SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:145 146 147 - ei ole teadaolevalt 4 veolisena toodetud.

155 Q4
159 Q4

164 Q4

ja siis 1,9 liitrise diiselmootoriga krossivagun (156)

aga 145Q4 (see ristikulehrga) või tähendas see midagi muud??

EDIT: 145 Quadrifoglio see ajas segadusse ja millegipärast on see meelde jäänud nelikveosena sest nii 145 kui 146 olid 2liitriste mootoritega samas hinnas :oops:
Last edited by spark on 17 Dec 2007, 23:25, edited 2 times in total.
Seitsekümmend Viis

SUVALINE PLÄMA

:roll:

145 on neliveolisena olnud... tegelikult....

tõsi küll-> tõenäoliselt Sa seda osta ei jõuaks, isegi kui leiaksid :mrgreen:

aasta 1995, mootor 120kW 16V TS , nelivedu Deltalt... mmm... Q4 ristikud, punane värv, toonklaasid ja kurb reaalsus: tootmisarv 0 :roll: protosid 4 8)

ja neliveoliste ritta veel 101 seeriast AR51 "Matta" ning 33 P4, Awd ja Q4 8)

EDIT: roheline ristik on Quadrifoglio Verde... ehk siis tippversioon mudelist :wink:

saadaval 75, 33, 164, 145, Spider peal; 146 tippversiooniks jäi ti; ülejäänud selle aja sõidukid Q4; 156 ja 147 said GTA tähise, 159 Q4, 166, GTV ja uus Spider jäid ilma (polnudki vaja)... Vanematel (116) sõidukitel oli abiks kas Quadrifoglio Oro või Quardifoglio Platina (USA turule)
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

51 matta polnud vist ka huviorbiidis... ?

33 permanent foori aja tikutulega taga TOIMIVAT eks...

SUVALINE PLÄMA

Luman wrote:See tõusu ja mõõna asi pole üldse ulme, selliseid seadmeid, tõusu ja mõõna ning ka lainetust ära kasutavad on olemas küll, nad lihtsalt ei ole teab mis võimsad energeetika seisukohast, et nad mingit märgatavat efekti annavad.

http://ajaviide.delfi.ee/news/teadus/ar ... d=17740138
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

SUVALINE PLÄMA

Alfakass wrote:
Luman wrote:See tõusu ja mõõna asi pole üldse ulme, selliseid seadmeid, tõusu ja mõõna ning ka lainetust ära kasutavad on olemas küll, nad lihtsalt ei ole teab mis võimsad energeetika seisukohast, et nad mingit märgatavat efekti annavad.
http://ajaviide.delfi.ee/news/teadus/ar ... d=17740138

:oops: :oops: :oops:

Nuujah... see teema siis ammendatud :lol:

SUVALINE PLÄMA

peatselt avatstakse, et see julle isaks kõigele muule segab kalde suguelu vms...

keskkonnaohtlik on ta niikuinii

lainetus tekib tuulest, tuul planeedi pöörlemisest

laineid ei tohiks sedasi ometi raisata, kui taastumatut ressurssi...

SUVALINE PLÄMA

lained (nagu tõus ja mõõngi) omavad endergiat, mis on niikuinii raisatud :wink:

ehk siis -> kui laine rannale jõuab on energia kulunud ja mitte mingit kasu kellelgi sellest pole (pigem isegi kahju-> vaalad, kalad ja igast molluskid, kes lainetuses kaldale uhutakse)

Sulle läks see tuuleveskitega võitlemine :mrgreen: ikka väga hinge?

SUVALINE PLÄMA

muidugi tekib probleem üksikul saarel olijatega, kes pudeliposti saadvad (see siis jääb kuhugi ulgumerele kinni-> ja keegi ei saagi teada, et üksikul troopikasaarel on hea ja rahulik olla-> ei mingit maksuametit, söök on tasuta, eluase on tasuta, kogu aeg on soe; ei mingeid jõulukinke, pidevalt tervislik eluviis, ise tead, mis teed-> ei mingit muret naabrite ega poliitikute pärast :roll: ainult Alfasid ja Alfafoorumit pole)

SUVALINE PLÄMA

peaks ise foorumit :D

püüaks kinni papa-koi ja õpetaks Alffffa-Roooooomeo teda kraaksuma... lisaks veel SARkooooofag Sarkofaag

:D

SUVALINE PLÄMA

145 teemasse tagasi... meenus, et kõik neli protot ei olnud punased ja madalad (Total Traction) vaid üks neist oli selline:

Image

ehk siis Adventurer 8)

Muuseas... käivad kõlakad, et üks neist kolmest sai omale hiljem peale deltalt pärit turbineeritud mootori ja kihutab nokituna kuskil idaploki riikides radadel üsna häid aegu 8)