Auto Teemaline Suvaline Pläma

VML wrote::roll: töökindlam kui mistahes muu jama...-mul 1,5 2-karpaga käis ilusti kenasti-pea 5 aastat,millest enamus aega tiksus tahhomeeter piirajas... 8) ja lõpp saabus ainult tänu oskamatule juhile... :roll: aga kallist pole seal küll midagi, nag õppejõud ütles-kallis on sul kodus kätega ümber kaela... :lol: kummi saad apteegist-meil on rehvid ja auk on sul ka kodus-meil on ava :D

Huvitav kes oli see oskamatu juht :roll: :lol:

Aga tänud info eest,sain omanikult kirja ka auto pidi sõidukorras olema,mõningad rooste laigud kerel,ning põhi pidi ka millalgi keevitatud olema,tundub hea diil siis olema,aga kindlustus puudub kahjuks,pole kellegilt treilat ka laenata,et nii pikk maa koju sõita :?
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

kindlustuse las teeb ära, või lähed teed ise ära-kuskil kohalikus kindlustus seltsis... pole probleem... kui ka ülevaatust pole, saad nööriotsas kasvõi ää tuua... ja see pold õnneks mina :lol: mina olin mõtlematu ja oskamatu juht ühe 164-ja roolis... :oops:

"Nagu oleme juba varem kirjutanud on filmi tegijatel kasutada viis eksemplari luksuslikku Aston Martin DBS-i. Neist viiest oli seni hävinud kaks: üks kukkus järve ja teine sõideti kaskadööri poolt tükkideks. Mai keskel tabas enam-vähem sama saatus veel üht Aston Martinit, mis tagaajamis-stseeni filmides muutus koos seda tagaajava Alfa Romeoga rusudeks."

Uues Bondis siis Alfa on kurikaelte käsutuses... huvitav, milline..või kahemilline?

Edit: Must 159 http://www.badtaste.it/index.php?option ... &Itemid=45 Allpool ka pildil. Isegi 2 tk.

hujoobin wrote:kui ta kosel asub siis on ta kohe kindlasti minu naaber, mootori kohapealt niipalju et plõdiseb kuidagi imelikult madala pöörde juures

Omanik elab jah Kosel! :)

Targemad Alfistid,ehk oskate öelda,millest see plõdisemine tulla võib,kas mootori rikkega tegu või muud sarnast :?: :roll:

Ning kas plõdisemine kaob mootori töösoojaks saamisel ära või hakkab veel hullemini plõdisema :?: :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

nii-eelkõige 1,5 twin carb -tuleb likvideerida õhuklappi tross-see on siin nii mõnegi mehe sundind autot müüma :lol: tavaliselt jääb peale ja neelab mõnuga küttust... plödin(ei saa aru mida mõtled? aga boxeril on väga omamoodi ilus nurrumine 8) ) ja no need 4 kollektori toru kajavad teinekord üsna vastikult... siis tuleks jälgida, et mõlemat karburaatorit ühendav hoovastik avaks mõlemat karpat ühepalju- ilma et keegi oleks näppind, oli minu isendil kunagi niivõrd paigast ää liikund, et 1 karpal olid lõõrid juba pooleldi lahti, kui teist poolt alles avama hakkas... :roll:

Vastuseks sain ma omaniku käest teada seda:Plödiseb see auto kõvasti, kuna tal on boxer mootor ja lisa mürinat annab ka sportsummuti!!!,ma peaks ütlema,et ma ei teadnudki seda,et tal ''Boxer'' mootor on :lol: :lol: :lol:

Sportsummuti mind selle auto juures ei võlu,sest see meelitab liiga palju mente kohale :roll: :D

VML wrote:nii-eelkõige 1,5 twin carb -tuleb likvideerida õhuklappi tross-see on siin nii mõnegi mehe sundind autot müüma :lol: tavaliselt jääb peale ja neelab mõnuga küttust... plödin(ei saa aru mida mõtled? aga boxeril on väga omamoodi ilus nurrumine 8) ) ja no need 4 kollektori toru kajavad teinekord üsna vastikult... siis tuleks jälgida, et mõlemat karburaatorit ühendav hoovastik avaks mõlemat karpat ühepalju- ilma et keegi oleks näppind, oli minu isendil kunagi niivõrd paigast ää liikund, et 1 karpal olid lõõrid juba pooleldi lahti, kui teist poolt alles avama hakkas... :roll:

Tegelikult peaks vast karpad ikkagi vaakumi järgi sünkrooni ajama...

Alfa Romeo 33 wrote:Vastuseks sain ma omaniku käest teada seda:Plödiseb see auto kõvasti, kuna tal on boxer mootor ja lisa mürinat annab ka sportsummuti!!!,ma peaks ütlema,et ma ei teadnudki seda,et tal ''Boxer'' mootor on :lol: :lol: :lol:
Sportsummuti mind selle auto juures ei võlu,sest see meelitab liiga palju mente kohale :roll: :D
Kui seadust ei riku, siis pole ju probleemi.
a.k.a Anthrax