Auto Teemaline Suvaline Pläma

Mina see olin :D

Käisin eile Tartus, õde lõpetas TÜ.

Oi bljää ja nüüd kirjutaks natuke ka Eesti teedest. Panin siis Paikuse-Vändra- Suure-Jaani -Viljandi- Puhja- Elva- Tartu -Tõrva - Kilingi-Nõmme -Tali -Häädemeeste -Pärnu.

Nii Paikuse-Vändra- sõidetavat teed u 15km sellest 40-st. TOTAALSELT per*es. Peajaperse, hüppad, kõigud jne.

Vändra- Suure-Jaani -Viljandi- sõidetavat taas u 10km. No ei ole võimalik, et sellisele teele autosid lastakse ja see veel asfalttee!!

Viljandi -Puhja- enamvähem sõidetav. Puhjas ümbersõit, otse ei lasta. Ja siis milline tee!!!!!!! Kuidas saab olla 13km asfaltteed TREPPIS?!? Mul vist ka plomm tuli sel teel hambast.

Tart-Tõrva- enamvähem OK, va tublid teeparandajad, kes panevad külma asfalti nn freesipuru lohkudese ja kiiruspiirangu märke pole. Nüüd kui ise sõidad nii 110 ja vastutulev samuti, siis päästab aind teepervele tõmbamine korraks, et mitte ise teha teisele liiga ja et mitte ise saada.

Kil-Nõmmest Pärnu peale MEGAREMONT. Vana tee on all olnud betoonist- see nüüd üles piigatud ja nedele kamakatele lastakse autod peale!!!! MA enam ei saa üldse aru, kas tee-ehitaja või järelvalve on üldse ajudega. Õnneks bussifirmad keeldusid seda lõiku sõitmast ja 2/3 on tehtud miski kiirelt kild+ pigi, ei auto ikka tervena saaks teise rem otsa. Seepärast läksin ka 30km ringiga- oi uus tee Kil-Nõmme -Tali: kurv kurvis :twisted:

Mõnsa. Aga kohe siis tuli taas 12km treppis asfalti. Üks väheseid korralikke lõike oli- Häädemeeste -Pärnu. Tra ma ei saa aru, mis teede paranemisest siin iga aasta räägitakse. Minu meelest läheb asi aina hullemks ja tee-ehitajad on viimase ajuraasu kaotanud?

Lähengi nüüd diskole järgi- peaks nüüd valmis olema. 10 juuli esimene võistlus. JA kui krt keegi peaks kuskil delfi kommentaariumis sõna võtma, et eestis liiga palju maastureid- siis soovitaks tal küll auto osta ja siis saab inimene äkki aru, et eestis on varsti ainuke võimalik liikumisvahend maastur. Eriti arvestates tee-ehitajate üleper*e tööd.

Tra, ma olin eile õhtul ikka sigavihane kui koju tagasi jõudsin.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

ma sõitasin seda nõmme vahelist teed igapäeb.ikka väga siiber on juba ees,alfa karterikaitsme sõitsin seal maha,nyyd ostsin ühe risu millega viljandis töö käin,sellega pohh :D

vana weltmeister taas müügis...

:lol:

___

aga sadaviiskümmendkuue devalveerumises ei tasu kl mitte esinduse pihta soppa loopida... see on asjade loomulik käik paraku... vaata mobilet ja üle 2000 Eur maksvaid masinaid / neid millel ei ole miski schaden küljes vaid on uhkelt top zustand kirjutet ;)

või oskab ehk hr TS mõne kaine põhjuse tuua, miks peaks eestis autod maksma rohkem kui keskeuroopas (kus nad reeglina on vähem piinatud soola, sita kütuse, madala elatustaseme ja offroadiga (loe: riigi poolt hooldamata teede ja tänavatega)?

:roll:

asi ei ole mitte milleski muus kui selles, et pre-FL 156 eest on meil edaspidi õiglane hind umbes 50-60K :mrgreen: mida on kõigest poole vähem, kui sama aja sama kategooria ülehinnatud VAG toodang :lol:

P.S. Mobile 2000EUR top zustand on sama nagu meil ilma märketa (ehk siis hooldusajaloota ning pisivigadega) :wink:

P.P.S. millist mobile.de-d Sa vaatasid :roll: :?:
Tegelikult ma olen normaalne....

ei tahtnud vaidlust alustada...

lihtsalt, ei saa me siin eestis väga rajult kallimad olla kui muu euroopa, kus autoaiad oma leiva toovad...

mõtlesin seda mobilet näiteks

ei usu et vag oleks ülehinnatud... mingi 1rattaveolise sama aastakäigu 1,8 v 1,6 saab ka üsna sama suurusjörgu raha eest

volksvagun paskat hakkab 50 kilost

oudi anneli 60-st

ei usu, et ükski sellises vanuses masinatest oleks enam värske nagu neitsi kevadisel aasal... eks ikka vaja vähe siluda ja poputada...

__

samas ma usun, et piloti poolt müüdav on ehk isegi tehniliselt kobedamas seisus... nö uue auto sissemaksuks jäetud norm tehn korras auto, mida siis pilot müüb...

TS rõõmusta parem selle üle, et 1 uus alfa taas meie teedel juures ja keegi saab ehk omale üsna kabeda peetud 156 esindusest ;)

(mitte ära jorise mõtetult hinna üle)

:roll:

Ei kahtle korrakski, et Pilotist ostmine on kordi mõttekam, kui suvalisest tartu autoaiast :roll:

muuseas-> niikaua kuni mõnda ilusat spordivagunit meeldivalt sobiva hinnaga müüki ei jõua on mul ka suht üskstakama lisanduvast 156-st (uhked inimesed, nagu nende omanikud kipuvad olema :lol: ei mingit käpaviskamisele reageerimist :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

ju nad lihtsalt on nii keskendunud juhtimisele, et mõlead käed roolil tegevuses

:lol:

rajale - sõidutreeningule nad ju ei tule

:lol: :lol:

ju siis profid

:lol: :lol: :lol:

IH HAH HAAA

ükski kuradi alfist ei reageeri mu käpaviskamisele viimased 3 aastat juba

:lol: :lol: :lol: :lol:

No kui teinekord BAT numbrit kandvat musta aaguut näen siis lehvitan 8)

edit:

oiii...täna peab veel 50g vana tallinnat tegema...staatus muutus :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT