Nii, seda teemat on siis juba korra lahatud, mitte küll nii konkreetset mudelit, aga üldiselt küll. Teen väikse copy paste siia oma jutust ühes eelnevas teemas.
Võin siis rääkida natukene enda esimesest Alfa katsetusest. Tegu oli siis 156 2,5 v6 iseniga ja omasin seda umbes täpselt kaks aastat. Ütlen ausalt, selle aja jooksul sai ikka päris mitmeid kordi remondis käidud, kas siis suuremate või väiksemate murede tõttu. Samas tänu sellele püsis ka auto tehniline pool kogu aeg pea laitmatuna ning ega minu sõidustiil ka nüüd just kõige tagasihoidlikum ei olnud. Kui nüüd rääkida hindadest, siis see, kas varuosad on kallid või odavad, sõltub minu meelest rohkem sellest, kui kõrgeks enda taluvuslävi on seatud. Minu jaoks midagi müstilist ei olnud, kohati kippus fakto lihtsalt enda tööde hindadega natukene üle pakkuma.
Kindlasti üks tähtsamaid asju on ostueelne ülevaatlus. Soovitan veenduda, et tegu on ikka korraliku isendiga, sest muidu võid alguses ennast lolliks maksta, parandades eelmise omaniku tegematajätmisi.
Seda sildade meeletu lagunemise juttu ei maksa uskuda, selle kahe aasta jooksul sai vahetatud tagumised õõtsad, mis juba ostes häält tegid ja esimene stabika varras, mis küll häält ei teinud, aga pirni tänaval öeldi, et oleks mõtekas ära vahetada, kui juba terve esiosa lahti oli. Ainukeseks kuluartikkliks võiksin ma lugeda termostaadi, mis oli ka ainus jupp, mida tuli selle kahe aasta jooksul kaks korda vahetada. Sest juba ostes oli see õhtal ja kuskil pooleteist aasta pärast sa uuesti vahetatud.
Muidu on auto igati hea, fooritaga häbisse ei jää, sõita on mugav, kui ostad enne feisslifti isendi, siis pole sinna ka mingeid elektroonilisi abimehe peale pandud, nii et ka talvel saab jää peale täitsa arvestatavalt lustida.
Kogu teema asub aadressil
http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic. ... sc&start=0
Kui midagi veel segaseks jäi siis küsi julgesti.