19 august VABA RADA saugal

Anthrax - raske valik...

kui on kuivapoolne, siis paneks kindlasti kobedamad ette... Lumani toodud põhjusel...

kui on pigem vesine, siis on juba sinu valik, kumba otsa enne libisema tahad panna... libisev nina on ehk harjumuspärasem... pära altminek suurel kiirusel võib loogas dramaatiline olla...

HETKEL lubab ilmateade peale kella kolme hajuvat pilvisust

õhtu on praktiliselt pilvitu ja sajuta

õhusooja lubatakse ca 20C

__

pane kobedamad ette... kui ilmateates on viga, siis jõuab kohapeal neid alati ümber visata ;)

kasparius wrote:Igatahes Luman ja kes veel tln-st saame 16 Maksi ees kokku?
Vaatab, kui tibutab käime Pärnus ikka ära, äkki seal on suvine...

EDIT: Mul on ka Itaaliast toodud auto :) 2006 aastal nimelt.
EDIT2: Loodan, et Saabijumal on mulle homme armuline ja vahetab ära pidurivedeliku.

Ma ise ei hakka tagasi Tallinna poole sõitam, lähen ühe jutiga Keilast.

Pärnusse jõudes parandasime kaks tundi turbolõdvikut. Lõpuks jäi pidama ja hoidis üle 1bar rõhku ka.

Pidur kestis hästi, auto õõtsus kohutavalt kurvides ja kolmandaga ei olnud mingit pidamist. Tuli kasutada paljudest kurvidest väljumisel neljandat käiku. Täielik otsesõiduauto.

bnd autol on esiveolise kohta suurepärane pidamine ja üleüldse body roll on minimaalne. Energiline sõidumees ka :)

Kui saaks sinna veel head rehvid alla..mmmm

Saabiga eriti enam rinkale ei trügi, sest ilma shikaanita sõitsin ca 1:10. Mitterahuldav.

Arusaadav, et Saabist ei saagi rinkal asja peale bnd Alfa kõrvalistmel sõitu.

Sirge peal ei jäänud GTA-st maha.

Vaat, et peab Alfa ostma.

EDIT: Tänud mutrivõtmete ja kruvikeerajatega varustajatele.
Last edited by kasparius on 20 Aug 2008, 14:49, edited 1 time in total.

Sai ka siis käidud ja tunnikenen maseratit piinatud. Aja peale küll kordagi ei sõitnud, aga võin isegi sõitmata öelda, et mingeid imeaegu näidata ei oleks suutnud, sest lihtsalt puuduvad veel oskused ja julgus tagaveolisega viimasel piiril sõita. Lisaks kadus ka pidamine rehvidel peale teist ringi, nii et igast kurivst välja minnes käisid rattad all tühja.

Muidu igati rahul, õppis autot palju paremini tundma ja õnneks jäi kõik ka terveks, nii et väga positiivne elamus.

nikolai wrote:Kahjuks et üllatavalt vähe ( vähe isegi pehmelt öeldud ) rahvast oli :(

mul taaskord ja harjumuspäraselt kahju, et ei saanud ise osaleda (tööd just praegu ülepea).

tahaks väga mõelda nii, et mõned jäid tulemata konkureerivate ürituste (kanter :wink: , öölaulupidu) pärast. mitte, et rinkahuviliste arv on krimpsu kuivanud nagu tomat kuuma päikese käes.

(või ma lihtsalt ebarealistlikult unistan... :? )

:roll: oleks tahtnud tulla-aga auto pidurid hakkasid jebima-1 vajutus võttab aint esimene pidur... pean regulaatori ää vahetama... ja töösse võib hetkel uppuda... :cry: siiski kui kuu lõppu üritus toimub siis sinna lõppuks saaks ka kohale tulla...