Õli andur

Tere,

Sooviks teada kas oleks võimalik tööle saada 2 õlinäitajat,nimelt kui ma ühendan õlianduri originaal näitajaga siis ta töötab,aga kui ma lisan teise õlinäidiku otsa andurisse siis ei tööta kumbki,ning kui ma ühendan selle teise õlianduri otse originaal näitaja juhtmega mis läheb näidikusse(selle otsa pealt kus pessa läheb juhe)siis viskab originaal näitajal õlisurve üle 4-ja kui ennem näitas ilusti 3bari,ning teine näitaja ei näita ikka midagi.Tegu on siis Lada 011-mnega millel on peal 06 armakas. :roll:

Ettetänades Teie Alfa Romeo 33!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Õli andur

:roll:

miks Sul ülepeakaela kahte rõhuandurit vaja on?

Miks ei tööta on lihtne-> andur töötab massi ja takistuse ühendamisel... ehk siis kell mõõdab takistust, mis on mootori massi ja anduri klemmi vahel.

Kui sa paned sinna selga teise kella veel, siis hakkavad kellad omavahel takistusi jagama :wink:

P.S. kaks kella saab tööle kahe anduriga :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Õli andur

ts wrote::roll:

miks Sul ülepeakaela kahte rõhuandurit vaja on?

Miks ei tööta on lihtne-> andur töötab massi ja takistuse ühendamisel... ehk siis kell mõõdab takistust, mis on mootori massi ja anduri klemmi vahel.

Kui sa paned sinna selga teise kella veel, siis hakkavad kellad omavahel takistusi jagama :wink:

P.S. kaks kella saab tööle kahe anduriga :wink:

Ma ei tiagi tegelt miks 2 tükki tahan panna,kuid arvatavasti sellepärast,et mul on sees AR 33 keskkonsool,ning seal on õli ja aku näidikud,siis oleks ju ilus kui seal konsoolil ka õli näidik töötaks,aga kui ma lisan 2 õliandurit kas siis töötab ikka või,sest minu teada ei saa need andurid korraliku survet kui 2 andurit on peal,ning siis ei tööta ükski näidik? :roll: :oops: .Kuid tänud seletuse,eest nüüd hakkan aru saama :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Õli andur

Survesüsteemis on kõikjal täpselt ühesugune surve.

Piltlikult siis: Kui keerad köögikraani lahti, siis on vannitoas surve väiksem. AGA kui paned kogu torustiku manomeetreid täis, siis näitavad kõik täpselt sama pilti (enne, kui mõnda kraani keerad :wink: )

Aga teise õlisurve asemele pane parem õlitemp (näiteks). On olemas spetsiaalsed ÄFTERmarket komplektid, mis ühildatakse õlivardaga, et sealt temp kätte saada
Tegelikult ma olen normaalne....

Õli andur

ts wrote:Aga teise õlisurve asemele pane parem õlitemp (näiteks). On olemas spetsiaalsed ÄFTERmarket komplektid, mis ühildatakse õlivardaga, et sealt temp kätte saada

Sel konsoolil on näidikud ühes tükkis,ning siis ma peaks ka akunäidiku ära kaotama mis töötab,või siis kirjutan pliiatsiga õlisurve näidikule temperatuurid peale :lol: ,kuid mõte on tegelt väga hea ts :wink: pean uurima äkki ostangi kuskilt sellise komplekti :)