Re: Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

No, mul hetkel need coilid 3's aasta ning aastaringselt olen sõitnud (1 talve seisis, siis ühe sõitis ning nüüd on ees teine talv). Ei ole selle kohapealt vahet teinud, et talv oleks kuidagi kehvemaks teinud. Sest kui auto ostsin, polnud see auto eesti talve näinud ja coilid on samas seisukorras ka praegu kui ostes, pean silmas jäikust.
Vastupidavuse kohapealt on need coilid üllatus (võttes arvesse mis teedel 95% ajast sõidan autoga- loe. Tallinna teedel :P), samas hinnaklassilt ei arvakski vähemat nendest.

Slicer wrote:Väga seks number jooksis ette :thumbup:
Image

Sõidupealt pidin klõpsu tegema, sellepärast väheke fookusest väljas, kuid ei saanud tegemata jätta :lol:
0km/h on sõidukiirus, et sõidupealt tehtud? :mrgreen:
Kena masin on muidu, jõudu ja paksu rahakotti ning närvi selle kapriisitariga. :hi:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Signaali mure pole veel lahendanud-sest pole tegelenud :P ju siis hetkel ei häiri selle puudumine mind - veel :lol:
Pläriseva sumpsi sai aga lasta ära parandada- äiapapa on keevitusega sinapeal seega lasin resonaatori ära paigata.
Varem oli selline vana "roostes" bemmi madal jörin, nüüd ikka selline kriiskav V6.
Just the way I like it :twisted:

eile vahetasin 156 pirne ja aus olla, siis ma juba natuke kahtlen, et Bussoga 156-l pasunatele ülalt ligi pääseb :mrgreen:

kundepoolses servas aga on nad küll (ja TS mootori puhul on ilusasti võimalik ka juhtmeteni ulatada.)
Tegelikult ma olen normaalne....

Alt pääseks ligi, kuid mul on ju seal põhjakate ees... :thumbup:
Seega see eeldaks põhjakatte eemaldamist, siis juba mõistlik oleks üldsegi stange eemaldada ning kui see juba tehtud siis peaksin vasaku tule eest võtma, et vaadata miks suunatuli teinekord ei anna ühendust ja siis peaksin võtma eest parema esitule, et selle seest surnud parktuli kätte saada, kuna selle plastikkõrv on murdunud ja saab kätte ainult tule eest võtmisega ning pikkade tangidega. Seega kui lähed ühte tööd tegema siis see eskaleerub kordades :lol: