filmiõhtud pilotis

Jarmo wrote:Jama et nii kaugel elan... tuleks muidu ka mõnele filmi õhtule, paistab vist päris tore ettevõtmine teil. :icon_thumbup:
:icon_think: mul üks töökaaslane sõidab iga päev seda marsruuti :captain:

ja kui ma ei eksi, siis bnd uhab kah pärnu-tallinn-pärnu :captain: on daily bases

:oops:
ja ma ise tulen kah mõnikord, kui kergem päev on... siiani olen kõigi filmiõhtute ajal olnud kaugel kaugel; aga eks ma siis teen selle tasa päevaste külastustega :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

filmiõhtud pilotis

heavy wrote:Millal siis järgmine ? - lööks ka kampa :)
3.detsembril. Inglid ja deemonid (ja hirmus palju ilusaid alfasid)
21.00

flaiku panen järgmine nädal üles :icon_roll:

filmiõhtud pilotis

SirKala wrote:hehe seekord saan 155'ga tulla kui see just vahepeal otsi ei anna
Nüüd sõnusid ära :lol:
155, 2x166, 159 ja 75?

filmiõhtud pilotis

seoses filmikunstiga meenus, et lapsepõlves (80nendate teises pooles) jooksis kesktelevisiooni pealt itaalia sari maffiast ja politseinikest, mille eesti keelne pealkiri oli "merekoletis" (vene keeles "sprut" ) , seal oli palju tapmist ja tagaajamist ning 99% autodest olid 70-80nendate alfad ja neid oli palju. See oli ka koht kus ma alfa pisiku sain, ühe seeria pikkus oli minu mäletamist mõõda üsna pikk (üle 1h).
äkki kaevab keegi selle välja, vot oleks huvitav vaadata

filmiõhtud pilotis

supp wrote:seoses filmikunstiga meenus, et lapsepõlves (80nendate teises pooles) jooksis kesktelevisiooni pealt itaalia sari maffiast ja politseinikest, mille eesti keelne pealkiri oli "merekoletis" (vene keeles "sprut" ) , seal oli palju tapmist ja tagaajamist ning 99% autodest olid 70-80nendate alfad ja neid oli palju. See oli ka koht kus ma alfa pisiku sain, ühe seeria pikkus oli minu mäletamist mõõda üsna pikk (üle 1h).
äkki kaevab keegi selle välja, vot oleks huvitav vaadata
La Piovra?
http://www.youtube.com/watch?v=we2jlsO7LEc" onclick="window.open(this.href);return false; jne, üsna verine värk paistab olevat

filmiõhtud pilotis

:icon_shocked:

lingilt on näha 90 (mmm......) ja kohe altpoolt (number 3 juures) ka Sei'd (mmmmmmmmmmmmmmmm....)

sekka sud'e, alfettasid jne...
Tegelikult ma olen normaalne....

filmiõhtud pilotis

Muutsin topicu staatust veidi kõrgemaks, kuna tegemist siiski ainukese Alfakultuuriga seotud regulaarselt toimuva tegevusega ;)

filmiõhtud pilotis

detsember juba poole peal ja varsti jõulud ja aastavahetus..
seega see aasta enam filmiõhtuid ei tule..
suur aitäh kõigile kes külas käisid.. õõõõudsalt tore oli :) :thanksspin:

AGA seeest---uuel aastal esimene filmiõhtu - toimub reedel (kuupäev veel lahtine) ja kestab esmaspäevani.. veinid võib koju jätta, sest kaasa tuleb võtta hoopis viinad ja hapukurgid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
uuel aastal läheb uue hooga andmiseks! :guns: more news will follow!

filmiõhtud pilotis

Tundub vägagi põnev üritus :P Aga käes on aasta uus ja juba teine selle aasta reede lähenemas. Kas on ka kuupäeva kohta miskit selgemat?
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB