Suvaline PLÄMA vol 2008

ja venemaa ähvardab tiitli saada. sest kui itaalial oleks veel olnud lootust mäng nii ära tappa, et venelaste kiiretest jalgadest poleks kasu olnud, siis hispaania võimekuses venemaad välja puksida kahtleksin sügvalt.

hullema kartuses - no äkki läheb seekord ka ikka nii nagu alati - et kõik mängivad jalgpalli, aga saksamaa võidab.

(vabandust, kui kellegi tundeid ja fänlust riivasin, aga jalgpallis tulebki otse öelda.)

Suvaline PLÄMA vol 2008

Ainuke lootus kogu turniiri päästa on veel Hispaanial.. natuke ka saksamaal. Kui aga ammused ja ajaloolised euroopa riigid nagu Türgi ja Venemaa võidutsevad, siis kuulen küll juba loputuskasti solinat....

Ise olen algusest peale 'spaania poolt olnud. Aga enamus eelistusi kujuneb mul mitte küll mängustiili, mängijate vms järgi vaid ikka riigi järgi. Hispaania on lahe koht ja inglismaa - järelikult, neid ma toetan.

Igatahes koguks allkirju, et Hisp-Saksamaa finaali saaks. Ja siis viiks Unzipile.

Suvaline PLÄMA vol 2008

kunagi sai kaa jalkat mangitud. Olen ikkagi hea(ilusa) jalgpalli poolel, kui voiskond naitab ilusat mangu, siis olengi nende poolt. :D Turniiri kaigus olin Horvaatia, Tsehhi, Hollandi, Itaalia ja Venemaa poolt! 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

starfild wrote:Kui aga ammused ja ajaloolised euroopa riigid nagu Türgi ja Venemaa võidutsevad, siis kuulen küll juba loputuskasti solinat....

Huvitabv kas Israel kah osales EM eelmängudes (analoog Eurovisiooni lauluvõistlusega) :roll:
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2008

spark wrote:
starfild wrote:Kui aga ammused ja ajaloolised euroopa riigid nagu Türgi ja Venemaa võidutsevad, siis kuulen küll juba loputuskasti solinat....
Huvitabv kas Israel kah osales EM eelmängudes (analoog Eurovisiooni lauluvõistlusega) :roll:

khm...., isegi eestiga samas valikgrupis oli. :wink:

ja nõus sellega, et venemaa on näidanud kiiret ja tõhusat jalgpalli, noored mehed, jõuavad joosta ja peale selle veel paistavad teadvat ka kuhu joosta. mängukvaliteedi poolest võiks ju vene pooltki olla, kui ainult seda väikest 'aga' ei oleks - kuidas suur kodumaa asub presidendipaariga eesotsas ajaloolist võitu pühitsema. oh seda suurustamist siis. ei taha, ei taha.

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:ot aga

vovka putin vist ei ole enam president...

tea kas karuke suurustab üldse?

ei tea jah... karuke jõudis juba hiddinkile kodakondsustki pakkuda. ei teagi kuda vaene mees ütleb 'ei' küsimusele, mille vastuseks peaks olema nõretav truualamlik tänukõne.

presidendipaar teeb mis nende võimuses, biliiv mii.

ja täna siis türgi poolt, kes on sellel turniiril näidanud seda, mille pärast me tglt ju jalgpalli armastame. :D teinud võimatu võimalikuks puhta tahtmise pealt.

Suvaline PLÄMA vol 2008

nõustun starfildiga, et finaalis oleks tore näha Saksa ja Hispaania vastuseisu :twisted:

Türgi on olnud muidugi vapustavalt vägev... kardan, et kui rivistuses on üles antud 13 mees, siis läheb neil Saksamaa vastu natuke raskeks, aga mine sa tea...

Venemaa jalgpall on liiga ebastabiilne. Kord mängivad, nagu maailma tippkoondis ja seal samas nagu oleksid enne paar korda seda ümarat asja näinud, mida meie nimetame palliks 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

inz164 wrote:
nicola wrote:
E.T. wrote: presidendipaar teeb mis nende võimuses, biliiv mii.
:lol: :lol: :lol:

väike tsiteerimisapsakas

jäägu siiski ajalo annaaale kirjama Nicola nimi selle lause autorina :)