Suvaline PLÄMA vol 2008

oi kurja... teen siin omaette väikse kirumise nurga...

Eile läksin töömasinaga (alfadele häbi ei teinud) Kuressaarde komandeeringusse ja Pärnu mnt'l Hawai ekspressi parklast diskotüübid tõmbasid nagu liini pealt masinaid maha.... mina juhtusin olema üks neist :( KRT KRT KRT.... 1200.- lännu. Hea küll ise süüdi, vajutasin jah... lepin olukorraga.

Sõidan linnast välja Haapsalu poole Pärnu mnt'lt maha. Krdi krt... iga päev ma sealt ei sõida... miks seal 50 peab olema... lasin 70ga ja mingi tont pidi ikka põõsas passima :S Oleks siis meelega sõitnud üle... niigi eelmisest korrast veel käed värisesid.

No fakkk.... Palju võib ühe päevaga sellistel diskodel käia. Autod olid ka mingid saanid ja täiega mustad... määrisin püksid ära :( Tuju nüüd nädalateks rikutud...

Suvaline PLÄMA vol 2008

laurigt wrote:keegi ei tea miks siis ta nii räämas :roll:
kahju kohe vaatata enne oli kindlasti üks ilusamaid...aga nüüd tundub et hoopis vastupidi

see auto on jah elav legend...

võitnud auhindasid tuningshowdel ja puha...

_

Praegusest olukorrast oskab ehk tema uus omanik pajatada...

Suvaline PLÄMA vol 2008

vedruseib wrote:Sõidan linnast välja Haapsalu poole Pärnu mnt'lt maha. Krdi krt... iga päev ma sealt ei sõida... miks seal 50 peab olema... lasin 70ga ja mingi tont pidi ikka põõsas passima :S Oleks siis meelega sõitnud üle... niigi eelmisest korrast veel käed värisesid.

tundub, et see 4 realine osa on nende lemmik

hea lihtne ju trahvi teha ... muud pointi ju pole

kuskil saue ja haapsalu risti vahel olid kah ... 2 "diskostaari" sügaval võsas

kaks "mahavõetud" autot tee ääres

üks tüüp leidis ohvri ja tormas teise ritta seda peatama ... hää et alla ei ajanud ... liiklusohutusest on asi kaugel, mida just nemad, tagama peavad :roll: 8)
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2008

nõukogude miilitsalikest kommetest (kellel võim, sellel jõud) oleks ehk palju loota kultuursemat käitumist?

vahepeal nagu läks paremaks... päris heaks läks lausa... nüüd on ikka päris negativne taas emotsioonina...

patrulli on siginenud rullnoklike maneeridega tainapäid ja see kaader kes vabariigi ehitamisele lootis 10 aastat tagasi on tänaseks oma pekid üle tooliserva kabinetivaikuses rippu last ja käega löönud...

puudub ka karismaatiline juht kes asja uuesti käima tõmbaks...

hoopis lammutatakse ja eks siis koondamishirmus patrullid elavadki ennast välja ja tõestavad oma olemasolu maanteel ÄRA PANNES.

Vabariigi Valitsus aga kaalub hoopis hinnatõusu ajal kütuseaktsiisi TÕSTMIST - et vähem sõidetaks ja tarbitaks.

___

ausalt, sellist eestit ma küll ei tahtnud!

Suvaline PLÄMA vol 2008

rullnokudest nagu E.T siin eelmises postis meenutas

järgmine lugu

mul tuttavad subaru inimesed käisi talvel mentide subaruoksionil

enne minekut ma veel tegin ennustuse, et midagi head

arvatavasti sealt te küll ei leia

kuna rullnokudest miilitsad on masinatega

oma egot pidevalt toitnud

hiljem selgus, et oligi õigus ja subaruinimesed tulid tühjade kätega tagasi 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

meenutagem vanasõna mõisaköiest

ega siis sulase suhtumine ole muutunud...

ainuke asi, et vabariigis loll sulane ju tegelikkuses varastab iseenese tagant ja on veel uhke selle üle...

___

novat... kontoriakna all on siin suurtallinna projekt käsil...

neoonvestides turvarid vilistavad nagu poolearulised päev otsa...

mul ei ole sõnu selle liikluskorralduse kirjeldamiseks.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Täna hommikul oli vastasvõistkond samuti seal Hawai juures väljas.

Pärnu maanteel ka teine selline koht kus 50 on natuke väike piirang, nimelt Saugal. Suunaga pärnu poole peale Nurme küla silda/"shikaani" on pikk sirge kus miski 90 või 100 lubatud. Igaljuhul Täna hommikul poole kaheksa paiku olid sinise meeskonna esindajad oma sinise superbi taga maiate nägudega ründeasendis.

Suvaline PLÄMA vol 2008

huvitav kuidas milkudel sotsvõistlus läheb

kas harju omad on länemaa meestest ees 8)

õilsatest rüütlitest on selgunud nii palju, et

nad tegelesid teiste rüütlite kimbutamise ja röövimisega

lunaraha eesmärgil

kui aga midagi ei saadud

siis konfiskeeriti nõrgemate varustus ja aeti hing välja 8)

milkud on midagi sarnast, võibolla ma eksin 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

inz... ega sa riiki praegu unustanud...

siiski organisatsioon, mis pakub "katust"

maksad makse, või muidu !!! milkud on vaid lihtsad käpikud kes isanda soove vägivalla abil ellu viivad!

__

kui isanda soovi vastu eksid, siis käpik lööb sind rahakoti kaudu nokauti

(loe: kui rikud eeskirju saad trahvi)

Suvaline PLÄMA vol 2008

Sten wrote:Täna hommikul oli vastasvõistkond samuti seal Hawai juures väljas.

Nägin ka jah... samad mehed kusjuures... see opel, kus ma istuma pidin, oli pehmelt öeldes kakane seest :P

Pole nii kleepuvat autot isegi üheski romulas näinud.