http://www.veskisilla.ee/vabaaeg/kart.html
ja / või
http://www.hot.ee/kuningamae/
teeks miski valiku ja läheks kõristaks kartidega vahepeal... (juulis tuleva saugani ju veel aega - las suur tehnika vahepeal areneb omasoodu).
suht odav / tehnika osas üsna võrdsed võimalused ja pmst kättesaadav kõigile geograafiliselt.
eesmärk lihtsalt lustida: ei mingeid klasse kuni 90kg ja üle 90kg vms
mõttetalgud alaku!
mõte kardiga kõristada
#2Põltsus pole käinud, aga Veskisillal on minu üks märjemaid kogemusi..
Peale päev otsa sadanud vihma sai siis karti sõidetud..
See oli nagu suverehviga kiilasjääl..
Lõpuks ei olnud mitte ühtegi kuiva kohta ka, võibolla pisike laiguke selja peal. Aga rada on selline... noh.. liialt sinka-vonka minu meelest, muudkui kanguta siia-sinna. Et Põltsamaal on nn võistlusrada, siis parem soovitaks sinna minna.
Samas, kõigil pole mõtet ju oma autodega kohale sõita, piirkonniti väike kogunemine ja paar autot täis ning bensuraha jagamisele... way odavam lähenemine. Kaasasõitjad saavad tagasiteel väikese õlle lubada omale ..

Samas, kõigil pole mõtet ju oma autodega kohale sõita, piirkonniti väike kogunemine ja paar autot täis ning bensuraha jagamisele... way odavam lähenemine. Kaasasõitjad saavad tagasiteel väikese õlle lubada omale ..

mõte kardiga kõristada
#3Mulle kart ei meeldi
mul on liiga palju ballasti kaasas koguaeg, et huvitav oleks.

mul on liiga palju ballasti kaasas koguaeg, et huvitav oleks.

a.k.a Anthrax
mõte kardiga kõristada
#4Anthrax wrote:mul on liiga palju ballasti kaasas koguaeg, et huvitav oleks.
Ha-Ha-Haaa
Ma nägin, mis toimus talvel Saurixis

Kuidas ma ka ei pingutanud, kergemad mehed läksid peale igat kurvi kiirendusel mööda

Igal juhul mina oleks sõitja.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

mõte kardiga kõristada
#7kuningamäe oleks jahm tore-sinna saaks ma ka kohale-ja osavõtt ei jääks tehnika ega kauge asukoha taha...-väga pro idee!!! aga mis arvate nädalasees mõnest õhtust? või plaanis rohkem laupäev pühapäev?-kuis kellelgi võimalusi on? ja räägiks siis kohe ka kuupäevadest!-eelnev ilmateate uurimine oleks siiski hää... 

mõte kardiga kõristada
#8kuningamäe tahaks proovida
ega vihmasel ilmal midagi häda pole ... siis tuduvadki kardid võimsamad ja saab nats külg ees kah sõita
põhimõtteliselt võib ka mõne õhtu nädala sees ohverdada, sest nädalavahetused kipuvad "muud" täis olema
ega vihmasel ilmal midagi häda pole ... siis tuduvadki kardid võimsamad ja saab nats külg ees kah sõita

põhimõtteliselt võib ka mõne õhtu nädala sees ohverdada, sest nädalavahetused kipuvad "muud" täis olema
mõte kardiga kõristada
#9justnimelt - välirada võiks olla suht ekspromt ja lühikese etteteatamisega - paarist päevast piisab ilmselt.
minule isiklikult nädala sees on ilgem piin õhtul kõristada keskeestisse ja siis tagasi koju... aga aja seisukohalt rääkigu igaüks enese eest ja mina pole mingi määrav suurus.
ah suva, nädala sees sobib ka aga mitte töö ajal...
minule isiklikult nädala sees on ilgem piin õhtul kõristada keskeestisse ja siis tagasi koju... aga aja seisukohalt rääkigu igaüks enese eest ja mina pole mingi määrav suurus.
ah suva, nädala sees sobib ka aga mitte töö ajal...
mõte kardiga kõristada
#10Mulle meeldiks ka, üksõik milline neist. Kuid siis peaksin end sokutama kellegi auto peale, kuna enda oma remondis.
mõte kardiga kõristada
#12slicer ennegi mul küna peal old ja järel 
saame ka seekord hakkama
kui mu küna muidugi üldse sobib talle?
anybody else mulle pärale? spark?

saame ka seekord hakkama
kui mu küna muidugi üldse sobib talle?
anybody else mulle pärale? spark?
Last edited by E.T. on 14 May 2008, 18:09, edited 1 time in total.
mõte kardiga kõristada
#13Võta mind ka siis Pärnust peale
Ei noh, teeme siis ikka Põltsamaa rajal. Ja nii mais ikka?

Ei noh, teeme siis ikka Põltsamaa rajal. Ja nii mais ikka?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar