Auto Teemaline Suvaline Pläma

Tere,

Minu tänane dieet oli 1 Subaru Forrester, 1 Hõbekoll, 1 A klass MB vastu posti (nägin kõrvalt), oma Skoda ja perekodlik Honda.

Homme uued uudised
Last edited by K.Kotkas on 17 Jan 2008, 15:52, edited 1 time in total.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Täna nägin ka vulksvaagentit. Põnevamatest asjadest veel nägin ameerika fordi ja ühte hummerit.

Muidu, ei midagi erilist. Alfasid ei kohanud.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Hüva, et on harras jõuluaeg, siis korrigeerin end ja ütlen, et nägin miskit mida mercedese mehed katsuvad tituleerida autoks.

AGA

Täna nägin Alfat, ISTUSIN ALFAS, SÕITSIN ALFAS. 166, full bling. Tagumised istmed on tehtud ikka inimestele.

166 omanikud, kutsun teid üles proovima oma auto tagumisi istmeid, te üllatute, ma garanteerin.

natuke LL: kas vanema ja uuema 166 erinevus piirdub välis-ilme muutusega ja paari salongidetaili uuenemisega või on midagi kardinaalset ka?
a.k.a Anthrax

mootorid on netuke üle käidud (V6 kasutab natuke rohkem GTA põhja, kui eelmine), nägu on ära rikutud ja satnav on täielikult uuendatud.

166 satnav-e eristatakse kolmeks põlvkonnaks G1, mille salasetingutest on võimalik koodid välja lugeda, G2, mille salasetingutest on võimalik teha sõiduki peaaegu täisdiagnostika ning G3, mis võimaldab Motronicut seadistada 8)

Ülejäänus on enamvähem sama (istmete koha pealt ei ole kindel-> vist on istmepõhja konstruktsiooni natuke muudetud-> preFL is6tmetesse vajub kuidagi natuke sügavamale)

aga TS nägi kah täna autosid 80 b4 (tjuuning isegi); 100 c3; 164 8) , 155 8) ja calibra :? (jumal küll kui haige ehitusega armatuure tehakse ikka... peale seda, kui kõik on laiali kakutud, siis avastad, et sinna on paigaldatud hoovastik, mis füüsiliselt ära ei käigi :? ) ja seda kõike kusjuures maja ees :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

K.Kotkas wrote:166 omanikud, kutsun teid üles proovima oma auto tagumisi istmeid, te üllatute, ma garanteerin.
Kui ma pean kedagi ootama, alati ronin tagumise istmele lebotama. Loen raamatuid... Mugav koht, kui ei ole vaja endal sõita.

Perkele, ma ei saa mitte kopikatki aru mis faking topik see küll on.PS! 147/156/159 tagaistmele istumist ei tahaks küll kellelegi rekomendeerida. PS2! Spideri omale kaaaa :twisted:

:roll:

oeh see LL topik sai alguse sellest, kui SB nägi PT-l TRK kandis koos KK-ga LD-d, siis soovitas HE SB-l teha teema, mis autot SB Täna nägi...aga KK jõudis ette ja tegi oma teema :lol:

EDIT:sõnaseletused

KK1 Kalvo Kalmu

KK2=K.Kotkas

SB=bnd

PT= Pirni Tänav

LD= Lamborghini Diablo

LL=OT

HE= Anthrax

EDIT2 :oops: starfild soovitas hoopis... aga kuna Tema lühendit veel loodud pole , siis ...
Tegelikult ma olen normaalne....

**** pirni tänaval Diablode ja muude põllumajandustehnikat tootva vabriku markide nägemisega PT-l peate sõbrad harjma, muuhulgas ka Ingolsdati härradele kuuluva Briti sportlikrojaalse margi materialisatsioonide ja lisaks CC vaimust kantud üllitiste nägemisega selles sektoris. Mis parata. Aga tänud TS valgustamise eest, ää taskulambi patareisd unusta vahetamast, need lähevad vastikult oksüdeerima kui liiga kauaks vedelema jätad :lol: (sõnaseletus CC-Colin Chapman)

Baba yetu uliye mbinguni,

Jina lako litukuzwe,

Ufalme wako uje,

Mapenzi yako yatimizwe,

hapa duniani kama huko mbinguni.

Utupe leo riziki yetu.

Utusamehe deni zetu,

kama sisi nasi tuwasamehevyo wadeni wetu.

Na usitutie majaribuni,

lakini utuokoe na yule mwovu.

[Kwa kuwa ufalme ni wako, na nguvu, na utukufu, hata milele.]

Amina.