::itpnt::
Kõigepealt-õige termin on alfisti (mitmuses) või alfista (ainsuses)
punkt 1- proovisõit (saad selgeks, kas auto on Sulle- tegemist on üpriski raske autoga) koos kõigi auto funktsioonide katsetamisega
punkt 2- kontroll Pilot Motorsis (täiskontroll loomulikult)- selle tulemusena saad nimekirja, mille baasilt saad juba edasi mõelda
punkt 3- juppidega ei teki probleemi (need on olemas ja ei ole ka hingehinnas võrreldes teiste uute autodega), vastupidavus sõltub sellest, kus ja kuidas autot varem kasutatud on (GM V6 mootoritel on hulk agasid kuid üldjoontes ei ole asi üldse eriti hull). Ülalpidamiselt-> kuluosad (pidurid, puksid jms) on mõistliku hinnaga, seega kui just avariid ei tee, siis mingeid megasummasid auto peale panna pole vaja arvestada (veermik on identne 159-ga seega kui loed kasutatud autode testidest 159 osa, siis tehniliselt on pilt sama)
Ja üldist-> Alfade osas on alati kahesuguseid muljeid... olenemata mudelist.
Ja siin kehtib sama reegel, mis kõige muu juureski-> 80% rahulolevatest inimestest ei tee piuksugi; 80% mitterahulolevatest pigisevad igal võimalikul juhul (neist omakorda 80% on hädades ise süüdi ja ei tunnista seda). Lisaks see, et 80% võimendavad kuulujuttude tasandil -> lihtne matemaatika näitab, et kõige kõvemad karjujad on tavaliselt need, kes ei ole võimelised asju omale selgeks tegema (umbes sama lahmimine nagu delfi kommentaariumides käib).
Alfateemadel: minu absoluutsed lemmiklegendid on läbi olnud:
-Alfa 164 tõsteti "kunagi" "kuskil" tõstukile ja tagasild kukkus alt ära (164 on multilink vedrustusega)
-Alfa 156 käigukast on jube saastu, kuna tuli "kunagi" "kuskil" vedada remonti ja uus käigukast alla panna, kuna ainult 1 ja 2 käik jäid alles (see probleem tekib siis, kui hoovastikus vajub 1€ puks viltu)
-"sõbra sõbral" on Alfa ja see laguneb, mis kole-> sõita üldse ei saa, ainult remondib (minu absoluutne lemmik, kuna vähemalt ühe korra olen saanud kokku inimesega, kelle sõbra sõber olin ma ise

)
Tegelikult ma olen normaalne....