Pildimäng

Tundub et õige vastus on saabunud :icon_thumbup:
Tõesti tegu Alfa Romeo 2300 TI4 1985a , ja toodeti tõesti aastatel 1980-1986 Brasiilias FNM (Fabrica Nacional de Motores) tehases. Nii et Alfa Romeo 33 saab siis au endale uus pilt laadida :icon_hi:
Loodan et ts ei pahanda väga :icon_crazy:
Tänud ts-ile vihjete andmise eest, hoidsid mängu elavana:)

Pildimäng

Lisan siis uue pildi.
Millega võiks tegu olla,mis mudel jne? :D
TS kõike teadja peaks täpse vastuse vist kohe ära ütlema! :D
Image
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Pildimäng

:icon_think:
kolm vihjet annaks siiski pigem-> ise küsida pole ju huvitav:

ossa sarviline saadanas :mrgreen:

et 1000 needust kaela kukuks :mrgreen:

sellega siis lõpetame arutelu teemal, miks müügiosas oli kirjutatud AR asemele AF :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Pildimäng

Tegu on jah Alfa Romeo trollibussiga,ning täpsem mudel on Alfa Romeo 1000 (Mille)
MorzokMan sul on au uus pilt lisada! :icon_hi:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Pildimäng

tegelikult kui nüüd täiesti aus olla siis...

CGE ei ole mudel vaid Compagnie Generale d'Electricite (see kes tarnis seadmed trollidele :mrgreen: )

seega õige vastus peaks olema Alfa 1000 AF (Autobus/Filobus)-> 1000 vahetas Mille välja BTw :wink:

Pildimäng

Eks Te jagage ära nüüd kes järgmise pildi lisab! :D
Ma vahepeal otsin karmimat pilti,ning loodan et suudan mõnele järgmisele pildile õieti vastata,ning siis saan lisada mõne karmima pildi! :D

Pildimäng

Ei tea miskit head vihjet ka panna.
Konkreetne isend on toodetud litsentsi all ja neid litsentsi all valmistajaid leidus ka igalpool mujal maailmas.
Esialgne variant kuulub ka aastatuhande 50 halvima auto hulka.

Pildimäng

viheks paneme A.R.N.A.

mõnikümmend aastat varem :wink:

ja pildil on tõepoolest jahutuselemedi osa :roll: nigu porsche kohe....

ainult, et... väga aeglane ja nelja uksega- kiirendus 0-100 ni olevat olnud... 32 sek :D