Auto Teemaline Suvaline Pläma

kunagise tööriistamüüjana soovitan-> kui on vaja midagi tõsist teha, siis tasub pigem võtta kallim komplekt (kasutatud materjalid on erinevad)

ja ei ole nidagi nõmedamat, kui murdunud niplisse murda ära poldi väljakeeraja :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

hetkelise tööriista müüjana arvan et need 49.- sed teevad oma tööd ilusti :D :D :D vähemalt minul ple probleemi selle firma toodetega tekkinud 8)

kuid jah kõikide firmade tooted ei ole normaalsed !

:roll:

vaidlemisest hoidumiseks-> tööriistamüüjad nõustuvad alati sellega, et saab hakkama :roll: aga...

ts@näinud ühte "head ja odavat" "saksa" kvaliteediga M8 keermepuuri mitte just kõige odavamas detailis kinni (kõver ja pooleks)...

pääseoperatsioon viis siis niikaugele, et M8 asemele tuli M10 keere lasta (vedas veel)

kui poldipuur on niplis kinni ja pooleks siis päästab vaid nipli väljapuurimine :roll:

ja üldse 4x hinnavahe ei tule mitte kasumiahnusest või turundusest vaid valmistamiseks kulunud metallisegust (vihjeks võin öelda, et Stokkeri puurid tulevad tehasest vähemalt kaks korda kallima hinnaga, kui "odavamad" letis on ... )

aga ma ainult soovitan (isiklikult kasutan üliodavaid 13mm lehtsilmusvõtmeid... kuna need saadanad kaovad alati peale teist kasutuskorda ära :lol: )

Pärnumaal liiguvad huvitavad jutud ringi:

Nimelt olla keegi hakkaja mees tõstnud oma 156-le peale 3,0l mootori, mis on vist? pärit 166 pealt. Pole ise seda masinat näind, aga juba 3 eri inimese käest kuulnud ja hiljuti oli seesama masin, mis oli politseiradarile joonistanud 233kmh näidu.

Ka Eestis ehitatakse :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

:roll:

njah....

igasugune huvi jms kaob selle 233 km/h radarisse sõitmise juures :roll:

BTW-> 156-le 3,0 mootori paigaldamiseks on vaja 166-e pealt pärit 3,0 mootorit ja 2,5 mootoriga 156-te ning natuke vaba aega mootori ümbertõstmiseks (mootor on 1:1-le peale seatav)

49.- eest keerasin kohe sissejuhatuseks kõige peenema sinna augu sisse pooleks.

Pildilt tundub, et ts-i pakutud variandil on keermel hambad kah peal, mis peaks olema oluliselt parem, kuna odavamal litsud lihtsalt poldi vastu augu seina pooleks ja tugevasti kinni. Lõpuks nökerdasin õnneks kuidagi selle sealt välja.
a.k.a Anthrax

sumpsimehe juures rääkis mehaanik

et nemad olla kõik väljakeerajad ära testinud

mis siin kandis saada on ja ka mujalt on toodud

kõik purunevad ja see tõttu kasutavad lihtsat puurimist

ise kasutan terase puhul koobalt puure

saab võhemalt tööd teha ja ei pea ennast siniseks vanduma

kui keset kõige magusamat tööaega avastad, et pole millegagi puurida 8)

õigus

:D

vaatasin neid südamelöökide nr-d mis seal vaheldusid ja sain aru, et legend on sündimas motomaailma...

Image
Image

sellest ka paigutus autoteemalise pläma alla...