mõte kardiga kõristada

Põltsus pole käinud, aga Veskisillal on minu üks märjemaid kogemusi..:) Peale päev otsa sadanud vihma sai siis karti sõidetud.. :) See oli nagu suverehviga kiilasjääl..:) Lõpuks ei olnud mitte ühtegi kuiva kohta ka, võibolla pisike laiguke selja peal. Aga rada on selline... noh.. liialt sinka-vonka minu meelest, muudkui kanguta siia-sinna. Et Põltsamaal on nn võistlusrada, siis parem soovitaks sinna minna.

Samas, kõigil pole mõtet ju oma autodega kohale sõita, piirkonniti väike kogunemine ja paar autot täis ning bensuraha jagamisele... way odavam lähenemine. Kaasasõitjad saavad tagasiteel väikese õlle lubada omale ..:D
Eesti Saabiklubi ja foorum

mõte kardiga kõristada

Anthrax wrote:mul on liiga palju ballasti kaasas koguaeg, et huvitav oleks. :roll:

Ha-Ha-Haaa

Ma nägin, mis toimus talvel Saurixis :D

Kuidas ma ka ei pingutanud, kergemad mehed läksid peale igat kurvi kiirendusel mööda :lol:

Igal juhul mina oleks sõitja.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

mõte kardiga kõristada

kuningamäe oleks jahm tore-sinna saaks ma ka kohale-ja osavõtt ei jääks tehnika ega kauge asukoha taha...-väga pro idee!!! aga mis arvate nädalasees mõnest õhtust? või plaanis rohkem laupäev pühapäev?-kuis kellelgi võimalusi on? ja räägiks siis kohe ka kuupäevadest!-eelnev ilmateate uurimine oleks siiski hää... 8)

mõte kardiga kõristada

justnimelt - välirada võiks olla suht ekspromt ja lühikese etteteatamisega - paarist päevast piisab ilmselt.

minule isiklikult nädala sees on ilgem piin õhtul kõristada keskeestisse ja siis tagasi koju... aga aja seisukohalt rääkigu igaüks enese eest ja mina pole mingi määrav suurus.

ah suva, nädala sees sobib ka aga mitte töö ajal...