Keevituskohta otsitakse!

ts wrote:Oi-> tere kiisu :wink:

:lol:

ma kah ühineks siis sama üleskutsega :roll: 8)

Probleemiks siis 155 põhi, kus on auk... mitte suur aga kindlasti mitte aktsepteeritav :)

Kui probleem siis võiks ma keevitada,sest mul on see käppas,olen enda autot keevitanud ja mitte mingit ligadi logadi keevitust vaid ikka garanteerin,et töö kvaliteet on väga hea,ning mul on gaasikeevitus ka olemas ja raha ka eriti palju ei tahaks kuid hetkel kiired ajad ja ei saaks ka,sest garaazis seisab remonti vajav auto ees :roll: :D
Last edited by Alfa Romeo 33 on 01 Jan 2008, 20:11, edited 1 time in total.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Keevituskohta otsitakse!

Alfa Romeo 33 wrote:

Probleemiks siis 155 põhi, kus on auk... mitte suur aga kindlasti mitte aktsepteeritav :)
Kui probleem siis võiks ma keevitada,sest mul on see käppas,olen enda autot keevitanud ja mitte mingit ligadi logadi keevitust vaid ikka garanteerin,et töö kvaliteet on väga hea,ning raha ka eriti palju ei tahaks kuid hetkel kiired ajad ja ei saaks ka,sest garaazis seisab remonti vajav auto ees :roll: :D

aga kui jupp näpus kas siis mingi hetke leiaksid

sumpa toruga nimelt tegemist 8)

Keevituskohta otsitakse!

inz164 wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:

Kui probleem siis võiks ma keevitada,sest mul on see käppas,olen enda autot keevitanud ja mitte mingit ligadi logadi keevitust vaid ikka garanteerin,et töö kvaliteet on väga hea,ning raha ka eriti palju ei tahaks kuid hetkel kiired ajad ja ei saaks ka,sest garaazis seisab remonti vajav auto ees :roll: :D
aga kui jupp näpus kas siis mingi hetke leiaksid
sumpa toruga nimelt tegemist 8)

Ma usun küll,kuid aja suhtes pean uurima nimelt koolis läheb enamus ajast kaduma,ning hetkel ka päris palju tegemist autoga,kuid kui leian siis võin hea meelega teha,ning ehk räägid lähemalt sellest tööst mida täpsemalt keevitada vaja,ning ega sumpa nii hullus korras ei ole,et peab sumpa ringi tegema,ning mis püttiga tegemist? :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Keevituskohta otsitakse!

inz164 wrote:164 püksid
liitekoht kati poolne on vähe läbi
toru osa

Eks ma uurin kuid jah kool tarvitab enamus ajast ning enamus nv-dest olen mustamäel.Ning lisaks veel sellele,et kui keegi vaatab et ma koguaeg foorumis olen see ei vasta tõele nimelt mul on arvuti koguaeg lahti,ning Alfafoorum ka lahti ja sellepärast ma olengi koguaeg foorumis kuigi ma olen eemal :lol: :roll:

Keevituskohta otsitakse!

alfistiman wrote:kui kiire on siis tulge alfakeskost läbi, keevitan kõik kinni mis vaja ja selline teenus on ka et kui olete näiteks tallinnas tööl siis võtan teie auto teen korda ja tööpäeva lõpuks toon tagasi (oleneb töö mahust muidugi)

Kui saladus pole siis mis hinnaga näiteks sumbuti keevitamine maksab,ning põhja keevitus kui põhjas auk on?Sooviks teada,võib ka u2u.

Keevituskohta otsitakse!

Kas keegi suudaks sellise asja kokku keevitada. Asjaga on päris kiire, homme-ülehomme tahaks istme tagasi sisse tõsta. Väga imelikult on katki läinud, kuna jõud mõjuvad üldiselt siis pildil poldi poole.

Image
a.k.a Anthrax

Keevituskohta otsitakse!

Kui tellin selle detaili uue, siis tõenäoliselt tuleb tellida kogu uus iste või vähemalt pool sellest, mis maksab ilmselt umbes neljandik auto hinnast.

99%kindel, et seda ei saa b-osana

98%kindel, et seda ei leia romulast

Sellisel juhul otsin keevitajat, kellel nupp natuke nokiks ka ja suudaks teha selle püsivaks.
a.k.a Anthrax