SUVALINE PLÄMA

kepikastiga on tülikam kõristada ringi aga

AUtomat kast ja alfa... sorry, siinkohal tooks paralleeli külma risottoga taas...

SUVALINE PLÄMA

Mis mootorile see 20K euuri kehtib..jagage infi..siis teab juba täna hakata dieeti pidama ja elektrit kokku hoidma, et vajalik rull kokku saada :D

SUVALINE PLÄMA

...ei tea veel midagi täpsemalt, itaalias serveeritakse asi umbes aasta pärast, peale seda hakatakse alles siiapoole asja lubama eks siis paistab mis number tekib külge juuniorile (kas üldse siuke nimigi tuleb)... vahepeal tuleb muideks üks päris huvitav pakett 147-le ja teiste mudelitega ka arendustöö käib, ilu osas eelkõige...

...kuna hetkel 159GTA-d ei paista kusagilt luureandmete põhjal, siis tõenäoliselt hakkan ise tõsisemalt lakkuma 159SWTi3.24x4 staffi, niiet pole välistatud, et üks 156 SWTi saabub võibolla müüki lähitulevikus... samas tuletan meelde, et tegemist on suvalise pläma topikuga ja palun mind hiljem mitte süüdistada... kui ma midagi muud ostan :lol: :lol: :lol:

SUVALINE PLÄMA

Alfanatico, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis oota veel natuke kui mul rohkem raha on ja auto hind madalamaks kukub :lol: :lol:

Aga jah, kui tahad praegu selespeedi, siis ainuke variant 2,2JTS 159. Kas 159-l on üldse Ti pakett? Minumeelest saab ainult sportpaketti, mis päris nii peen ei ole, kui 156-l oli.
... samas tuletan meelde, et tegemist on suvalise pläma topikuga ja palun mind hiljem mitte süüdistada... kui ma midagi muud ostan
Volksvaageni :lol: :lol: :lol:
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

...tuleb tuleb Ti, hinda veel ei tea, aga tuleb ka siiamaile, britid juba saavad seda mõnda aega, infot lausa kodumaa keeles ka:

http://www.newstreet.it/fotogallery_idm ... 0_f_1.html :P

http://www.autonet.ee/uudised/alfa-rome ... 32587.html

http://www.auto24.ee/uudised/uudised.php?uid=3691&gid=9

...aga noh, see link allpool on asi mis ma päriselt ootan juba ammmmmmmu pikislimi, ei tea lihtsalt kuna tuleb ja kas jõuab oodata edasi... no ma olen nii kärsitu noh :o

http://www.infomotori.co.uk/a_4_EN_155_2.html

...võihh mäherdune elukas, come to daddy, my GTA... :lol: :lol: :lol:

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:kepikastiga on tülikam kõristada ringi aga
AUtomat kast ja alfa... sorry, siinkohal tooks paralleeli külma risottoga taas...
Harjumise asi see kepikas, ma ise ei taha mõeldagi selle peale et peaks sellise autoga igapäevaselt ringi sõitma kus käike ise vahetada ei saa :lol:

SUVALINE PLÄMA

EI VOI OLLA TOTTA :lol:

:shock: :shock: alles eile õhtul jõudis pärale selespiidi kadumise (ainu)võimalik põhjus 8) :twisted: 8) :twisted: 8) :twisted: 8) :twisted: 8) 8) 8)

aga see on liiga hea, et tõsi olla :roll:

8) 8) 8)

Siiski ei usu hästi transaxle tagasitulekusse

Selespiidi aktuaator nimelt saab töötada ükskõik millisel jõuülekandevalemil peale pisikeses punases kirjas mainitu... Lugu siis selline, et aktuaator vajab sidurit ja kasti enamvähem ühes kestas-> ükskõik mispidi kast ja mootor asuvad peavad nad ikkagi samas ruumis olema. Hoolimata siis kas veovõll jookseb kasti kõrvalt (põikimootor) kasti tagant (pikimootor) või siis kasti eest (transverse-> nagu F algavad massinad)
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

ts wrote:EI VOI OLLA TOTTA :lol:

:shock: :shock: alles eile õhtul jõudis pärale selespiidi kadumise (ainu)võimalik põhjus 8) :twisted: 8) :twisted: 8) :twisted: 8) :twisted: 8) 8) 8)

aga see on liiga hea, et tõsi olla :roll:

8) 8) 8)

Siiski ei usu hästi transaxle tagasitulekusse

Selespiidi aktuaator nimelt saab töötada ükskõik millisel jõuülekandevalemil peale pisikeses punases kirjas mainitu... Lugu siis selline, et aktuaator vajab sidurit ja kasti enamvähem ühes kestas-> ükskõik mispidi kast ja mootor asuvad peavad nad ikkagi samas ruumis olema. Hoolimata siis kas veovõll jookseb kasti kõrvalt (põikimootor) kasti tagant (pikimootor) või siis kasti eest (transverse-> nagu F algavad massinad)

no on kuradi kirbusitaga kirjutamine ikka...

SUVALINE PLÄMA

ehh, 159 võtaks alfanatico asemel tursa näoga 2,4 leige risotto Q-troniku. No question about it. Kui Faktoauserkompanii pole meelejärgi ja trkismailaav :D äboutgarantiiissues siis mobilepistedeee saab Ti trimmis vastava isendi, hops heti varastolta. (paneks lingi aga see läheb liiga pikaks ja hinnalipik on ka suht :shock: ) Kroomitud peeglid ja :twisted: okok, mulle tegelikult meelib ka see trim (kadedus ikka kadedus) . Junior tüüpi isend, selespeed, kepimäng, allegreta, 180hp, täiesti aksepteeritavad valikud jajaa. aga 159 vagun, kellele vaja 3,2 selespeedi? tõesti kui kodanikud tehasest GTAle tõsise rasvaimu teevad nii 200 kg. Ses mõttes 156 hulga maad sportlikum. Peace :D Ja ärgu need mulgi autoärimehed toogu midagi spaidereid vasta talve siia eestimaale :lol: keegi ju ei soeta neid :lol:

SUVALINE PLÄMA

...no eks paistab mis saab üldse, ega praegusel vagonil midagi viga küll ei ole, nälg on lihtsalt uue järele :oops: ...mõtlen rohkem, et oma gtv-le hääled sisse saaks, see ikka esmatähtis ja siis võibolla vahepeal lihtsalt vagunit vahetada :lol:

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote: no on kuradi kirbusitaga kirjutamine ikka...

:lol: kõik see, mis suures kirjas kokku lubatud on võtab väikses kirjas kirjutatud mitmekordselt tagasi :P

juura põhireegel :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....