Re: Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

Tuli siis 6 sarkofaagi kokkuvõttes :) :wave:
Kätte ma täna Pilotist sain. Esialgne tunnetus on küll võimas uute pidurite, vedrustuse ja eelkõige Q2 olemasoluga.
Kindlasti aitab kaasa ka uus sidur.
Nagu tahaks kohe hüpata kohalt minema. pidamine on "kuidagi" :p tunduvalt parem.

Järgmiseks oli siis plaan üle kere värvimisse/parandusse viia. Kuid seda ei ole vist mõtet enne talve teha, et siis värske värviga soola sisse tulla.
Jääb kevadet ootama see töö.

Enampakkumisel on eelmised H&R coiloverid (ei tea kas lähevad tava 156'le ka alla või mitte) ja siis 305mm pidurisuppordid, kuid nende tava 156'le allapanemiseks on vaja ka GTA "püstakuid" if that is the correct word :P

Selline küsimus, et kui äkitselt auto signalisatsioon ei aktiviseeru puldist (uksed lähevad ilusti lukku), aga auto ei vilguta suunatulesid ja ei käi helisignaali. Ning kui puldist kinni panin ja võtmega lahti tegin, ei käivitunud ka alarmi.

Enne esinudsse minemist see toimis... :thumbdown:
Andsin neile teada ka, et vaadaku uuesti üle. Kuid äkki on midagi mida saan ise kntrollida kiiresti.
Minumeelest see vastuvõtja on 156'l taga armatuuril? Sealt kisuti neid küljepolstreid lahti, et pääseks ligi tagumistele amortidele.
Kas sealt võis mingi juhe lahti tulla? Samas puldist uste ja pagassi lukustamine/lahtitegemine toimib.

signa sisse ja väljalülitamine ei ole tavaliselt kogemata tehtav ja katkise kaabliga ei tohiks Sul ka midagi muud toimida

Ma arvan, et keegi lükkas Sul helisignaali maha (ise võibolla kogemata) või siis pika ilma akuta seismise ajal otsustas signa ise, et ei viitsi enam

Tavaliselt on signa vaikse peale lükkamine seotud mingite nupukombinatsioonidega (plokk ise on korras, kuna uksed käivad lukku ja lahti nagu peab)

Komanda piduritule osas võib kaabeldus lahti olla (pasunat või vastuvõtjat aga ei usu pagassis olema)
Tegelikult ma olen normaalne....

Slicer wrote:Aku tõenäoliselt oli pikalt tagant ära. Kuid kas see siis rikub midgai ära? Aku ise toimetab hästi praegu.
Räägitakse, et ajule ei mõju see hästi, kui aku tagant ära on, eriti veel pikka aega.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

NTERRUPTING THE ALARMTo interrupt the alarm press the button onthe remote control or, if the remote control battery is down, get into the car, insert the key into the ignition switch and turn the key to MAR. WARNING If it is necessary for the ve- hicle to lie inactive for long periods (over 3 weeks), close the vehicle using the key to deactivate the alarm

CUTTING OUT OPERATIONOF THE SIREN(for versions/markets whereapplicable)When requiring to dispense with the sirenacoustic signalling in the alarm condition,simply keep the remote control button (B-fig. 10) pressed for 4 seconds when en-gaging the system.This condition is shown by a series of 5beeps in quick succession after the normalacoustic/visual signals when the system isoperated.The next time the system is activated, nor-mal operation of the siren is restored auto-matically.

http://www.manualslib.com/manual/542292 ... =15#manual

Tõenäoliselt on probleem lihtsalt selles, et masin on kaua seisnud - lehel 14 on testimisjuhend samuti. Ja muidugi viide pöörduda AR esindaja poole :-)
Tegelikult ma olen normaalne....

Tänud! Uurin seda.
Mul ta ju oli seal augusti eelviimasest nädalast alates. Seismise all mõeldakse seda, et kui alarm seisab selliselt, et aku taga pole?
Sest niisama ilma kasutamata, kuid aku küljes on mul auto varemgi seisnud rohkem kui 3 nädalat. Siis pole probleemi olnud.