alfa romeo 33 vedrud ja amordid

OT: tjah .. ehk on eri tasemega moderaatoreid? Ma ei tunne seda phpBB-d kahjuks eriti. Saabifoorum jookseb XMB peal, seal on mode ja super mode. Vahe on küll ainult selles, et kas saab kõigis foorumites modereerida või määratud foorumites. Orienteerumise foorum sai küll phpBB peal jooksma pandud aga versioon 3-ga. Seal on modearaatoril küll "merge" olemas. (ma muidugi endale määrasin seal elu kergendamiseks adminni õigused..:P )
Eesti Saabiklubi ja foorum

kui saad vana tüübi amordid koos vedruga ja koos vedru kausiga-täis komplektis, siis ka need hakkavad alla... muidu on vedru otste vahe-ühel otsad ühel joonel ära lõigatud(ülemine ja alumine) teisel on veerand ringi vahet... enda 1 sellise vedru panin paika... on siis nii vedru kui ka vedru kausi vahe... :roll:

33alfa wrote:sooviks siis alfa romeo 33 imalo versioonile esiamorte ja vedrusi kui keegi teab kust saab. sooviks siis võimalikult odavalt häda suur kuna auto on tarbeese ja pole aega uusi oodata.

Ma võin sulle otse öelda et 907B, ehk 93a.+ autole vedrusi ja ammorte pole kusagil B osadena olemas :wink: