Alfa Romeo 145

Pakkuda Alfa Romeo 145, esmane reg. 1998, 2l Tdi, manuaalkast, hõbedane.
Üldiselt sõidab. 2014 läbitud ka ülevaatus. Esiklaas on pea uus- vahetatud 2014. suvel. Põhi roostetab, on ka muid vigasid.
Autole oleks ostja olemas 600.- euroga (sõnadega: võin võtta kui sa paremat ostjat ei leia), kuid sel juhul läheb ta külavaheteedele oma viimaseid sõite tegema, kuni läheb vanarauaks :shock:

Pakun autot Alfa foorumis, kuna ehk leidub siit mõni asjaarmastaja, kes hindaks mu "hõbenoolt" väärilisemalt ;)
Hinda sooviks alates 650.- st eurost, kuid hind on läbiräägitav ;)

Kuulutus aegub 25.04.2015.

Fotod saadan e-postile, vaatama saab tulla: Tallinn, Pääsküla, Hommiku tänava lõpus.
Minu kontaktid:
notse10@hot.ee
56 616 256

Re: Alfa Romeo 145

:hi:

pean Sind sellega kurvastama, et 145 diisel ei ole eriti popp aparaat-> rääkimata sellest, et kui Sa pakud vigase põhjaga autot summaga 600+ € (asjaarmastajad oleksid võibolla huvilised, kui number oleks madalam).
Ma ei usu, et keegi hakkaks seda masinat üles ehitama (põhi+ nipetnäpet veel tähendab üldjoontes seda, et korralikuks saamiseks kulub autole teist samapalju ja soetamise hinnaklass liigub samasse kategooriasse 147/156-ga). 145 on hea auto, KUID... 1500+ € hinnaklassi see diiselmoootoriga ei jõua (bensiinimootoriga oleks teine teema)

Positiivse poole pealt-> külavaheteedel sõidab 145 umbes aastakese (traadi ja teibi meetodi kaasabil võibolla rohkemgi) ja kui kuskil mõni külasepp uue põhja külge poogib, siis võibolla tuleb masin veel müüki :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote::hi:

KUID... 1500+ € hinnaklassi see diiselmoootoriga ei jõua (bensiinimootoriga oleks teine teema)
boxeriga....mmmmmmm. Väike väle seljakott. 145 traktor kõlab jah kuidagi...kohatu.
vot nii mõttetu kommentaar:)
aga edu müügil igaljuhul
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Tänud kommenteerijatele :)

Pilt selgem ja käesolevaga lõpetan kuulutuse.
PS Kahjuks ei oska ma oma postitust kustutada, kui keegi võtab vaevaks juhendada, kustutan ka postituse.