Suvaline PLÄMA vol 2008

Pagan võtaks Türgi kaotas :evil: :cry: ,olen kaua Türgi jalgpalli austaja olnud,ning oleksin tahtnud Türgit see aasta finaalis näha 8) ,ning Saksa jalgpall pole mulle kunagi pinget pakkunud.

Aga täna kuulub poolehoid Venemaale 8) :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2008

See on selline hea õhuke rätik, mille ta peidab sisuliselt käe "kortsude" vahele.

Ime oleks see siis, kui ta võtaks selle kahe näpuga rinnahoidja vahelt jne ära.
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2008

oi kui hea ikka on vahel eksida :D hispaania pani venemaa suurustamisele väga lihvitud kolmekordse punkti, kohe kena vaadata kuidas õhk vuhinal vaat et enda meelest univeersumi võimsaimast jalgpalliriigist välja lasti. kuigi kohale lennutatud ja läbiligunenud vene publikust hakkas isegi natsa hale.

a loetud tundide pärast saab näha, mida espanjoolid oma ajaloolisest võimalusest välja mängida suudavad. dääm, peaasi, et tuleks ilus mäng! :D

Suvaline PLÄMA vol 2008

preili ursula võix ka riietumise trikki näidata, et hops ja riides

teate ju küll kuidas naised riietuvad 8)

jalkas tah paar sõna

venemaa vutifäänidest oli koledasti kahju

millega nad küll teenisid ära nii kehva mängu

sain siin eile paari venemaa haigega kokku

jalkast ei räägitud igatahes midagi mehed olid vist väga pettunud

nagu me võime arvata, et võidab hispaania aga

nii see kindlasti ei lähe ja minu lemmikud saavad au osalistex 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

Anthrax wrote:See on selline hea õhuke rätik, mille ta peidab sisuliselt käe "kortsude" vahele.
Ime oleks see siis, kui ta võtaks selle kahe näpuga rinnahoidja vahelt jne ära.

kahtlen 'kortusedes', käel ei ole neid nagu eriti. ise peidaks selle hea õhukese rätiku küüne alla. parajalt pikad küüned, mingi 'sõrmkübar' katma, et punane ei paistaks vms. paraku video kvaliteet pole piisav, et ursula küünte pikkust hinnata. :wink:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Anthrax wrote:Peidetakse see pöidla ja nimetissõrme vahele. :wink:
mulle tundub sama.

Ja Hispaania ei valmistanud mulle pettumust :twisted: 8) :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

on olemas halvad päevad ja paremad päevad

ja siis head päevad

ja siis s&%"ks head päevad

ja siis parimad päevad üldse

ja siis sellised 8)

Image

kes inglist lugeda ei viitsi-> politseinikud said autot mõõtes radarisse kiiruseks 300miili tunnis (480km/h), mille peale jooksis radar kinni.

hiljem selgis, et auto asemel oli mõõdetud hoopis madallennul oleva Tornado hävitaja kiirust. Õhujõududelt saadi pretensioonile lakooniline vastus: "täname teavitamast-> see selgitab kogu intsidendi. Nimelt oli Tornado taktikaline juhtsüsteem suutnud avastada maa pealt vaenuliku objekti sihiku ning peale signaali rikkumist valmistus selle suunas rakette teele saatma. Õnneks oli piloot piisavalt intelligente ning katkestas selle toimingu."
Tegelikult ma olen normaalne....