SUVALINE PLÄMA
#767Üks lühike dokumentaalfilm rootsist siia vahelduseks http://youtube.com/watch?v=leRsWGF3mSc&feature=related
SUVALINE PLÄMA
#769Hädavajalikkud asjad:
Tungraud, mis töötab heitgaasi abil
Elektri-jää-kraabits
Ärataja, hakkab piuksuma, kui pea kaldub ette. Nurga kalle võib ise "programmeerida"

Tungraud, mis töötab heitgaasi abil

SUVALINE PLÄMA
#770alfanatico wrote:...fuihh, milline rõvedus![]()
![]()
![]()
Mees, kas sulle pole öeldud, et tähtis on sisemine ilu??
Jup.. koledate inimeste moto..
SUVALINE PLÄMA
#772ts wrote:![]()
Adventurer![]()
ühesõnaga maailma esimene krossivagun

ei ole üldse paha ju...
"pisut" kobav ja vanamoodne lihtsalt
SUVALINE PLÄMA
#773Huvitav, kas keegi itaalia autost ka seda foorumit loeb?
Kas kirjutaks midagi või mitte?

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

SUVALINE PLÄMA
#774bnd wrote:Huvitav, kas keegi itaalia autost ka seda foorumit loeb?
kirjuta kirjuta ...lase oma meeled valla

SUVALINE PLÄMA
#776Nali selles, et TRK mehed pole ju gta rihma varem vahetanud ja eks nad uurisid siis IT A meeste käest, et kas 3,0 nukapakud sobivad. JAAA, kataloog näitab, et 1,6/1,8 ühed ja 2,5/3,0/3,2 teised pakud.
On nad jeee!
Võtsin oma oskused kokku ja lobisesin tiba inglastega ja oh imet: gta jaoks on TÄIESTI OMAD PAKUD, 3,0 omad panevad AIND mõne kraadi nuka valest. Õnneks saadeti mulle ka inglišmanide juurest link, kus on pakud koos tootekoodidega peal. Oh seda üllatust siis!!!
Igatahes TRK saab endale nüüd gta nukapakud. Juhul kui kellelgi peaks vaja minema
Samas peaks ju tegelt olema diiler ju kõikse targem-vähemalt asjade poolest, mida kataloog näitab. Inglased olid väga üllatunud, et diiler sellist asja ei tea 
On nad jeee!
Võtsin oma oskused kokku ja lobisesin tiba inglastega ja oh imet: gta jaoks on TÄIESTI OMAD PAKUD, 3,0 omad panevad AIND mõne kraadi nuka valest. Õnneks saadeti mulle ka inglišmanide juurest link, kus on pakud koos tootekoodidega peal. Oh seda üllatust siis!!!
Igatahes TRK saab endale nüüd gta nukapakud. Juhul kui kellelgi peaks vaja minema

SUVALINE PLÄMA
#777Ma julgen arvata, et ITA töötajad peast ei võtnud seda, kas on samad või mitte. Ja KUI kataloob näitab, et on samad, siis ma ei julgeks süüdistada Itaalia Autot. Muidugi, kui tegu ei ole kataloogi valesti lugemisega.
a.k.a Anthrax
SUVALINE PLÄMA
#778autoremont eesti moodi
BND leiab vastuse ja tootekoodi
TRK laiutab käsi ja ütleb, et ei osanud otsida / küsisime valest kohast ?
BND leiab vastuse ja tootekoodi
TRK laiutab käsi ja ütleb, et ei osanud otsida / küsisime valest kohast ?
SUVALINE PLÄMA
#779kataloogi lugemine Eesti moodi: Ostsin omale piduriklotsid, kataloogi puuriti 15 minutit... telliti ära, ostsin välja... vaatasin karbile
ketta mõõt vale... helistasin ja küsisin veel korra kindluse mõttes üle...
Kinnitati, et JAH sobivad. Auto üles, klotsid maha, ja ei mahu uued peale
Auto alla, klotsidega poodi tagasi-> seal löödi kataloog lahti ja see näitas, et klotsid sobivad nii 2,0TB kui ka 3,0 V6-le
Ühesõnaga->
mingu p.... TS=106kW TB=147kW Mainisin küll ka ketta mõõtu aga kes kurat siis ikka kõrvallahtrisse vaadata viitsib
rakiste kohta-> julgeks pakkuda, et vaadati mitte töömahte eraldi vaid lihtsalt R4 ja V6 omasid
Muidugi TRK oleks võinud ise kah selle peale tulla, et rihm valesti on (raske käivitus, puterdamine ja tühikäigu puudumine)
Aga mõtle positiivselt
oleks paari kraadi asemel paar hammast, siis saaks mootori jälle lahti võtta 

Kinnitati, et JAH sobivad. Auto üles, klotsid maha, ja ei mahu uued peale

Auto alla, klotsidega poodi tagasi-> seal löödi kataloog lahti ja see näitas, et klotsid sobivad nii 2,0TB kui ka 3,0 V6-le

Ühesõnaga->

rakiste kohta-> julgeks pakkuda, et vaadati mitte töömahte eraldi vaid lihtsalt R4 ja V6 omasid

Aga mõtle positiivselt

Tegelikult ma olen normaalne....
SUVALINE PLÄMA
#780Nukad on nüüd vähemalt paigas.
Ühes asendis ka töötab
Aga nokitsemist veelgi.
Ühes asendis ka töötab