AR 156SW 1,9jtd, 2003 (FL) hall zakalwe

Umbes kuu aega on mul juba siis selline.

Kui võtit keerad, läheb käima.
Kui käigu sisse paned ja gaasi vajutad, sõidab.
Kui pidurit vajutad, jääb seisma.

See on nii igav auto, et ma ei viitsi tast isegi pilte teha praegu. Kunagi hiljem ehk. Kui 155 ametlikult läinud on, siis teen uue avatari jaoks pildi.

Boonused:
a) mugav
b) ökonoomne
c) FL on palju ilusam kui preFL
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

mrt wrote:sw või sedaan? Aga ei ole ta nii väga igav masin midagi võrreldes näiteks nüüdisaegse prantsuse toodanguga.
Unustasin SW teemasse lisada.
Raip. Kust teema pealkirja editeerida saab?
Ma üldse sedaane väga ei armasta, kui 155 välja arvata. See ongi ainus sedaan, mis mul kunagi olnud on.
Ütleme nii, et igav võrreldes minu eelmiste alfadega, mitte võrreldes muude markidega. Mul oli passat (universaal) ja nissan (luukpära), mis olid absoluutselt veel igavamad.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Mulle siin teiste autoteemasid sirvides meenus. Sellel ka ierbäägi tuli põleb. On seal mingi lihtne variant (nojah, pirn armatuurist välja näiteks) või peaks kuskil testida laskma?
Ja kaugtulede indikaator armatuuris ei toimi. Kas 156 näidikuploki eemaldamine on väga töömahukas?

Võtad kruiku, keerad näidikuümbrise sees oleva koonuse ülaservas oleva kruvi lahti, võtad toru välja ja jõuad näidikuni (pisikest kruikut on vaja ainult)

Bäägituli on kustutatav kas kompuutriga ( kui tegu on ajutise veaga) või siis juppe vahetades - kui leiad kellegi, kes mämmerdada viitsib, siis saab ka led-i mingi releega ühendada, et see töölw jääks
Tegelikult ma olen normaalne....

zakalwe wrote:Mulle siin teiste autoteemasid sirvides meenus. Sellel ka ierbäägi tuli põleb. On seal mingi lihtne variant (nojah, pirn armatuurist välja näiteks) või peaks kuskil testida laskma?
Ja kaugtulede indikaator armatuuris ei toimi. Kas 156 näidikuploki eemaldamine on väga töömahukas?
Airbagi tuli tähendab tavaliselt kehva pistikuühendust esiistmete all või pagasiruumis. Diagnostika näitab ära mis pistik täpselt on, seejärel pistik lahti-kokku ja saab vea ära kustutada.
Kaugtulede märgulamp on ilmselt meelega välja võetud kuna see põleb FL-il nii eredalt et segab pimedas sõitu, mõned on lihtsalt kleepsu kleepinud selle tule peale :D

Hm. Vaatad üle, kui ma kunagi peaks 156ga põhjaosariikidesse sattuma?
BTW, su kontaktid on mul telefonidevahetuste poltergeisti sattunud. Äkki viskad pmi-ina oma nr või miskit. Ma järgmisest nädalast olen ilmselt toibunud gripist ja seega siin foorumis nii eriti aktiivne pole.