Re: Suvaline pläma vol 2017

Stelvio = tõesti ahvatlev.
AGA

Mis paganama seaduspära see on, et kui ma kulutan auto remondi peale suurema summa, siis peale seda hakkab asi käest ära minema.

Tuba on diislilehka täis ja hirmul on suured silmad. Kas nüüd pihusti, kas nüüd mõni väljalasketihend või midagi kolmandat. Põhjaall leket ei silma esimese hooga. Kahtlustan, et tegemist odava lõbuga pole. :(

kellelgi mingit odavat talvekõlbulikku (soovitatavalt talverehvidega) bensiinimootoriga autot ei ole kuskil soovitada?
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:kellelgi mingit odavat talvekõlbulikku (soovitatavalt talverehvidega) bensiinimootoriga autot ei ole kuskil soovitada?
Üks 156SW 2.5 äkki? :D

Esialgu ma tegelikult otsisingi 2,5 Q-system'iga 156-te, seega kui kuskil mõistliku hinna eest mõistlikku 156 Bussot pakutakse (loe: istmed ei kuku põhjast läbi, mootor ei kolise, kast töötab ning mingi info on varasemate hoolduste kohta), siis miks mitte ... AGA... olen käinud praegu pakutavate 156 ja 147 ning 166 tutvumisringil ja ... tahaks ikkagi mingit autot, millega saaks talveperioodil ikka sõita, mitte mis sügisel osta ja siis terve talve vaadata ning kevadel remontima hakata :D - selleks otstarbeks on juba 155 ning võib-olla ka 164 olemas :)

praeguseks on jäänud alles plaan omale talveks mingi [insert name] marki liikur võtta, millega saaks külmade ilmadega või JTD mingite errorite puhul liigelda (kuna aastane kilometraaž tuleb kuhugi 40+ tuh kanti, siis mingi backup peab olema)

mul naabrimehel jäi üle saab 900 1996 aasta ustel on roostet ...
tehniliselt pidi korras olema - plaanis välja vahetada järgmine aasta, aga kuna keti tald hakkas häält tegema siis ostis uuema 9-3 me
ehk 300€ eest saaks auto millel on vaja kett ära vahetada või siis romulast uus mootor 70€ eest osta.

pildid saadan meili teel ... vt lõustaraamatust
Seitsekümmend Viis

mul see keti osa nagu tundub natuke vastuoluline ühtpidi 300.- ei ole mingi raha, teistpidi ...

mul pole nagu eriti aega, et seda tööd ette võtta (aga mõtlen) :think:

noh- ega need uudised enam nii värsked olegi :)

üldine lineup'i plaan on juba ammu teada, lihtsalt see Sprint/spider/Alfetta kombo avalikustamine nihkub iga aasta aastajagu edasi.

MUIDUGI vaadates, mis oli "pisikese sportauto"; 159 järglase ning Kamal'i esialgne plaan ja mis sellest tegelikult välja tuli... [4C; Giulia ja Stelvio] ... siis ma kahtlustan, et tasub oodata küll (uue giulietta platvorm pidi minema ümberehitamisele ning spekuleeriti, et järgmisi main lineup'i mudeleid võiks 4C põhjale ilmuda veidi pikem ja sportlikum aparaat)