Re: Suvaline pläma vol 2018

urmask wrote:Tere, üle pika aja! :)

Mul ja mu perel jõudis kätte aeg, kus renditud Toyota Avanensis end ammendas.. lihtsalt igav on sõita :) Vaatan jälle Alfade poole :D
Kuniks-seniks aga otsin midagi ajutist.

Mida sellest isendist arvate? Eesmärk oleks mitte uue talveni sõita. Hüdrotõukur tiksub. Võiks see olla auto, millega 1.5-2.5k km kuus sõita saab järgmised pool aastat või vähem?

http://www.auto24.ee/used/2784439

Urmas
http://www.auto24.ee/used/2757150
Ma usun, et sellisega kannataks küll 1500-2000km kuus kulgeda, kui tehnika korras ja ülevaatuselt läbi läheb. :wave:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

See 156 on veidi imelik - ülevaatuse läbikukkumist vaadates (tagasivaatepeeglid ei ole juhikohalt nähtavad) viitab sellele, et juhiistme põhi või alus on kutu ... :)
Tegelikult ma olen normaalne....

Sellise hinnaga leida masinat, millega iga nädal tegelema ei pea, vist väga ei tasu loota?
Tundub õigem olevat sobiva jätkusuutlikku masina otsingut jätkata. :)

Giulietta läbisõitude kohta oskab keegi tarka öelda, et mis hetkest peaks murelik olema?
--
Urmas

ts wrote:See 156 on veidi imelik - ülevaatuse läbikukkumist vaadates (tagasivaatepeeglid ei ole juhikohalt nähtavad) viitab sellele, et juhiistme põhi või alus on kutu ... :)
Või äkki viitab see sellele, et ülevaataja oli midget... :mrgreen:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

urmask wrote:Sellise hinnaga leida masinat, millega iga nädal tegelema ei pea, vist väga ei tasu loota?
Tundub õigem olevat sobiva jätkusuutlikku masina otsingut jätkata. :)

Giulietta läbisõitude kohta oskab keegi tarka öelda, et mis hetkest peaks murelik olema?
Vot ma ei tea kas õnnemäng või mitte, aga on saadud ka 300€ autodega sõita reaalse kuise läbisõiduga 1000-2000km kuus.

Esimene Alfa 156 mul oli näiteks 500€. Läbis omal jõul ülevaatuse ilma investeeringuteta ja sõitis muretult. Oli minu käes kuskil pool aastat/aasta. Siis loovutasin edasi. Oli näha, et kere hakkab otsa saama varsti ja polnud sel hetkel võimalik süvitsi kõigega tegeleda.

Aga kindlasti leiab selles hinnaskaalas masinat mis on võimeline ennast viisakalt üleval pidama ja isegi kaasaarvatud Alfat selles hinnaskaalas.

ma arvan, et ka toosinane 147 on võimeline selle läbisõiduga hakkama saama. soovitaks TRK-st läbi astuda ja lasta korraks peale vaadata (pmst on võimalik sellega vast mitu aastatki sõita :) )

Küsimusena on üleval, et kas tegemist on variaatori või tõukuri veaga ning millal rihm on vahetatud.
Koliseva veermikuga on võimalik sõita küll (endalgi on juhtunud, et ei leia veermikust kolksu üles- 147 juures nt oli sarniiiripesa ovaalne, mistõttu poolteist aastat sai otsida), kuid jube ebameeldiv on :)

Selline huvitav masin on müügis: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2750045
On kellelgi kokkupuudet?

Ja kuidas muidu arvate, kas see mootor sellise läbisõiduga on kindel isend? Ma küll vandusin, et ma diislit enam kunagi ei osta, aga.. see valge värv, nahksisu ja nelikvedu on ahvatlevad. Tõenäoliselt ülalpidamiskulud ka tavapärasest kõrgemad (Y).

Võrreldes Giuliettaga on ilmselg Giulietta palju vastupidavam masin.
Image
--
Urmas

valmarv wrote:
Slicer wrote:
valmarv wrote:Giulietta ja Mito pole varem nii ägedad välja näinud, kui need limiteeritud variandid :) http://www.cars-power.com/news/alfa-rom ... -veloce-s/
Täiesti nõus :)

Selle Mito võiks ju võtta küll :) Kui hind soodsam oleks :P
Jep, kuigi Giulietta vastu poleks ka midagi :D hind küll läheb juba Giulia piirimaile. Kas see Veloce variant on neliveoline nendel spetsiaal mudelitel?
Eip täiesti tavaline esivedu kahjuks...

njah- tegelikult ei ole see uudisevääriline info :)

kõik teavad, et järgmine Alfa on Giulia coupe ja et selle nimeks saab Sprint...

ja juba neljandat autošõud järjest oodatakse, et tuleks midagigigigigigiggi

p.s. järgmistele mudelitele ei ole veel numbreid jagatud (952 ja 949 said numbrid 3 aastat enne esitlust :) )

P.P.S. praegu tuli alles pähe, et Giulia on tegelikult juba pea 3 aastat vana [ - toyota aastates tähendab see juba teist facelifti :D ]