Alfa ihuarst

...ah misse paarkolm tundi verd ja valu ikka alfistile teeb :lol:

tegelikult algas läbi selle märgi kõik, teadsin seda enne kui alfa logo, sest see jäi lapsena kuidagi meelde selgelt ja on ka minu esimesel alfamudelil peal 2300 MONZA oli see... oh aegu ammuseid :lol: ...alfa forever, kasutades sinu enda sõnu :wink:

Alfa ihuarst

:shock:

ei nohhhh.... See "sünnimärk" seletab nii mõndagi :lol:

to E.T.

ega sa tegelikult nii mööda ei pannudki ju twin cam kohta -> 1912 Fiat, 1913 Peugeot, 1914 Alfa ja järgmine oli mälu järgi alles Bugatti 1924;

KUID Alfal polnud enam kunagi ühtegi 4 silindrilist ohc mootorit (ning maailma esimene twin cam suurseeriaauto oli 101 seeria 1900-> sisuliselt oli tegu suuresest sellesama ennesõjaaegse 4C/8C mootori järeltulijaga, mis 60 alguses vahetati Nord'i vastu, mis omakorda '94/95 vahetati Fiatilt deriveeritud 16V vastu-> mis iseenesest oli kasutusel ka Lanciate peal) :lol:

Seega tegelikult TwinCam=Alfa 8) TwinSpark=Alfa 8) ja sellepärast ongi suuremal osal Alfisti'dest pidev tung järgmise auto leidmisele :wink:

Peab ju selle sagedase Twin kasutuse tulemusena olema vähemalt kaks Alfat või siis paaris Alfad (4, 6, 8 jne) :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa ihuarst

ma olin juba mures su tervise pärast, nõnna vähe oled kirjutand viimase 24h jooksul :P

aga tegelikkuses on ikka kurat lausa uskumatu projekt sul valmimas, siuke päris alfa. väike ja vilgas... juhitakse rooli ja GAASIGA...

oh mis mina... kui saaks kõrvalgi korra istuda... tea kas julgeb unistadagi, et pulkade taha üldse lastakse....