SUVALINE PLÄMA

näiteks mida veel?

tuled? stereo? ja muu selline, mis (kiiret)liikumist ei sega :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

irw...

arva mille tõttu esimene kord laiali läks?

või on alust arvata, et peale esimest rihmavahetust masin käis kui siidi?

ja ikka see müstiline 2km peale rihmavahetust... prooviti ämblikke välja puhuda?

SUVALINE PLÄMA

ts wrote:näiteks mida veel?

tuled? stereo? ja muu selline, mis (kiiret)liikumist ei sega :roll:

nii tuled kui stereo segavad ju liikumist...

tarbivad voolu

vabalthingav mootor on niigi jõuetu ja teeb palju tühja tööd kuuma gaasi tootmise nimel... nüüd paned veel tuled ja magnetoola ka tarbima... ongi kutupiilu.

SUVALINE PLÄMA

:lol:

juhiks tähelepanu sõnaühendisle KIIRET LIIKUMIST-> kuna stereo jonnib ja tuled ei tööta korralikult, siis sooja õhu tootmise asemel generaatori abil saab sellesama energia suunata läbi kasti ratastele 8)

SUVALINE PLÄMA

täitsa huvitav on itaalia auto tegemistest kuulda

93-95 aastatel oli mul fiat uno 60s 91va

aeg-ajalt oli midagi vaja vahetada

ja täpselt sama jama oli ka siis

forsis aga oli üks asjalik inimene kes ei eksinud tellimistega

kuna tegeles enne itaalia auto tekkimist sama tööga

ja ega keegi kunagi ei vabandanud

ülbitsemine on tõpranahkadel siiani veres

nagu lugeda võib

SUVALINE PLÄMA

no forsis pole jah probleeme ka teiste markide varuosadega... seni on kõik külge sobinud esimesel katsel...

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:no forsis pole jah probleeme ka teiste markide varuosadega... seni on kõik külge sobinud esimesel katsel...

Kataloogi lugamisel on kaks võimalust: kas vaadatata numbreid või vaadata mida siis tegelikult vaja on

näiteks rakiste puhul-> kui kataloogi sirvijal puudub teamine, misasi on rakis, kuidas ja kuskohas seda kasutatakse ning mis saab siis, kui vale rakis võtta... siis ei süüvita ka asjasse...

aga faktode teemal-> vihjeks rattapoldid (no kurat küll rattapolte ei vaadata vastavalt automudelile, vaid ikka vastavalt pikkusele ja veljele)

Aga jah...

SUVALINE PLÄMA

kuule mul on üks küs dr TS

kui need mustamäe omad on ebapädevad, siis mis tõstab pirnikesi paremaks, kui nad nõu küsivad üldtuntud ebapädevatelt.

nõu küsitakse ju reeglina endast targemalt... (eeldusena)

PS! TS sul on pmst valida, kas Janne v Kalvo juurde minna. Alfad ei kannata seda ebapädevust enam välja kauem :D (kaaluks ka omale taas alfaostu, kui teaks teenindust olevat kuskil).

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:kui need mustamäe omad on ebapädevad, siis mis tõstab pirnikesi paremaks, kui nad nõu küsivad üldtuntud ebapädevatelt.

nõu küsitakse ju reeglina endast targemalt... (eeldusena)

paremaks, kuna nad teavad mis kuhu käib ja milleks vajalik on 8)

Nõu küsitakse reeglina aga sealt kust eeldatakse targemaid vastuseid tulevat. ehk siis vastamiseks peab olema mingi eelis, mida küsijal ei ole (NÄIT. Margi esindusõigus, EPer jms) :roll: Pelaegi kuhu mujale margispetsiifilise küsimusega pöördud, kui ametlikku esindusse (kuna tehase vastus on teatavasti suht stamp-> pöörduge tehniliste küsimustega kohaliku esinduse poole)

Ega ka IA ei koosne halbadest ja ebapädevatest inimestest :roll: lihtsalt vahel tundub, et neil on süvenemishäired (isiklikult ei ole kohanud ühtegi kataloogi, mis oleks loetamatult segane-> aga kui täpselt ei tea, mida otsid siis...)

SUVALINE PLÄMA

Kuni bnd sarkofaagi jamani on siin foorumis ainult üks Pirni-uulitsa kiidulaul käinud. ET on miskipärast aga suht-verine nende pihta. Veel mõni isiklik halb kogemus või aint see GTA pläkk? Mul veel illusioon heast alfateenindusest alles TRK osas. Paigutaks bnd jama rubriiki "eksimine on inimlik"...trk eksimine sattus kahjuks väga valusa auto ja sellest sõltuvalt mõjuka seltskonna suurde huviorbiiti. Milles asi?

Mitte, et kriitika teretulnud poleks. Aga vahest konkreetsemalt?

PS! Kui põhjused kirjas mõnes vanemas teemas, siis sorri. Süva-kaevurlust ei harrastanud.

SUVALINE PLÄMA

ma ei ole verine...

kogemused Alfa Romeo remondi osas olnud väga positiivsed ja sellest ka aastaid kestnud kiidulaul

TRK on olnud minu jaoks ikkagi nr1 remondikoda Alfade jaoks ja ma ei usu, et selle teadmise osas oleks Ranno v Kalvo kuidagi taset langetanud teadlikult. Ka kaadrivoolavus ei ole probleemiks kui juhtkonnal omal sära silmis ja usk alles.

Kõigi tavaAlfade omanikele soovitaks ma endiselt nr 1 kohana TRK käikide murede puhul.

Kõike eeltoodut arvesse võttes on seda hämmastavam on see BND sarkofaagi tapmine :(

SUVALINE PLÄMA

Mul väike kogemus on...kusagil peaks ka kirjas olema vist.

Alusraam on kõveraks läinud peale remonti, see siis mille peale toetub mootor, roolilatt jne.

Siiamaani 100% ei ole millestki kindel, aga okas närib siiani...

TS on kah seda raami näinud :wink:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:offtopic

SIIBER on rsk

kuidagi...

üleüldiselt!

Jõulud ju :mrgreen:

ja Alfasaani Sul kah pole... sellepärast ei tule ka päkapikud ning jõuluvana kotis on releede/andurite/õõtsade jms asemel jälle paar villaseid sokke :lol: :lol: :lol:

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:offtopic

SIIBER on rsk

kuidagi...

üleüldiselt!

:lol:

Tere tulemast klubisse! :D

Suhteliselt jah. Eks see jõuluhullus ajab kõik lolliks. Käisin ükspäev hilda õhtul veel kaubanduses, et oleks nagu rahulikum. HA-HA-HAAAA. Nüüd ma saan aru, miks naisuke tegi kingiostud juba novembris ära. Nüüd hakkab see rall taas peale: jõuluajal ikka vaatad vanemad üle: eks tuleb sõita enda vanemate juurde, naise vanemate juurde jne. Krt aastavahetuse istun vaikselt kodus- ei lähe kuhugi. Sõitmisest on tegelt juba suht siiber :D Kohe-kohe aasta juba iga päev Tallinna vahet sõidetud.

Ja eks auto jama ajab ka natuke närvi juba. Suht lootusetu seis. Aga sellest juba autoteemas.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)