Re: Suvaline pläma vol 2017

bnd wrote:
98%
1750junior ajas segadusse
wow- tegin kiirelt uuesti lootes, et seal on päriselt kah viga... aga ei olnud :(

1600 junior Zagato oli ikkagi kirjas.

muuseas- for future reference: 105 kupeed olid Juniorina 1,3 ja 1,6 mootoriga; ülejäänud (1,75 ja 2,0 olid vastavalt GT ja GTV) :P
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:
bnd wrote:
98%
1750junior ajas segadusse
wow- tegin kiirelt uuesti lootes, et seal on päriselt kah viga... aga ei olnud :(

1600 junior Zagato oli ikkagi kirjas.

muuseas- for future reference: 105 kupeed olid Juniorina 1,3 ja 1,6 mootoriga; ülejäänud (1,75 ja 2,0 olid vastavalt GT ja GTV) :P
Proovsin ka teist korda
Teisel korral tehes, olid pildid natuke teisiti, aga küsimused olid vist samas järjekorras!
Seitsekümmend Viis

ts wrote:IMHO- küsimused oleks võinud ka olemata olla :D

natuke liiga lihtne test
Küsimusteta viktoriin? :P :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:
Küsimusteta viktoriin? :P :mrgreen:
Jep - skaalal 1-100 kui palju Alfadest tead :)

Kiire arvutus näitab, et ostes baasversiooni giuliast ja selle üle katuse käinud giulia ... On võimalik natuke raha säästa ja qv saada ...

Kiire sobramine minevikus seevastu näitab, et Alfa sleeperiks ei ole seda tehnikat võimalik kasutada, kuna teljevahe ei klapi ühegi teise rwd Alfaga (muidu oleks ju lahe ... 510 bhp 75 näiteks ...)

Muidugi kui 2.9v6 paigutada mõne teise mudeli v6 asemele, siis on võimalik auto tagaosale esimesel stardil ring peale teha

Ma lasin oma 159 ära remappida, 147kw asemel peaks vist olema 171kw. ei pandud mingit karpi vaid kirjutati aju ümber. Samas tehti ka DPF filter seest tühjaks. Minek on autol hea ja üllatab siiani mõningaid kaassõitjaid :)
urmask wrote:Mida Alfa kogukond arvab auto aju chippimisest?
Natuke nagu tahaks jõudu juurde, aga enam nagu ei taha autot vahetada (jälle :D).
samas on 313'000km sõidetud ja pöördklappide (swirl valve) hoob katki. Muu nagu on korras, aga auto ikkagi vana.

Masin siis 110kw 1.9 diisel mul.

Mis riskid sellise tegevusega on?
Kas käigukast peab vastu?

Nett täis igasugu juttu ja räägitakse mootori kokkujooksmisest, mingite võllide pooleks minemisest, käigukasti vigadest jms. Samas chippijad ise ütlevad, et jõudu saad juurde, muu on okei, aga et sõltub autost.

Slicer wrote:PÕS!

Keegi ei taha kõikide lisadega odavat Giulia Quadrifogliot omale? :P
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/a ... on=vipReco
Neid pilte vaadates, ei tundu, et see väga odav oleks. Krt, sisu ka kannatada saanud. Lisaks on väljast korralikult rapitud, kas siledat detaili oligi. 30kg raskema pahtlimasina saab lihtsalt, aga sõidetava, mida tahaks enda käes hoida üle 2a- kahtlane.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

spark wrote:Kas sa PDF-i sisu jätsid alles
Varsti läheb TÜV-is ka nende kontrolliks
:lol: :lol: :lol:

vabandust... lihtsalt tuli meelde, kuidas ma trükkisin omale 155 tarvis välja PDF manuaalist selle osa, mis rääkis airbagi tulest. Ülevaatusel nimelt väideti, et ei ole olemas autot, millel on airbag aga tuli ei sutti ning ähvardati mind koju saata (õnneks oli mul kaasas arvuti, milles oli manuaali pdf...)

AGA tegelikult dpf-i kontrollimisel ei vaata sisu keegi (järgmisest kevadest lükatakse arvuti järgi ning kui see näitab, et dpf on lülitatud ajus inactive olekusse ja/või dpf-i süsteemis on viga, siis on automaatselt käes kordusülevaatuse märge)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lingil olev QV sobib ainult doonoriks mõnele teisele 952-le, millest on vaja ehitada QV (pidurid + esiistmed + kast + mootor + sillad)

bnd wrote:
Slicer wrote:PÕS!

Keegi ei taha kõikide lisadega odavat Giulia Quadrifogliot omale? :P
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/a ... on=vipReco
Neid pilte vaadates, ei tundu, et see väga odav oleks. Krt, sisu ka kannatada saanud. Lisaks on väljast korralikult rapitud, kas siledat detaili oligi. 30kg raskema pahtlimasina saab lihtsalt, aga sõidetava, mida tahaks enda käes hoida üle 2a- kahtlane.
See vist vähe lihtsam sõidukõlbulikuks saada.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &fnai=next