Alfa Karikasari

koht on männiku karjäär, kus sa Luman ümber saare kimmimas käisid...

käisin seal ise ka täna... minu kummide pidamine saab 80 peal läbi saare ovaalil...

seal on lisaks lükatud sisse tsiklimeestele rada... 600m pikk ja progresseeruvate kurvidega kus kiired lõigud vaheldusid aeglasematega...

veel ei ole sooniline see rada ja teoorias saaks I etapi ka seal pidada.

autode rada pole jätkuvalt karjäärile peale lükatud. traktorimees ei ole kindel selles teadmises, et ta traka põhja ei vaju (kuskil kõrvalkarjääris oli traktor sel aastal juba uputatud ja see teeb trakaomaniku hellaks)

järgmisel kolmap saab teada kas põkamees lükkas autode raja v mitte.

järgmisel nädalal läheb temp soojemaks ja üldse hakkab meil aeg otsa saama kuidagi.

ideeliselt saame ka saare ümber ovaalist teha shikaanide abil põnevama raja ju...

4 märts osas on mul kokkulepe olemas, et võime seal paugutada alfadega ja kui klubilistele sobib siis võime ka kohapeal otsustada millist radadest kasutame. kirjutan siis juhendi lihtsalt universaalsemaks.

PS! PIIKIDE KASUTAMINE ON KEELATUD

:!:

Alfa Karikasari

kui ma kohale saan tulla (50% tõenäosust) võin oma ühte varukummi laenata. Täiesti korralik talvekas, 13" plekkveljel. Iseasi, kesse viitsib seda alla keerama hakata kohapeal, eks.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfa Karikasari

arvan et see rehv ei muuda enam midagi, kuna 3.03 on mul juubel ja 4.04 hommikul ma arvatavasti sõita ei tohi nii, et hoian teile hinges pöialt, et kõik ikka lõpetaks sama tervelt ja reipalt kui alustati. :)

Alfa Karikasari

kas mõne pildi saaks siia kaardist, kuidas sinna saab. pole varem seal karjääris käinud ja asun ise muraste kandis - tabasalu lähistel. nii kui tervis lubab plaanin pilgu peale visata. ;)

ja siiani oma lühikese elujooksul(laupäevast siis 20a.) pole ma veel ühtegi teist(peale enda) 33e näinud, nii et ehk seekord õnnestub mõnd silmata ning see viga parandada.

:P

Alfa Karikasari

kaido wrote:ja siiani oma lühikese elujooksul(laupäevast siis 20a.) pole ma veel ühtegi teist(peale enda) 33e näinud, nii et ehk seekord õnnestub mõnd silmata ning see viga parandada.
:P

Mina näinud linnas 3-e:

Tallinna bussujaama lähedal punane

Alevi tänaval paar korda kah punane

Ja ühte metallik-kirsipunast eemalt.. see oli candy.

Aga ise plaanin oma 1.3-se "varuosalaoga" ka kohale longata nii, et tule ja vaata! :lol:

Alfa Karikasari

tallinna ringtee

sõidad keila poolt üle saku viadukti ja siis paarisaja meetri pärast esimene võimalus vasakule pööramiseks. tee on kl külavahelaadne aga üsna tihedas kasutuses olev metsavahetee... sealt otse sadakond meetrit ja oledki kohal...

sündmused toimuvad jääl... ja seal kus alfade konsentratsioon on tihedam kui argipäeval.