Roomame Milaanosse?

laurigt wrote:
Anthrax wrote:Mul on väga hea meel sinu üle.
Ühtlasi ma ei imesta, miks su Alfa koos ei püsi.
Loe oma teksti mõned korrad ja analüüsi ennast... alates õigekirjast lõpetades oma jutu sisuga.
no see õigekiri ei muuda midagi....
ja kahjuks selliseid asju ma oma alfal katsetada ei jõudnud
suri juba normaalse sõiduga ära... :lol:

vaata, alfat kui sellist ei soovita ma peale alfista kellelegi...

AGA...iga kord kui lähen niisama tuulutama oma õnnetu 164-ga, ütleb mul isa, et võta merss (w124...nö. tasuta küte...)

selle peale olen ma alati öelnud, et ei...ma tahan ka autoga sõita 8)

point on selles, et kui seda tunnet ei ole siis teda ei tule ka...

nt 75-e istudes on suunurgat kukla taga...tean, et ta vajab oioi kui palju tööd ja raha aga still...s6 istudes pole poolti sellest tundest 8)

@laupäeva õhtu
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Roomame Milaanosse?

...tunnen, et oleksin nagu süüdi milleski :lol:

krt elu on niipalju muutund vahepeal, et sellisele asjale ei saa puhtalt ajapuuduse tõttu õrnalt ka mõelda, ootan väikest jahtumist, samas vaadates saugakeissi, siis ei tea ka kui mõttekas ennast narrida siukse teemaga, palju tulijaid saaks? parem lennukiga kohale ja ma tean paari head kohta shveitsis ja itaalias kus saab normaalse hinnaga näiteks 69 duetto rentida jne :wink: ...kui keegi midagi orgunnib siis tunneksin ise huvi küll, aga vahepeal söön vaikselt oma sõnu, ketshupiga...mmmm :P minust pole hetkel sellele teemale jätkajat

Roomame Milaanosse?

Eheee....

Kui vaadata meie alfade käekäiku, siis start Eestist 10 alfat, itaaliasse jõuab 4 ja neist 2 veel treileril :P

Tahtsin ise see suvi selle reisi ette võtta, 3 autoga oleks läind, aga PUHKUST EI ANTA!!!!Loodame järgmisele aastale taas.

(krt, aru ei saa tööandjatest, suvel ei anta puhkust, talvel võta palju tahad!?! :D )
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Roomame Milaanosse?

8)

wööörd...

ühtlasi juhiks täheleapnu sellele, et üks teatud tootja on paari aasta pärast saamas sada täis...

ei luba, et enne seda tripile jõuan (nagu aeg näitab, siis ei õnnestu nagu suurt miskit pikemat ette võtta)... aga sünnipäevaks nagu lausa peaks kohale ilmuma...

P.S. Alfa kui tehas EI OLE süüdi selles, et järelturu autod vigased on :wink: (see on ikka rohkem kasutamise viga või mis?)
Tegelikult ma olen normaalne....

Roomame Milaanosse?

Lisan siia seda, et nagu loomadele on loomakaitse liit olemas, peaks autodel ka sama asi eksisteerima, just selliste inimeste jaoks kes siin kiitlevad kuidas nad oma autoga ümber käivad.

Peale sellist käitumist tule võtab autokaitseliit lihtsalt sult õiguse autot omada :lol:

Roomame Milaanosse?

Tahtsin ise see suvi selle reisi ette võtta, 3 autoga oleks läind, aga PUHKUST EI ANTA!!!!Loodame järgmisele aastale taas.

(krt, aru ei saa tööandjatest, suvel ei anta puhkust, talvel võta palju tahad!?! )

...kui jälle teemaks tuleb anna teada, ehk võtaks ennastki sappa, olen iseenda tööandja ja puhkusesaamisega ei tohiks propsi tulla :wink:

...orgunnija olen kehva, aga kui keegi teine möllab siis fain :P