mu perel jõudis kätte aeg, kus renditud Toyota Avanensis end ammendas.. lihtsalt igav on sõita :) Vaatan jälle Alfade poole :D
Kuniks-seniks aga otsin midagi ajutist.

Mida sellest isendist arvate? Eesmärk oleks mitte uue talveni sõita. Hüdrotõukur tiksub. Võiks see olla auto, millega 1.5-2.5k km kuus sõita saab järgmised pool aastat või vähem?

http://www.auto24.ee/used/2784439

Urmas
Rõõm, rõõm :D
Mina juba eos ajan karvad turri igasuguste "sportline" ja "luxline" nimetuste peale kuulutuses. Autojärelmaks24 kasutab palju selliseid humoorikaid lisasid ja see on juba teadagi mis.

Ja tähelepanekuna - see Autojärelmaks on viimaselajal palju kuulutusi ka nö eraisikutena üles pannud, et äkki õnnestub paremini maha müpa midagi kui oma ettevõtte mainega kuulutusega. Ja see venekeelne lisainfo ainult süvendab seda eelaimdust.