Aknatõstukid

Tervitus

Küsimus - kui kiiresti liiguvad teiste 156 tagumised aknad üles? St mitte päris täpselt mõõdetuna, aga minu omal tulevad ikka väga vaevaliselt üles. Pigem aita käega. Alla samas okeilt.
Mootor puhas, tühjalt ketrab kenasti. Trossimehhanism ka okei ja pooli juurestki kenasti määritud.
Ainult klaasi liigutades pole ka justkui takistusi tunda.
:roll:

Re: Aknatõstukid

No mul oli probleeme sellega. Alla läks okeilt kuid ülesse ei tulnud.
Kuidas tead, et mootor seest puhas?
Mina keerasin mootri küljest ära ning võtsin lahti. "Tigu" kruvi mis keerab ülesse ja alla, oli täiesti pruuni mõksiga koos. Seest oli ka väga sitane.
Õnneks oli varu mootor olemas ja panin selle, pärast puhastasin selle sitase ära ning ka see liikus siis jälle normaalselt.
Keri siin lehe lõppu:
http://foorum.alfaromeoklubi.ee/viewtop ... &start=870
Last edited by Slicer on 07 Jan 2015, 14:53, edited 1 time in total.

määri sinid ära ja vaata, et kaugus ühtlane oleks (ning kontrolli ka ühendused üle!)

EDIT: tagumiste akendega on see tavaline-> reeglina need tihti ei liigu ja määre kipub võigest kohast välja vajuma
Tegelikult ma olen normaalne....

Slicer, leidsin otsinguga enne juba su pildi. Siinkohal peangi täpsustama, et mootorit ennast ma lahti ei võtnud, kuna see käis tühjalt ilusti.
Sinu pildil olev mootori otsas asuv tigu, mis veab taldrikut, oli ilusti määrdega koos, mitte sarnase mögaga.
Suht kõik võtsin lahti, tükk aega sain neid trosse seal tagasi sättida. :crazy:
Eks tuleb veel pisut nokitseda ja seda siinide asja kontrollida.