Alfa Romeo GT 2.0 `04

seekord, siis selline
Image
aga õnneks jagub punast värvi sisemusse
Image

Edit: väheke siis veel ...

päritolu koht: Berliin

Q1 :P

tavaline 2,0 JTS Distinctive ja ei midagi üleliigset

läbisõit tänaseks 23800

ja oma tippkiiruse ta ilmselt saavutas ... Saksamaal

aga rohkem, siis, kui ta lõplikult minu käes on ... äkki septembris :wink:

vahepeal peab saksa/taani/rootsi satikad maha pesema ja eesti numbrid külge jne.

õnneks ei olnud fotokat kaasas, aga nii Q2 kui Sportiva said ära nähtud ... veel ilusamad rsk. :evil:

ja nagu alati, kui keegi tahab teda endale, siis olen alati valmis loobuma, sõltub pakkumisest 8)
Last edited by spark on 16 Jul 2007, 01:42, edited 1 time in total.
Seitsekümmend Viis

Alfa Romeo GT 2.0 `04

Et mis... ma ei saa nüüd hästi aru :shock: :shock: :shock: Kas jälle õnnelik Alfa omanik ja GT ja punane nahksisu on muidugi minu kiuste, eksju :wink: :D

Alfa Romeo GT 2.0 `04

kui saab põletas bensiini ja ahmis turbost omale hingamist, siis GT...

siinkohal täidab hr spark tehn osa :D

mis mootor, mis vedu

1 esiratta vedu?

Q2 ehk 1,5 esiratta vedu

Q4 ?

neid GT-d ju eestis müüdi üsna kohitud kujul... mujal laias ilmas oli ka BRUTAALSEID eksempare saada. sellest mu küsimustejada :)

Alfa Romeo GT 2.0 `04

neid GT-d ju eestis müüdi üsna kohitud kujul... mujal laias ilmas oli ka BRUTAALSEID eksempare saada. sellest mu küsimustejada

...mäs mõttes kohitud kujul? ...eestist võid tellida ükskõik millise GT

aga mis Q1, et siis üherattavedu vä? :) ...Q2 muide on praegu saadaval ainult diislina... tahtsin enda "vana GT" (ka 2004) uue Q2 vastu vahetada, aga tutkit brat, mina diisliga küll ei sõida :D ...muidu peale GT facelifti, mis õnneks jäi väga minimaalseks tuli igasugu ilupakette turule, need aga on üsna veidralt kombineeritud, ma tahtsin omale muidu valget GTd beezhi nahaga, 17" peene kodaraga veljega, 3.0 Q2 aga sellist asja pole võimalik kokku panna, niisiis lepin sellega mis praegu on :) (kahjuks remondis ikka, üks külg sees :cry: )

...aga muidu naiss kaar sul, punane ja must väga ilus kooslus, selliseid eestis vähemalt üks ka liikvel, väga kaunis... küll aga ei saa aru nendest sinu mahamüümise mõttekäikudest :roll:

Alfa Romeo GT 2.0 `04

eks minust targemad pead lükkavad ümber või kinnitavad...

aga liigub linnalegende, et Q2 on paigaldatav mõnede tuhandeliste eest ka 3.2 mootoriga autole...

kontrolli fakte ja kui on OK siis why care... fadüüt salongi poole.

lisaks väljaspool nõukogude liitu pidavat olema tingimused veidi paremad ja saadaval ka salongist tellitaval kujul GT just sellises komplektsuses nagu ostja rahakott ja tujud välja veavad...

ja kohijutt just sellest et diilil on Q2 ja muudel trääsa...

muide BRUTAALSUSE jutt sai aluse sellest 246kW müügikuulutusest

http://www.mobile.de/SIDbUzFP5cmd6S3sF- ... 1255397257&

Alfa Romeo GT 2.0 `04

seda taipan ma isegi, et seal konkreetsel BRUTALEL on abiseadmed kasutusel, et antud kW välja puhuda... aga mõte oli kinnitust saada või ümber lükata just see linnalegend mis ringleb, et Alfa ntx Rooma salongist saab Q2 kombineerida ükskõik millise mootorivariandiga varustatud GT-le... lisaks pidavat Q2 olema täiesti võimalik osta ka näiteks 156 abimeheks...

aga ärme lähe kauaks topicust eemale...

seega ootan igal juhul põnevusega kohtumist topicu teinud GT-ga ja teatan, et olen selle masina peale juba liitri tatti nõristanud ja luureandmed kinnitavad, et ka Tamps jätab endast liikudes maha tatiniresid...

Alfa Romeo GT 2.0 `04

alfanatico wrote: ...nojahh, aga see on "kompressorumbau" ...sellise kiluvati saab autodelta või noviteci abiga nobedalt kätte, aga katsu sa tehasest sellist kätte saada :lol: ...no ega ikka ei saa küll tehasest nii nagu ise tahad :?

Nuuh tegelt...

Alfa tehasest ikka saab 8) Q2 on kombineeritav ükskõik millise mootoriga 8) egas see miski "kvaliteettehas" pole, kust saab vaid reglementeeritud kombinatsioone :roll: (vihjeks näiteks algus-> 105 seeria GTV, kus kombinatoorika jäi ostja valida)
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo GT 2.0 `04

kuri keel räägib:

eesti alfa esindus ei suhtlegi otse tehasega... selleks saabki Q2 vaid diiselmootoriga :D

Alfa Romeo GT 2.0 `04

E.T. wrote:no ole pai jah...

enne kui enesetunde põhjal vaidluseks kisub...

Kahjuks ei suutnud kuskilt välja lugeda, et Q2 (lukuga diffrit) saaks lisana, suvalisele mootorile juurde osta.

vaatasin nii kaasa haaratud pabereid, kui ka alfa kodulehel netist pakutavat valikut.

Järeldus - vist ei saa ... aga 100% kindel ma ei ole.

ja veel:

"riidest" originaal põrandamatid maksid saksamaal 17EUR-i (nad ju ei kasuta neid seal). Ammusest ajast mäletan, et samasugused maksid 156-le üle 1000 EEK-i

E.T - tänan vihje eest :wink:
Seitsekümmend Viis

Alfa Romeo GT 2.0 `04

spark wrote: Kahjuks ei suutnud kuskilt välja lugeda, et Q2 (lukuga diffrit) saaks lisana, suvalisele mootorile juurde osta.
vaatasin nii kaasa haaratud pabereid, kui ka alfa kodulehel netist pakutavat valikut.

:oops: ts@nagu ikka paar sammu ees -> kontrollisin oma allikaid ning jah.. Hetkel veel siiski ei saa kõigile esiveolistele Q2 peale surada :oops:

lisasummade eest pannakse seda siis mujal ettevõtetes (Novitec nt.) ning samm sammult hakkab AR ise sellele üle minema alles sellest sügisest (esmalt siis 147 ja GT diislid, seejärel 159 diislid ning alles seejärel bensukad -> alustades tõenäoliselt V6-st ning tõenäoliselt alla 2,0JTS ei saa toda võrratut :roll: süsteemi mitte keegi-> asjal puudub lihtsalt mõte)

ts@ei usalda enam oma hollandi keele täieliku mõistmise oskust (esialgne väide põhines hollandikeelsel lookesel Q2 algusmomendist) :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....